Eliittikumppani

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Eliittikumppani Logo
 • Hyvä persoonallisuustesti
 • Kunnianhimoiset jäsenet
 • Edullinen premium-jäsenyys

Mikä on Eliittikumppani?

Eliittikumppani sopii parhaiten henkilöille, jotka etsivät vakavia suhteita. Olemassa olevista jäsenistä yli kaksi kolmasosaa ovat akateemikkoja. Vaikka useat jäsenet ovat akateemikkoja, se ei ole vaatimus rakkauden löytämiselle. Jokainen on tervetullut.

Eliittikumppanin perusti vuonna 2013 Affinates GmbH ja se on nykyään yksi johtavista deittisivustoista kouluttautuneille sinkuille. Tämän deittisivuston tarkoituksena on tarjota persoonallinen perusta matcheille. Tämä tehdään persoonallisuustestin muodossa, joka saa käyttäjän itsevarmaksi etsiessään rakkautta.

Käytettävyys

Matching-algoritmi on ehdottomasti tärkein Eliittikumppanin toiminto, mutta lisäksi se tarjoaa 50 ennaltamääritettyä kysymystä ensimmäisen yhteydenoton helpottamiseksi. Ensimmäinen kontakti erityisen matchin kanssa voi olla vuoristorata, mutta näiden kysymysten avulla siitä tulee avoin maisema, jota vain uteliaat voivat tutkia.

Deittailu ei aina ole helppoa, mutta siksi verkkosivustolla on ainutlaatuinen persoonallisuustesti. Se perustuu viiden tekijän teoriaan. Tämä tekee ainutlaatuisen kokoonpanon tulevalle matchillesi.

Eliittikumppani on myös saatavilla sovelluksena iOS- ja Android-laitteille.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Eliittikumppani

Kuuluisa persoonallisuustesti

Persoonallisuustesti alkaa sukupuolesi vahvistamisella ja ilmoittamalla, mitä sukupuolta etsit. Täytät sitten syntymäaikasi ja ilmoitat, miten tärkeää kumppanin ikä on.

Sitten täytät parisuhdestatuksesi, koulutustasosi ja miten tärkeää kumppanilla on olla tietyntasoinen koulutus. Täytät myös ammattisi.

Perustietojen jälkeen persoonallisuustesti muuttuu luovaksi. Saat sitten kaksi kuvaa, joista valitset miellyttävämmän.

Nämä kuvat ovat erilaisia. Yksi on värikkäämpi ja toinen rakenteellinen ja mustavalkoinen. Tämä on hauska ja luova toiminto, jota voidaan käyttää ensimmäisenä keskustelunaiheena matchin aikana.

Nyt on aika käydä läpi persoonallisuutesi.

 • Miten tärkeää suunnitelmien tekeminen on sinulle?
 • Miten helposti stressaannut?
 • Miten helposti lähennyt ihmisten kanssa?

Tämä arvioidaan asteikolla yhdestä seitsemään.

Useat hyvät kysymykset voivat olla avuksi ensimmäisen kontaktin aikana ja niihin kuuluu esimerkiksi “Kuka maksaa ensitreffeillä?”, “Jos treffit menevät hyvin, mitä teette jälkeenpäin?” ja “Puhutko vai kuunteletko enemmän keskustelun aikana?”

Eliittikumppanin persoonallisuustestin avulla tulokset antavat hyvän kuvan sinusta ja mieltymyksistäsi. Tämä on hyvä peruskivi sinulle ja tulevalle matchillesi.

Eliittikumppanin hinta

Jäsenet voivat valita eri jäsenyyksistä ja heidän on sitouduttava vähintään kolmeksi kuukaudeksi, jos he eivät valitse perusjäsenyyttä (ilmainen). Perusjäsenyydellä saat mahdollisuuden persoonallisuustestiin, kumppaniehdotuksiin, voit lukea kaikki profiilitekstit, lähettää hymynaamioita, tykkäyksiä ja ladata kuvia. Jäsenyyshinnat eivät ole liian korkeita, mutta vaikka rakkaudelle ei ole varmuutta, sillä ei ole hintaa, kun se löytyy.

Yleisiä valituksia Eliittikumppanista

Yleinen valitus Eliittikumppanista on sen hinta. Ilmaiset deittipalvelut ovat harvoin ilmaisia pitkään. Vastaukset ja swaippailut vaativat usein lisäkustannuksia.

Useimmissa ilmaisissa deittisovelluksissa valinta on kuviin perustuva ja satunnainen, kun taas Eliittikumppani luo persoonallisemman matchin persoonallisuustestillä.

Uudenlainen kuluttajien valitus deittisivustoilla on epäaidot profiilit. Eliittikumppanilla ei ole henkilöllisyyden vahvistusta, mutta se ei hyväksy sivustolla vanhoja tai inaktiivisia profiileja.

Eliittikumppanin kysymysten valikoima vaikeuttaa epäaitojen profiilien luomista, joka on selkeä etu Eliittikumppanilla.

Eliittikumppani Reviews

Päätelmä

Avomieliselle henkilölle Eliittikumppani on upea mahdollisuus oppia lisää itsestään ja muista persoonallisuustestin avulla.

Rakkaudelle avautuminen ei ole koskaan helppoa, mutta Eliittikumppanin ainutlaatuisten toimintojen ansiosta olet valmis talveen sen lämpimien jäsenten ansiosta.