10 tapaa auttaa häntä kestämään pidempään sängyssä

Kirjailija

Ei ole uutta tietoa, että miehet saavat orgasmin helpommin kuin naiset. Yleensä naiselta menee 20 minuuttia ja mieheltä vain viisi minuuttia saman kiihotustason saavuttamiseksi.

Ennenaikainen siemensyöksy on yleisin seksuaalinen häiriö alle 40-vuotiaissa miehissä. Tämä tarkoittaa, että on hyvä mahdollisuus, että olet kokenut sitä suhteessasi. Mutta on olemassa tapoja auttaa häntä kestämään pidempään, ja olemme keränneet 10 parasta vinkkiämme!

1. Vaihda asentoa

Position

Seksiasennon vaihtaminen aktin aikana auttaa häntä kestämään pidempään, koska akti keskeytyy ja hän saa pienen tauon. Muista siis vaihtaa kolmen tai neljän eri asennon välillä muutaman minuutin välein.

2. Keskity edestakaisinliikkeisiin

Front and backwards

Keskity edestakaisinliikkeisiin yhdynnän aikana sisään ja ulos -liikkeiden sijaan ja vaihda näiden kahden välillä. Tämä auttaa häntä kestämään pidempään ja tarjoaa myös sinulle mukavamman kokemuksen. Tällä tavoin saat sekä klitorisstimulaatiota ja yhdyntää samanaikaisesti, mikä on taatusti hyvä yhdistelmä. Tärkeintä on kuitenkin kokeilla, jotta löydät tavan, joka sopii teille molemmille.

3. Kegel-harjoitukset miehelle

Kegel Excersises

Kegel-harjoitukset ovat hyväksi sekä sinulle että kumppanillesi. Kerro miehelle, että hän voi harjoittaa kestävyyttään puristusharjoituksilla. Kestävyyden lisäämisen lisäksi se on hyväksi potenssille ja hallinnalle. Ja parasta on, että hän voi harjoitella missä tahansa: töissä, kotona tai jopa lenkillä!

On tärkeää ajatella nykyisiä puristusharjoituksia, jotta hän löytää oikeat lihakset. On parasta rentouttaa peppu ja puristaa peräsuolen ympärillä olevaa lihasta ja eteenpäin penistä kohti.

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
Victoria Milan Logo
  • 💘 18+
  • 💘 Suosittu Suomessa
  • 💘 Edullinen jäsenyys
2
Match.com Logo
  • 💘 Paljon jäseniä
  • 💘 Turvallinen käyttää
  • 💘 Suosittu Suomessa
3
Singles50 Logo
  • 💘 40+
  • 💘 Suosittu treffisivusto
  • 💘 Hyvä persoonallisuustesti

4. Penisrengas

Penisrengas voi auttaa kumppaniasi kestämään pidempään ja saa sinut tuntemaan olosi mukavammaksi erektion ollessa vahvempi. Kaiken kukkuraksi on olemassa penisrenkaita, jotka stimuloivat myös klitorista, mikä lisää molempien nautintoa.

5. Vähemmän koiratyyliä

Yritä rajoittaa takaapäin-asentoa, koska se on asento, jossa miehet eivät kestä pitkään, mikä ei ole yllättävää, koska se on erittäin seksikäs asento sekä naiselle että miehelle. Jos molemmat ovat kiihottuneita, se johtaa myös siihen, että mies ejakuloi nopeammin, koska hän huomaa sinun nauttivan aktista.

6. Puristustekniikka

Kehittäkää hänen kestävyyttään puristustekniikalla. Tämä tarkoittaa, että hän puristaa peukalollaan ja etusormella terskan alta kliimaksin aikana. Tämä pysäyttää siemensyöksyn. Voit harjoittaa tätä yhdessä tai hän voi tehdä sen myös yksin.

7. Venytä esileikkiä

Hyvä seksi ei tarkoita välttämättä sitä, että hän pysyy kovana pidempään. Älä kiirehdi esileikkiä, vaan keskity nautintoon. Tämä auttaa teitä molempia saamaan paremman orgasmin. Seksi ei ole vain yhdyntää, vaan paljon muutakin! Tutki asioita, esileikkiä rajoittavat vain luovuutesi.

8. Ajattele jotain muuta

Jonkun muun asian ajatteleminen liian kiihottuneena voi auttaa. Tämä johtuu siitä, että se tavallaan pilaa jännitystä hieman ja samalle tasolle pääseminen kestää kauemmin. Hän voi ajatella esimerkiksi tylsiä asioita, kuten työtään (jos se on tylsää) tai kiinnostuksen kohdetta, kuten jalkapalloa.

9. Rentoudu

Mitä kireämpi hän on, sitä nopeammin hän saa orgasmin. Tällä on yhteys siihen, miten helppoa miehille ja naisille on tulla. Tämän vuoksi naisten on hyvä treenata lantionpohjan lihaksia ja tehdä kegel-harjoituksia. Varmista siis, että hän voi rentoutua. Kokeilkaa hierontaa tai asentoja, joissa hän jännittyy vähemmän. Kokeilkaa!

10. Leiki jääpalalla

Lämmön sanotaan lisäävän kiihottuneisuutta, kun taas kylmän sanotaan heikentävän sitä. Kokeilkaa siis jäätä. Se voi myös toimia jännityksen tehosteena, koska voi olla jännittävää tehdä jotain uutta. Suihkussa voit käyttää hieman kylmempää vettä, kun asiat muuttuvat liian kuumiksi.


Tärkeää muistettavaa

Tärkeintä on kuitenkin keskustella kumppanisi kanssa ja kertoa hänelle tunteistasi. Naisena saatat tuntea olosi pettyneeksi etkä tiedä, miten toisit asian esille. Mutta sinun ei tarvitse hävetä, koska useimmat pariskunnat kokevat samaa.

Keskustele kumppanisi kanssa ja ilmaise tunteesi rehellisesti. Useimmille pareille seksi on luultavasti tärkein osa suhdetta. Vaikka et uskoisi sitä, kumppanisi haluaa sinun nauttivan siitä, mutta hän ei voi tietää, miltä sinusta tuntuu ja mitä koet, jos et kerro hänelle. Mitä enemmän nautit, sitä enemmän hän nauttii ja näin koette uusia nautinnollisia hetkiä yhdessä, joiden et luullut olevan mahdollista.

Ota nämä vinkit pääasiassa inspiraation lähteenä ja kokeile, mikä toimii teille molemmille. On tärkeää, että molemmat tuntevat olonsa mukaviksi, mikä vaikuttaa koko tunnelmaan. Ota nämä vinkit ripauksella suolaa ja säädä sitä omaan tyyliisi sopivaksi.