Kristittyjen deittisivustot

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Online-deittailun avulla ihmiset voivat tavata ja esitellä itsensä potentiaalisille kumppaneille henkilökohtaisten ja romanttisten suhteiden luomiseksi.

Vaikka kristittyjen deittisivustot eivät ole yhtä yleisiä kuin tavalliset deittialustat, olet luultavasti kuullut niistä sosiaalisessa mediassa tai ystäviltä. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt kristittyjen suhdesovelluksia, ymmärrän, että sinulla saattaa olla paljon kysyttävää. Tämä artikkeli sisältää ehdotuksia ja resursseja, jotka auttavat sinua aloittamaan uskonnollisen verkkodeittailusi.

⭐ Parhaat kristittyjen deittisivustot Suomessa

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
3
Victoria Logo
 • 18+
 • Suosittu Suomessa
 • Edullinen jäsenyys
4
Be2 Logo
 • 30+
 • Ota yhteyttä takuuseen
 • Hyvä persoonallisuustesti
5
Singles50 Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Hyvä persoonallisuustesti
6
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Paras yhteensopivuusominaisuus
 • Suhteellisen halpa palvelu
7
40Treffit Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti

Deittailu ei ole sitä, mitä se oli ennen

Match Suomi

Online-deittailu on muuttunut viimeisestä yrityksestä aidoksi haastajaksi rakkauden etsimisessä suhteellisen lyhyessä ajassa. Lähes jokainen tuntee pariskunnan, joka on tavannut deittisivustolla tai -sovelluksessa. Swaippailuja on tapahtunut Cupidissa. Vaikka tämä teknologia on hyvin nykyaikainen, sen perustat juontavat juurensa vuosisatoja taaksepäin.

Match ja eHarmony eivät olleet ensimmäisiä naittajia historiassa tai ensimmäisiä teknologiapohjaisia deittipalveluja. Siltikin ihmiset ovat aina etsineet uusia ja jännittäviä tapoja löytää rakkautta, seksiä ja seuraa, ja digitaalinen deittailu on yksinkertaisesti äskettäisin iterointi tästä ikivanhasta halusta.

Modernit naittajat ovat algoritmeja, kun taas esi-isämme luottivat ihmisnaittajiin löytääkseen yhteensopivia ihmisiä. Antiikin Kreikassa, Kiinassa ja Japanissa naittajat olivat tärkeä osa elämää. Palvelijoille annettiin tehtäväksi löytää kumppani Abrahamin pojalle Ensimmäisen Mooseksen kirjassa, joka on yksi vanhimmista matchmakingin esimerkeistä.

Online-deittailu on silti deittailua

Saatat uskoa, että kun julkaiset profiilin, saat sadoittain potentiaalisia kumppaneita, ja kaikkien tapaaminen on stressaavaa ja outoa. Olet kuitenkin väärässä.

Teknologia voi olla arvokas työkalu, mutta se ei ole ratkaisu kaikkiin suhdeongelmiin. Useat ihmiset lähestyvät suhteita epärealistisin odotuksin, jossa he painavat painiketta ja sielunkumppani ilmestyy eteen, mutta se vaatii enemmän työtä.

Odota valheita

Kun tapaat henkilön verkossa, siihen liittyy varmasti jonkin verran valehtelua. Virtuaaliset ympäristöt helpottavat asioiden väärentelyä. Miehet lisäävät pituuteensa muutamia senttimetrejä ja naiset poistavat painostaan muutamia kiloja.

Miten suojella tietojasi

Joillakin sivustoilla voit joko poistaa tai ottaa tilisi käytöstä. Tarkista sivustolla, ovatko tietosi poistettu, kun olet sulkenut tilisi. Henkilöt palaavat deittisivustoille ajoittain ja saavat selville, että sivusto säilyttää edelleen heidän tietojaan.

Tarkista myös profiilien yksityisyysasetukset. Jotkut deittisivustot tekevät profiileista julkisia oletuksena, jolloin hakukoneet voivat indeksoida niitä.

Vilkaise tietosuojaselostetta selvittääksesi, miten paljon henkilötietojasi jaetaan muiden jäsenten kanssa. Lisäksi pitäisi olla selvää, kuka muu voi käyttää tietojasi, kuten kolmannet osapuolet.

Jokaiselle tyypille on deittipalvelu

Persoonallisuustyypillesi on luultavasti omistettu verkkosivusto. Käytätkö Mac- tai Windows-järjestelmää? Onko juutalainen tai katolinen parempi? Ennen kuin maksat premium-tilauksesta tarkista muutkin kuin vain suuret nimet, kuten match.com tai eHarmony, varsinkin jos sinulla on tietty vaatimus.

Matchmaking-prosessi

Vaikka keinoälyllä ei ole kykyä käsitellä tunteita, se hyödyntää tietoja matchaamaan mahdollisia kumppaneita, mikä johtaa pitkäaikaisiin suhteisiin.

Internet-deittailun pitkäaikainen lupaus on edelleen täynnä epävarmuutta. Uudet todisteet ehdottavat, että suhteilla, jotka alkavat verkossa, voi olla parempi perusta kuin muilla.

Äskettäisen tutkimuksen mukaan heteropariskunnat, jotka tapasivat verkossa, menivät todennäköisemmin naimisiin kuin muut. Lisäksi ihmiset, jotka deittailevat verkossa, ovat todennäköisemmin yhteensopivampia ja heillä on parempi mahdollisuus terveeseen avioliittoon MIT Technology Reviewin lainaaman vuoden 2017 tutkimuksen mukaan. Joka tapauksessa, olipa kyseessä avioliitto tai ei, internet-deittailu näyttää olevan erinomainen lähde tyydyttävään ja pitkäaikaiseen suhteeseen.

Kukaan ei väitä online-deittailun olevan päättävä tekijä. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että ihmiset, jotka liittyvät deittisivustoille, jotka vaativat huomaavaista reagointia, rentoutuvat todennäköisemmin.

Christian Mingle

ChristianMingle Suomi

Deittisovelluksissa voi olla vaikea löytää mahdollisia kumppaneita, jotka jakavat samat arvot. Vaikka voit suodattaa jäseniä uskonnon mukaan useimmilla deittisivustoilla, joillekin kristityille se ei välttämättä tunnu oikealta.

Kristittyihin deittisovelluksiin ei viitata Raamatussa, eivätkä ne ole kovin suosittuja kirkossa. On luonnollista suhtautua varovasti kristittyjen deittipalveluihin, jos olet sinkku ja kristitty. Kristittyjen deittisovelluksissa ihmiset voivat jakaa uskonsa löytääkseen mahdollisia kumppaneita laajemmassa skaalassa kuin ennen.

Christian Mingle on Spark Networkin luoma kristittyjen online-deittipalvelu. Spark Network hallitsee useita demografisesti kohdattuja online-matchmaking-sivustoja, mukaan lukien tätä.

Aloittaminen Christian Minglessa

Julkaisustaan lähtien vuonna 2001 Christian Mingle on kasvanut miljoonien käyttäjäkannaksi. Se on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä kristittyjen deittisivustoista ja se on vastuussa yli 30 %:sta online-avioliitoista. Useimmat jäsenet ovat noin 20-40-vuotiaita.

Hinta

Valitse ensin budjettisi ja miten paljon rahaa haluat käyttää Christian Minglessa. Useissa sovelluksissa voit lukea profiileja ja lähettää viestejä ilmaiseksi. Useimmat myös mahdollistavat mahdollisten matchien katselun ilmaiseksi.

Käytettävyys

Christian Minglen toiminnot ovat suoraviivaisia. Christian Minglella on puhdas ja suoraviivainen käyttöliittymä ja yksinkertaiset haku- ja matching-elementit. Kaikki on järjestetty niin, että jäsenet voivat nopeasti löytää paikan selata profiileja, katsella matcheja, lukea viestejä, nähdä viimeaikaisia toimintoja ja saada tukea.

Toiminnot

 • Voit asettaa mieltymyksiä ihanteellisen matchin sukupuolelle, uskonnolle, iälle, suhdetyypille ja sijainnille Christian Minglesissa.
 • Auttaakseen sinkkuja löytämään yhteensopivia profiileja Christian Mingle tarjoaa kuratoidun luettelon päivittäisistä match-ideoista.
 • Ilmaiset käyttäjät voivat myös etsiä tietokantaa uusien jäsenten, etäisyyden, verkossa olevien henkilöiden ja matchin mukaan.