C-Date

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
C-Date Logo
  • Suurin osa naisista
  • Seksuaalisiin kohtaamisiin
  • Suuri yhteensopivuus menestys

Intensiivisiä tapaamisia ilman rajoja

C-Date perustettiin vuonna 2008 ja se on johtaja yksinkertaisten suhteiden löytämisessä. Toisin sanottuna C-Date on ollut olemassa jo vuosikymmenen yhdessä omistajan Interdate SA kanssa. Sinä aikana C-Date on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään intohimoisia deittejä.

Yksi C-Daten ainutlaatuisista toiminnoista on, että sivusto käyttää maksimaalista suojausta epäaitojen profiilin ja huijausten välttämiseksi.

C-Datella on kaikenikäisiä jäseniä, joilla on eri seksuaaliset suuntautumiset ja variaatiot. Käyttäjäkanta koostuu potentiaalista avioliittoa tai intohimoista yhden yön juttua etsivistä.

Käytettävyys on hyvä

Kotisivun vasemmassa reunassa on laatikko, joka vie sinut rekisteröintiin. Täällä valitset, oletko nainen vai mies ja mitä etsit.

Rekisteröinti on täysin ilmainen ja on ilmoitettu, että;

  1. Se on nimetön, turvallinen ja sitoutumaton.
  2. Se käyttää diskreettiä kumppanien hakua.
  3. Sivustolla on vakava profiilin tarkistus ja manuaalinen hallinta kaikille kuville.

Sivuston muotoilu on erittäin käyttäjäystävällinen. Sivustolla on helppoa navigoida, eikä sillä ole liikaa toimintoja. C-Datella on myös yksinkertainen sovellus sekä iOS:lle että Androidille.

C-Date ei vaadi profiilikuvaa kirjoittaakseen tai etsiäkseen muita käyttäjiä, mutta se suojelee käyttäjien nimettömyyttä. Se on investoinut profiilien suojaamiseen ja kuvien manuaaliseen tarkastukseen.

Kun käyttäjä on luonut tilin, saat vaihtoehtoisen kuvan viehättävästä naisesta ja miehestä. Sitten sinulta kysytään, kumpi houkuttelee sinua.

Kun olet valinnut sinulle sopivan sukupuolen, voit valita, missä päin Suomea sijaitset. Tämä helpottaa C-Daten alueellasi sijaitsevien potentiaalisten kumppaneiden löytämistä.

Rakkaudella ei ole maantieteellisiä rajoja, mutta joskus intohimoinen kohtaaminen voi olla lähempänä kuin arvaatkaan.

C-Date Suomi

Persoonallisuustesti

Syy siihen, miksi C-Date toimii niin hyvin on, että kaikille valitaan yhteystietoehdotuksia, jotka perustuvat heidän mieltymyksiinsä ja maantieteelliseen sijaintiinsa.

Koska jäsenyydet maksavat rahaa, se myös pitää häikäilemättömät ihmiset poissa alustalta. Tämä tarkoittaa, että naisia on suhteessa miehiä enemmän. Siksi C-Datella on korkeampi menestyssuhde miehille. Jopa 63 % miehistä saavat deitin alustalta.

Suurempi menestyneisyyssuhde tarkoittaa, että C-Datella on suurempi jäsenyyskanta kuin useimmilla deittisivustoilla, mikä on selkeä etu käyttäjille.

C-Daten kustannukset

Käyttäjät voivat valita erilaisista jäsenyyksistä ja heidän on sitouduttava vähintään kolmeksi kuukaudeksi, elleivät he valitse perusjäsenyyttä (ilmainen).

Perusjäsenyys tarjoaa mahdollisuuden luoda profiilin ja katsella lähistöllä olevia käyttäjiä. Valitettavasti se ei tarjoa mahdollisuutta nähdä muiden ihmisten profiilikuvia täysin tai heille kirjoittamista.

Jäsenyyden hinnat eivät ole kovinkaan korkeita ja se halpenee entisestään sen mukaan, mitä pidemmän jäsenyyden valitset.

Yksi C-Daten hyvistä ominaisuuksista on, että naiset voivat käyttää Premiumia ilmaiseksi.

C-Date Kokemuksia

Yleisiä valituksia C-Date

Yleinen valitus C-Date on, että se on pääasiassa suunniteltu kasuaaliseen deittailuun ja kovinkaan useat käyttävät eivät etsi pitkäaikaista suhdetta. Useat kuitenkin sanovat, etteivät he etsi suhdetta ja löytävät kuitenkin rakkauden muutamaa viikkoa myöhemmin.

Toinen valitus on, että asiakaspalvelulla ei ole live chatia, mutta C-Date jatkuvasti suodattaa verkkosivustoa epäaitojen profiilien varalta.

Deittisivustojen hinnoittelu on aina kysymys, mutta C-Date keskittyy nimettömyyteen, mikä tekee jäsenyyden hinnasta hyvän verrattuna muihin deittisivustoihin.