30Treffit

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti

Kaikki haluavat olla rakastuneita, mutta rakkauden saavuttaminen ei aina ole pelkkää ruusutarinoiden tanssimista.

Tämä pätee erityisesti kolmekymppisiin ihmisiin, joilla on ollut riittävästi aikaa tutustua itseensä ja oppia tarkasti, mitä he sydämessään haluavat.

Onneksi nykyaikainen teknologia voi tehdä kolmekymppisten seurustelusta sekä nautinnollista että vaivatonta, kunhan tietää, mitä työkaluja käyttää. Tänään haluan puhua eräästä välineestä, joka on suunniteltu erityisesti tälle ikäryhmälle, ihmisille, jotka etsivät kumppania.

Tämä sovellus, joka kulkee nimenä 30Treffit, on suhteellisen uusi tulokas maailmanlaajuisella matchmaking-skenellä, mutta se on kerännyt nopeasti vaikuttavan käyttäjäkunnan.

Sovellus ylpeilee nopeasta kasvustaan ja sillä on jo yli 16 miljoonaa jäsentä. Jos nämä tiedot herättävät kiinnostuksesi, jatka lukemista.

Alla tarkastelen 30Treffit-sivustoa ja vertailen sitä muihin suosittuihin deittisovelluksiin.

30Treffit Suomi

VERKKOSIVUSTON SUUNNITTELU JA REKISTERÖINTI

30Treffit tarjoaa sekä verkkosivuston että mobiilisovelluksen ja tekee rekisteröintiprosessista nopean. Käytin sitä tietokoneeltani työpöytäversiossa ja huomasin, että sillä on myös mobiilisovellus, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-sovelluskaupoissa.

Kun avasin sovelluksen, minut tervehti yhden napsautuksen painike, joka ohjasi minut kyselylomakkeeseen, jonka tarkoituksena oli luoda profiilini. Kyselylomake oli jaettu selkeästi kolmeen osaan – perustiedot, ihanteellisen kumppanin ominaisuudet ja henkilökohtainen itsetutkiskelu.

Ensimmäisessä osassa pyydettiin perustietoja, kuten nimi, ikä ja asuinpaikka, mikä on yleinen vaatimus kaikilla deittialustoilla. Seuraavassa osiossa kyseltiin mieltymyksiäni kumppanin käyttäytymisestä ja ominaisuuksista.

Viimeisessä osassa pyrittiin keräämään syvällisempää tietoa muun muassa ulkonäöstäni, persoonallisuudestani sekä koulutus- ja ammattitaustastani.

Minun ei tarvinnut huolehtia antamieni tietojen turvallisuudesta. 30Treffit on tehnyt yhteistyötä luotettavan kyberturvallisuusalustan, Norton Securityn, kanssa, mikä takaa vankan suojan kaikille asiakkaille ympäri vuorokauden. Lisäksi operaattori käyttää huippuluokan salaustekniikoita ja noudattaa tiukkoja yksityisyydensuojakäytäntöjä varmistaakseen arkaluonteisten tietojen turvallisuuden.

30Treffitin kuratoima persoonallisuustesti tarjoaa kattavan kuvan sekä sinusta että etsimästäsi kumppanista. Toisin kuin monilla kilpailevilla sivustoilla, tässä testissä ei kysytä kiinnostuksen kohteita tai harrastuksia. Mielestäni tämä on sopivaa, kun otetaan huomioon sovelluksen kohderyhmä, joka koostuu kolmekymppisistä henkilöistä, jotka todennäköisesti painottavat perusarvojen ja taustojen yhdenmukaisuutta.

Harrastuksia ja muita kiinnostuksen kohteita voidaan käsitellä myöhemmin.

Minut vaikutti eniten se, miten alusta käytti välittömästi vastauksiani suositellakseen mahdollisia yhteensopivia profiileja. Heti kun olin lähettänyt vastaukseni, pystyin selaamaan profiileja, lukemaan kuvauksia ja lähettämään viestejä, jos löysin kiinnostavan henkilön.

30Treffit helpottaa keskustelun aloittamista lyhyellä viestillä, oli se sitten kohtelias tervehdys tai yksinkertainen emoji, joka sopii omaan tyyliisi. Keskustelun sujuvuus teki kokemuksesta miellyttävän ja lupaavan.

VALMIUDET JA OMINAISUUDET

30Treffit-sovellus tarjoaa kaiken tarvittavan matchmaking-sivustolta ominaisuuksien osalta.

Voit etsiä ja selata profiileja, merkitä suosikkiprofiilit, tarkistaa, kuka on verkossa, ja aloittaa keskustelun milloin tahansa.

Huomaat, että profiileissa näkyvät samankaltaiset tiedot, jotka olet antanut aloituskyselyssä, ja niissä on enintään viisi valokuvaa. Näin voit tutustua heidän persoonallisuuteensa ja elämäntyyliinsä teksti- ja kuvamateriaalin avulla.

Toisin kuin Tinderin kaltaisilla sivustoilla, jotka tarjoavat vastaavia vaihtoehtoja, 30Treffit perustuu tieteellisesti perusteltuun persoonallisuuskyselyyn.

Sinun ei tarvitse tehdä valintojasi pelkästään horoskooppimerkin tai lempivärin perusteella.

Tämä voi olla mielenkiintoinen yksityiskohta, mutta saatat harkita muitakin tekijöitä, kun etsit kumppania. Käyttäjien pakottaminen kiinnittämään huomiota tällaisiin triviaaleihin tietoihin ratkaisevina tekijöinä voi tehdä valintaprosessista pinnallisen ja rajoittaa mahdollisten kumppanien määrää.

Tämän deittisovellusominaisuuden puuttuminen tekee 30Treffitistä luotettavamman.

Sovelluksessa on omat osionsa yhteystiedoille, suosikeille ja viesteille, joten voit helposti seurata kaikkia otteluita ja keskusteluja.

Jopa vaihtoehto, joka näyttää, ketkä ovat vierailleet profiilissasi, on saatavilla, jotta voit saada käsityksen suosiostasi muiden käyttäjien keskuudessa.

Kun olet valmis, 30Treffit mahdollistaa videopuhelun järjestämisen treffikumppanisi kanssa. Näin voit tuntea hänet paremmin, kuulla hänen äänensä ja keskustella lähemmin ilman henkilökohtaisen tapaamisen painetta. Videopuhelut ovat täysin salattuja ja jäljitettömiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia, vaikka päättäisit olla jatkamatta toisia treffejä. 30Treffit suojelee yksityisyyttäsi.

30Treffit Kokemuksia

30TREFFIT KUSTANNUKSET

30Treffit ei peri käyttäjiltä maksua sovelluksen lataamisesta tai rekisteröitymisestä. Kuka tahansa yli 18-vuotias voi luoda tilin ilmaiseksi.

He voivat täyttää kyselylomakkeen ja tutustua ensimmäisiin otteluihin, jotka sovellus tarjoaa kaikille uusille käyttäjille. Kuitenkin heidän vaihtoehtonsa ovat rajalliset.

30Treffit vaatii, että tulet Premium-käyttäjäksi ja maksat kiinteän kuukausimaksun, jotta voit käyttää muita tämän sovelluksen tarjoamia ominaisuuksia. Esimerkiksi et voi lähettää viestejä tai videokeskustella muiden käyttäjien kanssa ennen kuin tilaat maksullisen 30sDating-palvelun.

Kustannukset vaihtelevat jäsenille sen mukaan, minkä tilaussuunnitelman he valitsevat. Voit tarkastella hintoja tarkemmin 30Treffitin virallisilla verkkosivuilla tai sovelluksessa.

YLEISIÄ VALITUKSIA 30TREFFITISTÄ

Mikään treffialusta ei osu täydellisesti maaliin, eikä 30Treffit ole poikkeus. Tutkiessani tätä sovellusta, suurimmat käyttäjien kohtaamat haasteet liittyivät sen hinnoittelumalliin ja rakenteelliseen lähestymistapaan.

Katsotaanpa näitä näkökohtia arvioidaksemme niiden merkitystä sinulle.

Kuten korostin, 30Treffit vaatii käyttäjiä valitsemaan yhden useista maksullisista tilaussuunnitelmista, jotta he voivat käyttää sen ominaisuuksia täysimääräisesti. Nämä tilaukset ovat yleensä sitovia sopimuksia, jotka vaihtelevat tavallisesti kuudesta kuukaudesta vuoteen.

Lisäksi sivusto on ohjelmoitu automaattisesti uusimaan tilauksen, ellei sitä peruuteta tietyn ajan kuluessa. Tämä asetus tekee 30Treffitistä hieman kalliimman ja vähemmän joustavan verrattuna muihin tunnettuihin treffisovelluksiin.

Toinen kohta, joka aiheutti tyytymättömyyttä, liittyi suurelta osin käyttäjiin, jotka olivat tottuneet muihin treffialustoihin, jotka olivat lempeämpiä käyttää. Monet nykyaikaiset matchmaking-sivustot antavat käyttäjille mahdollisuuden laajasti muokata profiilejaan, mukaan lukien kuvien, tekstin ja muiden elementtien muokkaaminen.

Toisin kuin tämä, 30Treffit toimii kiinteällä kyselylomakkeella ja tarjoaa strukturoidumman kokemuksen. Kumpikaan lähestymistapa ei ole parempi; se riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä.

Kaiken kaikkiaan 30Treffit erottuu erinomaisena treffisovelluksena.

Sillä on harkittu muotoilu, se on helppokäyttöinen ja tarjoaa lukuisia mahdollisia yhteyksiä. Jos sen strukturoitu lähestymistapa kiinnostaa sinua ja olet valmis sijoittamaan kokemukseen, 30Treffit voi olla ihanteellinen valinta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit