10 yleisintä seksifantasiaa

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

10 yleisintä seksifantasiaa

Kirjailija:

1. Useat kumppanit

Jopa 87 % naisista ja 95 % miehistä fantasioi kolmen kimpasta. Joillekin tämä tilanne sisältää vain kumppaneiden vaihdon tai orgiat, kun taas monet fantasioivat seksistä usean kumppanin kanssa. Useimmille ryhmäseksi on suuri kiihottumisen syy.

Threesome

2. BDSM

Hallinnan antaminen toiselle voi olla elävöittävä kokemus niille, jotka ovat hallinnassa muussa elämässään. Sidonta, kuuma vaha, piiskaus ja pureminen ovat suosituimpia. 96 % naisista ja 93 % miehistä on avoimia tälle fantasialle. Kuten Laura Berman, seksiasiantuntija ja kirjan Loving Sex: The Book of Joy and Passion, kirjailija, kertoo: “Voi olla rasittavaa aina olla jahtaaja.”

BDSM

3. Uudet asiat ja seikkailu

Pitkäaikainen suhde voi muuttua tylsäksi. Ei ole ihmekään, että useat ihmiset haaveilevat salaa seksistä jonkun muun kuin elämänkumppaninsa kanssa. Sen lisäksi, että monet fantasioivat toisesta kumppanista, useat haaveilevat myös kokemuksista, joista he eivät normaalisti voi nauttia: tämä vaihtelee yksinkertaisesta suuseksistä seksin harrastamiseen poikkeuksellisissa paikoissa.

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
Be2 Logo
  • 30+
  • Ota yhteyttä takuuseen
  • Hyvä persoonallisuustesti
2
Singles50 Logo
  • 40+
  • Suosittu treffisivusto
  • Hyvä persoonallisuustesti
3
Academic Singles Logo
  • 30+
  • Paras yhteensopivuusominaisuus
  • Suhteellisen halpa palvelu

4. Tabu/kielletty seksi

Mikään ei ole houkuttelevampaa kuin kielletty hedelmä. Adrenaliinihyöky vie ihmisiä eteenpäin. 60 % osallistujista sanoi, että tirkistely oli yksi heidän suurimmista fantasioistaan. Ihmiset haluavat nähdä muiden intiimejä hetkiä tai haluavat muiden katsovan heidän osallistuvan seksiakteihin. Tähän sisältyy myös jalkafetissit tai naisten alusvaatteiden käyttäminen.

5. Avoimet suhteet

Seuraavana ovat ne, jotka ovat avoimia uusille kumppaneille. He haluavat kokea uusia asioita unohtamatta pitkäaikaista kumppaniaan. Monet ihmiset haaveilevat myös kumppanin harrastavan seksiä jonkun muun kanssa heidän katsoessaan. Avoimet suhteet, polyamoriset tilanteet ja parinvaihto ovat yleisempiä. Niin kauan kuin tilanne on terve ja tyydyttää kaikkia osapuolia, siinä ei ole mitään väärää.

6. Intohimo ja romanssi

Niin oudolta kuin tämä kuulostaakin, monet ihmiset voivat haaveilla romanssista, jota he eivät saa kokea jokapäiväisessä elämässään. Useat miehet ja naiset haaveilevat saavansa huolenpitoa ja hellyyttä joltain muulta kuin kumppaniltaan, esimerkiksi vanhalta tyttö- tai poikaystävältään tai kollegaltaan. Tämä on yleistä yli puolille osallistujista. Romanttiset eleet ovat osoitus kumppaneiden tunnesiteestä.

7. Joustavuus, homoeroottisuus, ristiinpukeutuminen

Tähän sisältyy lesbo-/homo-/biseksuaalisuhteet, seksi transsukupuolisten kanssa tai transsukupuolisuus. Tämä on vähemmän yleistä, ja liittyy pääasiassa vain naisfantasioihin (59 %) kuin miesfantasioihin (29 %). Ihmiset haluavat tutkia piilotaipumuksiaan. He saattavat myös haluta kumppaninsa kokeilevan jotain uutta suhteessa. Näin voimme paljastaa itsestämme jotain piilotettua.

8. Suuseksi

Useat ihmiset haaveilevat tästä, varsinkin jos heidän kumppaninsa ei tyypillisesti tee sitä tosielämässä. Tri Schwartz ja hänen kollegansa tutkivat 100 000 aikuista ja heidän avioliittojaan, ja tämä asia otettiin esille usein. Naisille tämä on usein ainoa tapa saada orgasmi. He voivat myös tutkia seksuaalisuuttaan toisen naisen kanssa.

9. Itsensäpaljastelu

Seksin harrastaminen julkisilla paikoilla on usein kiihottavaa. Sen lisäksi, että ihmiset haluavat antaa tirkistelyhaluilleen vallan, he haluavat tulla nähdyksi. Joskus se on yksinkertaisesti alastomuus tiettyjen ihmisten edessä ilman, että edetään itsensäpaljastelijaksi asti.

10. Roolipelaaminen: pukeutuminen ja näyttely

Pukeutumalla voimme olla kuka tahansa makuuhuoneessamme ja kumppanimme kanssa. Voisit olla sairaanhoitaja, poliisi, opiskelija tai pomo, riippuen kumppanisi mielialoista ja tarpeista. Tämä voi olla turvallinen tapa antaa fantasioille mahdollisuus, joka voisi muutoin olla laitonta.