Ashley Madison -arvostelu

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Ashley Madison Logo
  • 💘 Paras yhteyksiin
  • 💘 Helppokäyttöinen sovellus
  • 💘 Vahvistetut profiilit
Kirjailija

Paras diskreetti deittisivusto

Jos olet kiinnostunut palaamaan treffimaailmaan, online-deittisivustoista on tulossa erittäin suosittuja rakkautta etsivien keskuudessa. Jotkut deittisivustot kuitenkin vaikeuttavat oikean henkilön löytämistä.

Yksi Internetin suosituimmista sivustoista on Ashley Madison. Olitpa sinkku, varattu, eronnut tai haluat kokeilla jotain uutta, Ashley Madison tarjoaa jotain juuri sinulle.

Ashley Madison perustettiin vuonna 2001. Deittipalvelu on kokenut ylä- ja alamäkiä online-deittailussa.

Tällä hetkellä Ashley Madisonin omistaa Ruby. Tämä on uudelleenbrändäys edellisistä omistajista Avid Life Media site. Lisäksi sen perustaja on Darren J. Morgenstern. Sivusto ylpeili kuuluisalla motollaan ‘Elämä on lyhyt. Hanki salasuhde’ ja sivuston nimi on yhdistelmä suosituimmista naisten nimistä Pohjois-Amerikassa.

Yksi deittisivuston ainutlaatuisista toiminnoista on se, että se on ilmainen naisille. Lisäksi sillä on vakinainen yli 60 miljoonan käyttäjän kanta. Lisäksi se on erittäin suvaitsevainen kasuaalisia suhteita kohtaan.

Käyttäjät voivat odottaa intuitiivista ja interaktiivista muotoilua sivustolta. Lisäksi se tarjoaa käyttäjille diskreettejä ja nimettömiä maksutapoja. Uusien käyttäjien rekisteröintiprosessi kestää vain muutaman minuutin.

Ashley Madison

Ainutlaatuiset toiminnot

Ashley Madison tarjoaa käyttäjilleen useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Alla on erittely siitä, mitä voit odottaa.

Ei häiritseviä mainoksia

Parasta tällä sivustolla on, etteivät ärsyttävät ponnahdusmainokset häiritse. Sinulla on siis paljon aikaa tärkeille keskusteluille.

Travel Man -toiminto

Toisin kuin muut deittisivustot, Ashley Madison tarjoaa tärkeän matkustustoiminnon. Sen jälkeen voit jakaa matkustussuunnitelmiasi jopa 30 naisen kanssa ja nähdä, mihin he matkustavat.

Palaute

Käyttäjät voivat luokitella muiden käyttäjien profiileja. Voit siis luokitella käyttäjiä enintään yhdeksällä alueella Ashley Madisonin sivustolla.

Piilotettu kuvatoiminto

Useat käyttäjät huolehtivat siitä, että muut käyttäjät voivat nähdä kuvia profiilissaan. Voit kuitenkin ladata ja muokata kuvia niin, ettei niitä voi nähdä. Voit lisätä kasvonaamioita tai sumentaa tiettyjä kehon osia.

Priority Man -toiminto

Tämän toiminnon avulla käyttäjät voivat korostaa profiiliaan. Saat siis etulyöntiaseman kilpailijoihisi verrattuna.

Priority Mail -toiminto

Voit käyttää Priority Mail -ominaisuutta lähettääksesi viestejä prioriteettitilassa. Näin huippujäsenet saavat viestisi postilaatikkoihinsa. Jälkeenpäin saat ilmoituksen, jos viesti on luettu.

Interaktiivinen deittisivusto

Ashley Madison tarjoaa interaktiivisen ja intuitiivisen deittisivuston. Voit helposti asentaa Ashley Madison -sovelluksen Google Play -kaupasta. Sitä voidaan käyttää eri laitteilla Android- ja iOS-kaupoista.

Lisäksi voit käyttää kaikkia toimintoja, joita löytyy tietokoneversiosta. Voit helposti navigoida sovellusta kuvakkeiden avulla.

Ashley Madison tarjoaa ilmaisen rekisteröintiprosessin. Sinun on täytettävä tietyt tiedot, mukaan lukien käyttäjänimesi, sähköpostisi, postikoodisi, salasanasi, parisuhdestatuksesi ja syntymäaikasi.

Ilmainen naisille

Paras tarjous on saatavilla ilmaisina sessioina naisille, jotka ovat kiinnostuneita miehistä. Toisin kuin muut deittisivustot, jotka käyttävät tilausmallia, Ashley Madison käyttää krediittijärjestelmää. Mitä enemmän krediittejä ostat, sitä vähemmän maksat. Käyttäjille on saatavilla kolme perusmallia.

Ensimmäinen on perussuunnitelma, joka antaa käyttäjille 100 krediittiä. Toinen on klassinen suunnitelma, joka tarjoaa enintään 500 krediittiä. Viimeiseksi on eliittisuunnitelma, joka antaa jopa 1 000 krediittiä. Eliittisuunnitelma tarjoaa pääsyn Ashley Madisonin premium-tilaukseen. Käyttäjät saavat 24 tuntia ilmaista chattia sekä priority man -tilan.

AshleyMadison Reviews

Yleiset valitukset

Yksi suuri valitus tästä deittisivustosta on sen suojausprotokollat. Tämä juontaa juurensa vuoden 2015 tietoturvahyökkäyksestä. Siksi useat käyttäjät eivät halua jakaa henkilötietojaan.