Viisi todistettua vinkkiä menestykseen Tinderissä

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Deittiprofiilin luominen ei ole helppoa, ja sinun täytyy miettiä paljon. Vuosien myötä olen nähnyt, mikä toimii ja mikä ei. Sama se, mitä etsit, profiilisi täytyy edustaa sinua. Yleiset virheet voivat pilata tilaisuutesi tavata oikean henkilön. Deittailun pitäisi olla hauskaa ja jännittävää. Online-deittailun maailma on aivan uudenlainen, jos et ole tehnyt sitä ennen, joten kerron, mitä voit odottaa aloittaessasi matkasi löytää rakkauden viidellä yksinkertaisella vinkillä.

1. Ole oma itsesi!

Ole oma itsesi

Kuinka monta kertaa olet kuullut tämän? Deittiprofiilissa sinun tulee olla rehellinen alusta saakka. Älä kirjoita asioita, joita luulet toisen haluavan kuulla. Tiesitkö, että tutkimusten mukaan käyttäjät valehtelevat useimmiten iästään, palkastaan, painostaan ja pituudestaan. Se on täysin tarpeetonta, koska yhdellä henkilöllä ei ole samoja mieltymyksiä kuin toisella. Muista, että itsevarmuus ja itsesi oleminen on aina tärkeintä.

Tilastollisesti on yleisintä, että ihmiset etsivät kumppania, joka on avomielinen, itsevarma, ystävällinen ja kunnianhimoinen. Jos olet yksi näistä, kirjoita siitä! Kerro, kuka olet ja kirjoita kuin puhuisit ystävälle. Tämän ei tulisi tuntua ansioluettelolta. Ylpeile itseäsi, mutta älä ola omahyväinen.

Voit esimerkiksi kertoa, mistä olet kiinnostunut, mutta ei niin tavalla, että saat muut tuntemaan, että olet parempi kuin muut. Muista, että huumori on aina hyväksi. Jonkun löytämisen ei aina tarvitse olla vakavaa, vaan sen tulee olla hauskaa ja voit kehittyä paljon lyhyessä ajassa.

2. Käytä hyviä kuvia

Käytä hyviä kuvia

Älä ensinnäkään ota kuvaa itsestäsi aurinkolasit päässä, muut haluavat nähdä, miltä näytät. He eivät myöskään halua nähdä kuvia, jossa on sinä ja ystäviä, eivätkä he tunnista sinua. Kuvien ei tulisi olla täynnä suodattimia, koska totuus paljastuu aina ennemmin tai myöhemmin. Käytä uusia kuvia itsestäsi, koska muut eivät halua tietää, miltä näytit kymmenen vuotta sitten. Pyydä jotain muuta ottamaan sinusta kuvia ympäristössä, jossa sinä erotut.

Tilastot sanovat, että naiset kiinnostuvat yleensä miehistä, joiden kuvissa on koira, joten voi olla järkevää ottaa kuva oman lemmikkisi kanssa. Muutoin on hyvä ottaa kuvia, jolloin tunnet olosi mukavaksi. Ehkä olet keittiössä laittamassa ruokaa tai metsässä, tai ehkä istut sohvalla valmiina elokuvamaratoniin.

Sekä miehet että naiset pitävät hymyä tärkeänä osana ulkonäköä, joten hymyile kuvissasi, koska se saa sinut näyttämään viehättävämmältä.

3. Selvitä, mitä etsit kumppanilta

Ihmisiä on erilaisia, eikä heistä yksikään ole sama. Siksi voi olla tärkeää tietää, mikä sinulle on tärkeää, muuten asiat voivat nopeasti muuttua ylitsepääsemättömiksi. Haluatko, että kumppanisi on seurallinen, ajattelevainen, sosiaalinen, hiljainen vai aktiivinen? Et ehkä tiedä, mitä etsit, mutta voi silti olla hyvä idea luetteloida etukäteen, minkä luulet olevan tärkeää tulevassa kumppanissa.

Jos etsit suhdetta, molemmat pitävät eri ominaisuuksia tärkeinä, jota myös tutkimus tukee. Samankaltaiset arvot ovat tärkeä osa toimivaa suhdetta, joten etsi henkilöä, joka ajattelee ja tuntee samalla tavalla kuin sinä. Sinun täytyy myös pystyä luottamaan kumppaniisi, joten jos jo alussa tunnet, että jokin on pielessä, luota tunteisiisi.

Kolmas tärkeä ominaisuus on sitoutuneisuus. Useat ihmiset ajattelevat, että on tärkeää näyttää halua olla yhdessä ja kehittää suhdetta joka päivä.

4. Etsi kumppani, jolla on samat kiinnostuksen kohteet

Etsi kumppani, jolla on samat kiinnostuksen kohteet

Tärkeää kestävälle suhteelle on samat kiinnostuksen kohteet. Nämä ovat usein erittäin tärkeitä tekijöitä suhteessa. Tämä voi olla jotain yksinkertaista, kuten sama huumorintaju. Tietenkään sinun ei tarvitse etsiä kumppania, jolla on vain samat kiinnostuksen kohteet. Suhde on jännittävämpi, jos teillä on myös eri harrastuksia, joita voitte kokeilla yhdessä. Voit rakentaa vahvoja suhteita alusta alkaen, kehittää erityiskielen yhdessä ja tuntea olonne ymmärretyksi. Kaikki tämä on tärkeää suhteelle ja voitte kehittä yhteisiä asioita.

5. Uskalla kirjoittaa!

Uskalla kirjoittaa

On yleistä, ettei kukaan uskalla kirjoittaa tai odottavat toisen aloittamaan keskustelun. Et ehkä tiedä, miten aloittaa kirjoitaminen, mutta ole vain oma itsesi. Voi olla helpompaa aloittaa keskustelu, jos mietit, miten haluaisit toisen aloittavan keskustelun kanssasi.

Yksinkertainen vinkki on kommentoida kuvaan tai profiilin kuvaukseen. Jos henkilöllä on kuva kokatessaan, kysy, mitä hän kokkaisi tietystä raaka-aineesta ja miksi. Jos henkilö kirjoittaa kuvauksessaa, että hän työskentelee terveydenhoitoalalla, kysy miksi. Tämä voi olla hyvä tapa aloittaa keskustelu kuin vain “moi”.

Ole kiinnostunut henkilöstä, jonka kanssa keskustelet. Tämä on hyvä tapa osoittaa kiinnostukseesi. Kaikki keskustelut eivät mene suunnitelmien mukaan, joten älä odota liikoja. Meressä on aina lisää kaloja ja löydät lopulta etsimäsi henkilön!