Seeking-arvostelu

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Seeking.com Logo
  • 💘 Turvallinen dating site
  • 💘 Ilmainen rekisteröinti
  • 💘 Tarkistettu matchmaking
Kirjailija

Sokerideittailun uranuurtajat

Seeking.com julkaistiin vuonna 2006 nimellä SeekingArrangement, ja se on edelleen käytössä. Tämä on eliittisivusto, joka väittää yksinkertaistavan deittailua. Tässä mielessä päätin kokeilla sitä. MIT-valmistunut perustama sivusto on tarkoitettu sugar baby-, sugar mommy- ja sugar daddy -deittailuun tarkoitettu, jota saatat haluta käyttää. Koska sivusto on saavuttanut valtavan suosion, se oli mielestäni hyvä valinta.

Seeking.com-sivustolla on käyttäjäystävällinen suunnittelu, joka muodostuu punaisesta ja valkoisesta. Alustalla on hyviä arvosteluja ja sitä käyttävät usein ihmiset, jotka haluavat seurustella sosiaalisten piiriensä ulkopuolella. Koska sugar babyn, sugar mommyn tai sugar daddyn löytäminen voi olla vaikeaa, tämä deittisivusto tarjoaa paljon helpotusta deittailuelämään, koska harvat deittisivustot palvelevat tätä nicheä.

Yksi parhaista asioista, joita huomasin Seeking.comista, on se, että se helpottaa matchien löytämistä. Vaikka et olisi koskaan käyttänyt samankaltaista verkkosivustoa tai sovellusta, et kohtaa ongelmia sen kanssa. Lisäksi sen avulla voit valita, etsitkö sugar babyn, sugar mommyn tai sugar daddyn. Tätä et voi odottaa tekeväsi Bumblessa tai Tinderissä. Sivusto on ollut esillä jopa Forbesissa, The New York Timesissa, CNN:ssä, Playboyssa ja muilla alustoilla. Tässä on mitä löysin verkkosivuston ja sovelluksen käytön jälkeen.

Seeking.com Screenshot

Paljon toimintoja

Seeking.com tarjoaa paljon ominaisuuksia. Minusta se on erittäin käyttäjäystävällinen. Liityttyäni sivustolle annoin väestötietoni. Sitten minun täytyi valita, etsinkö menestystä ja vaurautta vai ulkonäköä ja charmia. On sinusta kiinni, haluatko tavata rikkaita vai nuoria ja seksikkäitä ihmisiä. Lopuksi minun täytyi antaa sähköpostiosoite ja syntymäpäivä sekä ladattava valokuva. Sen jälkeen valitsin sijaintini, annoin kuvauksen ja kerroin fyysisistä ominaisuuksista.

Saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat videokeskustelu ja kaikkien vahvistettujen profiilien VIP-tilat. Sinun täytyy vain jakaa valokuvia luotettavien ihmisten kanssa. Jokainen, joka liittyy sugar babyksi, saa runsaasti lahjoja. Pidin Seeking.comissa siitä, että chattailussa ei ole aika- tai merkkirajoitusta. Siihen ei liity swaippailua, mistä pidin. Et koskaan tiedä, kuka kiinnittää huomiosi käyttäessäsi sovellusta.

Täsmäävät luonteet

Koska on joukko parametreja, joiden avulla Seeking.com voi toimittaa palvelun, jota se lupaa, minulla ei ollut ongelmia persoonallisuuden kanssa. Jokaisen käyttäjän on annettava tietonsa, erityisesti mitä he etsivät alustalta. Tämä auttaa varmistamaan, ettei mikään jää epäselväksi.

Saadaksesi käsityksen kunkin käyttäjän persoonasta voit tarkastella hänen profiiliaan. Voit jopa pyytää kuvia ja vaihtaa tietoja, jos pidät jotakin kiinnostavana. Tarjottu yksityiskohtaisuus riittää, jotta voit päättää, keneen ottaa yhteyttä pysyessäsi samalla salaperäisenä.

Hinta

Seeking.com ei ole ilmainen sivusto. Jotta voit käyttää viestitoimintoja ja olla yhteydessä oikeisiin ihmisiin, sinun on maksettava tilauksesta. Voit kuitenkin tutustua sivustoon käyttämällä sen ilmaista kokeiluversiota. Jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, tarvitset maksullisen tilauksen, koska vain tällä tavalla sivusto saa suurimman osan tuloistaan.

Seeking Arrangement Reviews

Valituksia Seeking.comista

Ei voida kiistää, että Seeking.com täyttää tavoitteensa. Tämä tarkoittaa, että se vetää puoleensa tietyntyyppisiä ihmisiä, mukaan lukien sugar babyt, sugar daddyt ja sugar mommyt. Se ei ole perinteinen deittisivusto, koska jokainen osapuoli haluaa jotain. Saat kuitenkin sen, mistä maksat. Koska vaatimuksiasi vastaavan henkilön löytäminen ei ole helppoa, deittisovelluksen käyttäminen on sen arvoista. Lisäksi sugar babyt voivat ansaita rahaa sovelluksen kautta, mikä tarkoittaa, että sivusto on käytännössä ilmainen. Seeking.comin saama negatiivinen kritiikki ei vaikuta sen maineeseen, koska kaikkien on ymmärrettävä sen tarkoitus. Seeking.com on siis ehdottomasti käytön arvoinen.