Panokavereita arvostelu

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Panokavereita Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Ilmainen rekisteröinti
 • 💘 Suosittu Suomessa
Kirjailija

Kun olet tauolla tavanomaisesta deittailusta ja haluat löytää seksitottumuksiisi vastaavan seksikumppanin, Panokavereita.com verkkosivusto herättää todennäköisesti kiinnostuksesi. Vuonna 2018 perustettu sivusto täyttää nyt neljä vuotta. Se on vakiinnuttanut asemansa Seksitreffisivustojen edelläkävijänä. Kyseinen sivusto toimii itse asiassa osana laajaa seksitreffisivustojen verkostoa, jonka myötä se pystyy tarjoamaan käyttäjilleen paremman valikoiman mahdollisia kumppaneita. Täyttää melkein kaikki seksuaaliset suuntaukset, oli tämä lesbo, homo, hetero, ei-binaarinen tai mikä tahansa muu LGBTQ+-yhteisön nimike. Sivusto on ihmisille, jotka haluavat pitää hauskaa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia perinteisen suhteen mukanaan tuomista huolista. Lyhyessä yksinkertaisuudessaan hyppää sivuille ja etsit itsellesi kumppanin. Unohda suhdesolmut.

Helppokäyttöisyys

Panokavereita.com sivuston pohjimmiltaan yksinkertainen mutta mukaansatempaava. Kirjautumissivulla ei näytetä pornograafisia kuvia, jonka myötä sivustoa on turvallista käyttää myös töissä. Kun olet luonut profiilisi, verkkosivusto yhdistää sinut muihin käyttäjiin. Voit suodattaa potentiaaliset kumppanit pois seuraavilla parametreillä:

 1. Sukupuoli
 2. Ikä
 3. Paikalla olevat käyttäjät
 4. Käyttäjät, joilla on profiilikuva
 5. Sijainti

Jos kriteerisi ovat hieman tarkemmat, käytettävissä on myös lisäsuodattimia, joiden avulla hakua voidaan rajata entistä tarkemmin.

Sivusto toimii kaikilla laitteilla, mukaan lukien mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla. Varsinaista mobiilisovellusta ei sivustolla ole, mutta käyttökokemus mobiiliselaimissa on melko saumaton.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
Victoria Milan Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Suosittu Suomessa
 • 💘 Edullinen jäsenyys
2
Match.com Logo
 • 💘 Paljon jäseniä
 • 💘 Turvallinen käyttää
 • 💘 Suosittu Suomessa
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Suosittu treffisivusto
 • 💘 Hyvä persoonallisuustesti
Panokavereita arvostelu

Nimettömyys ja Yksityisyys

Yksityisyydestä ja nimettömyydestä ei kannata turhaan huolehtia Panokavereita.com sivustolla. Verkkosivustoa voidaan käyttää kahdessa tilassa, julkisessa ja yksityisessä. Jos olet huolissasi tiettyjen ihmisten näkevän profiilisi ja saavan tietojasi, yksityisen vaihtoehdon suosiminen kannattaa. Tänä sellaisia käyttäjiä näkemästä profiiliasi, jotka eivät ole rekisteröityneet verkkosivustolle. Jos käytät julkista tilaa, profiilisi on kaikkien nähtävillä, mukaan lukien henkilöiden, jotka eivät ole rekisteröityneet verkkosivustolle. Muista tässä tapauksessa olla varovainen niiden tietojen kanssa, jotka päätät jakaa alustalle.

Hinta

Verkkosivuston käyttäminen on ilmaista. Jäseneksi liittyminen on myös maksutonta. Kokeiluversiota tai pysyviä maksullisia jäsenvaihtoehtoja ei ole. Alustalla on kuitenkin oma maksullinen valuuttajärjestelmänsä. Ostetuilla kolikoilla ja krediiteillä voidaan käyttää tiettyjä ominaisuuksia, kuten profiiliboosteja, chat-tuokioita tiettyjen käyttäjien kanssa jne. Kyseinen valuuttajärjestelmä ei ole tilauspohjainen palvelu. Voit ostaa tarvitsemasi määrän kolikoita tai krediittejä omien tarpeidesi mukaan. Hinnat muodostuvat seuraavasti:

 • 75 kolikkoa ja krediittiä – €12
 • 235 kolikkoa ja krediittiä – €36
 • 420 kolikkoa ja krediittiä – €60
 • 900 kolikkoa ja krediittiä – €121
 • 2500 kolikkoa ja krediittiä – €302

Kyseisistä hinnoista ei tarjota juuri koskaan alennuksia.

Petostentorjunta ja Henkilöllisyyden Vahvistaminen

Pelko joutua petoksen kohteeksi tai huijatuksi on suuri ongelma verkossa toimivilla treffisivustoilla. Kyseinen ongelma on kaiken lisäksi luultua yleisempi. Useimmilla online-treffialustoilla on käytössä jonkinlainen suojakeino tällaisten toimien minimoimiseksi; Panokavereita.com on ottanut käyttöönsä sähköpostivahvistukset, jonka myötä jokaisen käyttäjän on jaettava sähköpostiosoitteensa, johon hänelle lähetetään vahvistuslinkki ennen kuin profiili näkyy muille käyttäjille. Tämä on oiva tapa kitkeä väärennetyt tilit ja estää ihmisiä luomasta useita tilejä. Profiilikuville ja käyttäjien lataamille kuville ei ole kuitenkaan minkäänlaista valvontaa. Joten on viisasta varoa epäilyttäviä profiilikuvia suojautuaksesi väärennetyiltä tileiltä.

Plussat

Nyt kun yleiskatsaus ja käytettävissä olevat ominaisuudet on käyty läpi, tutustutaan hieman tarkemmin tämän seksitreffialustan plussiin ja miinuksiin.

 • Sijaintiin perustuva haku – Sivuston käyttäjiä voidaan suodattaa sijainnin perusteella. Tämä helpottaa löytämään mahdollisia kumppaneita lähialueeltasi.
 • Yksityiset keskustelut – Ominaisuus, jonka avulla voit kutsua käyttäjiä yksityiseen chattiin on loistava. Sen avulla voit tutustua paremmin käyttäjiin, joista olet kiinnostunut.
 • Tarkat hakusuodattimet – Sivusto soveltuu lähes kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, koska käytössä on paljon hakusuodattimia, jotka auttavat rajaamaan hakutuloksia. Kyseinen työkalu on loistava käyttäjille, jotka tietävät mitä haluavat ja joilla on jotain todella spesiaalia mielessä. Säästää aikaa ja vaivaa.
 • Profiilin korostus – Jos haluat saada useamman käyttäjän huomion, niin maksullinen profiilin korostus on loistava vaihtoehto, jonka kyseinen sivusto tarjoaa. Tämän aktivoituasi profiilisi näkyy hakutuloksissa useammin ja voit ottaa yhteyttä mahdollisiin kumppaneihin.
 • Sivuston käytettävyys – Pahinta, mitä voi tapahtua, kun asiat alkaa luistamaan jonkun kanssa on se, että törmätään johonkin tekniseen ongelmaan. Tämä verkkosivuston on erittäin ammattimaisesti suunniteltu, jonka myötä todennäköisyys yllä mainittuun skenaarioon on häviävän pieni.

Miinukset

Mikäänhän ei ole täydellistä, joten myös tämä sivusto tuo mukanaan omat miinuspuolensa. Näihin lukeutuvat:

 • Ei mobiilisovellusta – Vaikka verkkosivusto on helppokäyttöinen ja toimiva; se ei silti voita mobiilisovelluksen käyttökokemusta. Tähän tulisi mielestämme panostaa tulevaisuudessa.
 • Valvonta – Kuten aiemmin mainittiin, profiilikuvia ja käyttäjien lataamia kuvia ei valvota millään tavalla. Tämä altistaa herkkäuskoiset käyttäjät huijareille. Turvallisuuteen tulisi mielestämme myös panostaa tulevaisuudessa.
 • Kustannukset – Vaikkakin on hienoa, että sivusto tarjoaa ilmaisen rekisteröitymisen, voi valuuttajärjestelmän käyttäminen tulla hieman kalliiksi, kun sivustoa aletaan käyttää säännöllisesti.