Parhaat transsukupuolisten deittisivustot

Shemale Dating Sites

 

Kirjailija

Sana transsukupuolinen tai yksinkertaisemmin trans on hyvin väärinymmärretty termi useissa sosiaalisissa piireissä. Se tarkoittaa yksinkertaisesti väärään sukupuoleen syntynyttä ihmistä. Lisäksi tähän kategoriaan kuuluvat henkilöt, joilla on naisten keho mutta miehen sukuelimet ja henkilöt, joilla on miesten keho mutta naisten sukuelimet. Vaihtoehtoisesti on myös niitä, joilla on mieskeho mutta naiselliset tunteet tai joskus rinnat.

Olemassa on useita eri transsukupuolisuustyyppejä. Näitä voivat olla henkilöt, jotka tunteellisesti tuntevat olevansa väärän sukupuolinen, kun taas toiset kuuluvat fyysisesti eri sukupuoleen. Tämä on luonnollinen ilmiö, ei harhaanjohtava käsite.

Myös transihmiset haluavat deittailla, joten tietyt sivustot ja sovellukset suuntaavat palvelujaan heille. Deitin löytäminen kadulla tai pubissa voi olla vaikeaa transsukupuolisille. Siksi uudet sivustot, jotka tarjoavat palvelujaan heidän tarpeisiinsa sopiviksi, ovat heille avoinna. Tässä keskustelemme kuudesta asiasta, joita etsiä transsivustoilta harkitessasi niiden käyttöä.

⭐ Transsukupuolisten deittisivustot Suomessa

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TransSuomi Logo
 • 💘 Suomalaisia jäseniä
 • 💘 Ole nimetön jos haluat
 • 💘 Suosittu Helsingissä
2
AdultFriendFinder Logo
 • 💘 Suurin aikuisten treffisivusto
 • 💘 Vahvistetut jäsenet
 • 💘 Ilmainen kokeilu
3
Panokavereita Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Ilmainen rekisteröinti
 • 💘 Suosittu Suomessa
4
Deitti Chat Logo
 • 💘 Enimmäkseen 18-35 vuotiaat
 • 💘 Nopea rekisteröinti
 • 💘 Vahvistetut profiilit
5
Ashley Madison Logo
 • 💘 Paras yhteyksiin
 • 💘 Helppokäyttöinen sovellus
 • 💘 Vahvistetut profiilit
6
Anonyymitsinkut Logo
 • 💘 20+
 • 💘 Ilmainen rekisteröinti
 • 💘 Aikuisten seurustelu
7
Be2 Logo
 • 💘 Vakavat suhteet
 • 💘 Ota yhteyttä takuuseen
 • 💘 Hyvä persoonallisuustesti
8
Academic Singles Logo
 • 💘 Kunnianhimoisille ihmisille
 • 💘 Paras yhteensopivuusominaisuus
 • 💘 Suhteellisen halpa palvelu
9
50PlusMatch Logo
 • 💘 Hinta 50+
 • 💘 Tasainen ikäjakauma
 • 💘 Edullinen palvelu
10
Singles50 Logo
 • 💘 Vanhusten seurustelu
 • 💘 Suosittu treffisivusto
 • 💘 Hyvä persoonallisuustesti

Transystävällisten deittisivustojen kuusi ominaisuutta

Adult FriendFinder

Hyvät transdeittipalvelut tarjoavat asiakasystävällisiä palveluja eivätkä ne halvenna, hyväksikäytä tai esineellistä transasiakkaitaan. Sivustojen pääkeskittymisenä on varmistaa, että transkategoriaan kuuluvat ihmiset tapaavat henkilöitä, joiden kanssa he haluavat olla. Alla on ominaisuuksia, joita transhenkilöiden tulisi etsiä online-deittialustalta.

Sukupuoli-identiteetin joustavuus

Hyvät sivustot eivät vaadi transasiakkaitaan tunnistamaan itseään minään sukupuolena. Tämä tarkoittaa, että transhenkilöt voivat ilmoittaa sukupuolekseen minkä tahansa. Ensimmäinen merkki tästä joustavuudesta on useamman kuin kahden sukupuolen tarjoaminen rekisteröintilomakkeessa.

Tarkista, että sivusto sallii sinun olla ilmoittamatta sukupuoltasi, jos et niin halua. On oikeutesi olla kertomatta ja sinun tulisi ilmoittaa se vain, jos tunnet olosi mukavaksi. Lisäksi sinulta voi mennä aikaa suhtautua ja tuntea olosi tarpeeksi mukavaksi ilmoittaaksesi sukupuolesi.

Sivustot, jotka eivät käytä syrjivää kielenkäyttöä transihmisiä vastaan

Kun olet transsukupuolinen, tietyt sanat saavat hälytyskellot soimaan, ja sivuston käyttämä terminologia kielii siitä, arvostaako se sinua. Sanojen, kuten hintti, pitäisi saada epäilyksesi heräämään. Lisäksi näiden puhekielen sanojen ei pitäisi löytää tietään online-deittialustalle.

Alentavien sanojen ongelmana on, että niillä on tapana vaikuttaa sivuston jäsenten käyttäytymiseen. Jotkut ihmiset jahtaavat transihmisiä niin sanottuna palkintona ja tyydyttääkseen seksuaaliset halunsa. Jos he kuulevat sanoja, jotka kannustavat tätä outoa käytöstä, he tuntevat, että moraaliton käyttäytyminen on hyväksyttävää.

Sivuston yleinen yksityisyys

Jokainen, olipa hän transsukupuolinen vai ei, haluaa nauttia henkilökohtaisesta yksityisyydestään käyttäessään deittisivustoja. Tilanne, jossa voit kommunikoida kenen kanssa tahansa ja he voivat kommunikoivat kanssasi, on hyväksymätön tilanne. Lisäksi sinun pitäisi pystyä valitsemaan henkilöt, joiden kanssa haluat kommunikoida. Tämä on tärkeää varsinkin transihmisille.

Online-deittisivustot, joissa ihmiset lähettävät sinulle viestiä vain siksi, että olet transsukupuolinen, ei ole hyväksyttävä. Sinulla pitäisi olla oikeus kommunikoida tykkäämiesi ihmisten kanssa ja pystyä estämään kommunikointi epätoivottujen henkilöiden kanssa. Näitä ovat muun muassa ihmiset, jotka luulevat transsukupuolisten olevan kummallinen ilmiö, jotka pitäisi nähdä alasti.

Sivustot, jotka eivät painosta ihmisiä deittailemaan

Useat sivustot, jotka ovat ilmestyneet deittimaailmaan, ovat vieneet kilpailun korkeammalle. Nämä sivustot ovat epätoivoisia menestyneiden deittien painostamisessa. Tämän vuoksi jotkut painostavat sinua menemään ulos toisen henkilön kanssa mahdollisimman pian, mikä on huonoksi sekä transsukupuolisille että muille henkilöille.

Transihmiset ovat luultavasti kokeneet paljon pettymyksiä menneisyydessä yrittäessään etsiä suhteita. Useat ihmiset jänistävät oppiessaan, että potentiaalinen kumppani on trans. Jotkut jopa ajattelevat transsukupuolisen kanssa deittailun olevan fetissi. Joka tapauksessa transsukupuolinen voi pettyä.

Näin ollen useimmat transihmiset ovat erittäin varovaisia etsiessään uutta suhdetta. He yrittävät välttää menneitä pettymyksiä ja viimeinen asia, jonka he haluavat tehdä, on tuntea olonsa painostetuksi deittailemaan jotain puolituttua. Jos löydät sivuston, joka väittää, että deittejä on yltäkyllin, välttele sitä.

Asiakaspalvelun häiritsemättömyys

Kenenkään ei saisi vainota sinua siksi, että olet trans. Jos olet ilmoittanut rekisteröinnin aikana olevasi trans, se ei vaikuta ihmisoikeuksiisi. Useat sivustot väittävät olevansa transystävällisiä, mutta ne eivät opasta työntekijöitään heidän palvelemiseen. Saatat siis kohdata halventavia sanoja tai toimia ottaessasi yhteyttä asiakastukeen.

Jos kohtaat syrjintää asiakaspalvelulta, ilmoita tästä sähköpostitse tai puhelimitse alustalle. Jos et saa suotuisaa vastausta, oleta sen olevan yrityksen käytäntö ja lopeta. Olemassa on parempia sivustoja, joten etsi ne. Älä koskaan pysy sivustolla, jossa sinua ei kunnioiteta.

Sivustot, jotka eivät hyödynnä transhenkilöitä

Ei ole olemassa minkäänlaista syytä siihen, miksi sinun pitäisi maksaa enempää vain siksi, että olet transhenkilö. Kuten ilmoitimme aiemmin, transsukupuolisuus ei ole mitään epänormaalia. Se liittyy vain siihen, että muut haluavat lajitella sinut tiettyyn sukupuoleen, johon et kuulu, koska he eivät näe enempää kuin kaksi vaihtoehtoa: mies tai nainen. Miksi sinun pitäisi siis maksaa enemmän kuin ne, jotka ovat tyytyväisiä luokitteluunsa?

Jotkut sivustot uskovat vankasti, että transhenkilöille on vaikeaa löytää deittiä, joten ne hyväksikäyttävät tätä haittaa veloittamalla enemmän transasiakkailtaan. Tähän ei ole perustelua, koska se on yksinkertaisesti syrjintää. Hyvä sivusto ei veloita sinulta enempää vain siksi, että kuulut transkategoriaan. Yritä löytää suotuisampi sivusto, koska niitä on monta.

Pähkinänkuoressa

Hyvät transsivustot eivät vaadi sinua luokittelemaan sukupuoltasi ja ne tarjoavat enemmän vaihtoehtoja kuin mies- ja naiskategoriat. Tämä on ensimmäinen merkki, mitä sinun tulee etsiä. Hyvät sivustot myös tarjoavat yksityisyyttä käyttäjille, mukaan lukien muille kuin transsukupuolisille, eivätkä ne yritä painostaa heitä treffeille tilastojen parantamiseksi. Ne antavat deittiprosessin edetä luonnollisesti.

Vain koska seksuaaliset tarpeesi voivat erota muista, se ei tarkoita, että sinun täytyy maksaa enemmän. Hyvät deittisivustot myös kouluttavat asiakaspalvelijoitaan kohtelemaan transihmisiä kunnioittavasti.

Nämä sivustot eivät hyväksy syrjintää asiakasta kohtaan, ja ne myös ryhtyvät välittömiin toimiin, jos valituksia tulee esiin. Tämä on diskriminaatiota, eikä sitä tule käsitellä avosylin.

Et saata löytää ensimmäisenä sivustoa, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset, mutta niitä on olemassa.