Feeld

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Feeld Logo
 • Pariskunnille ja sinkkuille
 • Hyvä yksityisyys
 • Osallistava treffit

Sinkuille JA pariskunnille!

Mitä tulee deittialustoihin, suhtaudun melko kriittisesti, kunnes kokeilen tiettyä deittisivustoa. Yksi deittisovellus, joka äskettäin houkutteli huomioni, on Feeld. Se on julkaistu vuonna 2014 ja se tunnettiin nimellä Thrinder. Vaikka se on hyvin samankaltainen kuin Bumble ja Tinder, se ei tarjoa tavallisia deittivaihtoehtoja. Se toivottaa tervetulleeksi sekä sinkkuja että pariskuntia, jotka haluavat kutsua muita makuuhuoneeseensa ja tutkia fantasioitaan.

Sen sijaan, että yrittäisit löytää jonkun, joka jakaa samat fantasiat kuin sinä tai haluaa sänkyyn pariskunnan kanssa, voit käyttää Feeldiä täyttämään kaikki halusi. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokeilla parinvaihtoa, fantasioita, monisuhteisuutta ja kasuaalista seksiä. Pidin siitä, että Feeld keskittyy niin hyvin seksuaalisuuteen ja sukupuoleen. Se yhdistää käyttäjiä kiinnostuksen kohteiden ja sijainnin mukaan.

Koska tarjolla ei ollut työpöytäversiota, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin käyttää mobiilisovellusta. Sovellus sallii myös sosiaalisen median vuorovaikutukset. Tiedän, miten vaikeaa voi olla löytää joku, joka on yhtä avomielinen kuin minä, jonka vuoksi pidin Feeldiä virkistävänä. Feeldillä on myös hyvä arvostelu. Huomasin kuitenkin, että sillä on paljon pienempi käyttäjäkanta, jonka ymmärrän, koska jokainen ei ole kiinnostunut monisuhteisuudesta. Jotta saisit idean Feeldista, olen valmistellut ultimaattisen arvostelun.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Feeld Suomi

Sovelluksen käyttäminen

Feeld tarjoaa useita toimintoja, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen henkilön, joka haluaa kokeilla samoja asioita kuin sinäkin. Koska sovellus on helppokäyttöinen, sen navigoiminen oli helppoa. Se ei ole sama kuin muut swaippausalustat, jotka vaikeuttavat kiinnostavan henkilön löytämistä. Feeld on jotain täysin erilaista kuin mihin olet saattanut tottua. Se helpottaa sellaisen henkilön löytämistä, joilla on samat mieltymykset, fantasiat ja parisuhdestatus.

Alustalla on jopa edistyneitä hakutoimintoja ja turvamenetelmiä, mikä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään. Voit luottaa Feeldiin tutkiaksesi seksuaalista puoltasi. Se tarjoaa hyviä tuloksia, jos asut suuressa kaupungissa. Voit myös hyötyä nimettömyydestä, mikä tekee asioista vähemmän stressaavia. Suhteessa olevat voivat yhdistää kumppaninsa profiilin. Se auttaa poistamaan epävarmuutta, jotta voit tehdä hyvän valinnan. Sama se, mikä fantasiasi on, suostumus ja vetovoima ovat kaikki kaikessa. Voit myös käyttää salanimeä, jos et halua käyttää omaa nimeäsi.

Profiili

Kun rekisteröidyt Feeldiin, annat kaikki tiedot, mukaan lukien nimi, etnisyys, pituus, parisuhdestatus, fantasiat ja muut. Tämä helpottaa löytämistäsi. Samankaltaisesti voit myös helposti löytää jonkun, jonka kanssa voit kokeilla asioita. Voit myös suodattaa hakutuloksiasi perustuen seksuaaliseen suuntautumiseen, etäisyyteen, parisuhdestatukseen, rotuun ja fantasioihin.

Feeldin tarjoukset ja hinta

Mitä tulee tarjouksiin ja hintaan, ilmainen Feeld-jäsenyys tarjoaa useita vaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuuden nähdä potentiaalisia matcheja alueellasi, asettaa enimmäisetäisyyden sekä mahdollisuuden chattailla matchien kanssa rajattomasti. Lisätoimintojen avaamiseksi voit hankkia maksullisen jäsenyyden. Premium-suunnitelmaan kuuluu muun muassa mahdollisuus estää sovellukseen liittyneitä Facebook-ystäviäsi näkemästä profiiliasi, nähdä, kuka osoittaa kiinnostuksen sinuun sen sijaan, että odottaisit matchia sekä nähdä, milloin käyttäjä oli viimeksi verkossa ja jakaa yksityisiä kuvia matchien kanssa.

Feeld Kokemuksia

Yleisiä valituksia Feeldistä

Ainoa valitus, joka käyttäjillä on se, että Feeldissä pitäisi olla enemmän käyttäjiä. Lisäksi jonkun tapaamisessa voi kestää jonkin aikaa. Kaikki kuitenkin riippuu siitä, että kaikki eivät ole kiinnostuneita fantasioista ja monisuhteisuudesta. Pidän Feeldistä siksi, että se tarjoaa nimettömyyttä, puhtaan käyttöliittymän, yksinkertaisen laskutuksen ja mahdollisuuden tutkia seksuaalisuutta ja fantasioita. Tämä ei kuitenkaan ole oikea valinta niille, jotka etsivät perinteistä suhdetta. Tähän on muita deittisivustoja.