Singles50

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Singles50 Logo
  • Vanhusten seurustelu
  • Suosittu treffisivusto
  • Hyvä persoonallisuustesti

Täältä löydät sen oikean

Ei ole aina helppoa löytää henkilöä, josta pidät ja jonka kanssa haluat viettää aikaa. Jos olet kypsemmällä iällä, haluat jonkun, joka jakaa kiinnostuksen kohteesi. Singles50:ssä voit etsiä jotakuta uutta elämääsi. Sivusto julkaistiin vuonna 2017, ja sitä ylläpitää be2 S.à.r.l. Luxemburgista.

Toisin kuin useat muut deittisivustot, tämä sivusto tarjoaa mahdollisuuden videopuheluihin. Se ei ehkä sovi kaikille, ja monet saattavat pitää sitä pelottavana. Se voi kuitenkin olla hyvä tapa selvittää, oletko kiinnostunut seurustelemaan jonkun kanssa. Palvelu on saatavilla mobiilisovelluksena ja kaikki profiilit ovat yksityisiä.

Tämä sivu sopii parhaiten yli 50-vuotiaille sinkuille. Saatat myös olla nuorempi, mutta olet kiinnostunut löytämään jonkun yli 50-vuotiaan. Se sopii sinulle myös, jos haluat tavata jonkun videopuhelun kautta ennen kuin päätät todelliset treffit. Voit liittyä ja luoda profiilin ilmaiseksi. Ensimmäisen viestin lähettäminen on ilmaista, mutta sen jälkeen sinun on valittava jäsentyyppi, jos haluat jatkaa.

Helppo ja sujuva rekisteröinti

Monet tällä sivustolla vierailevat ihmiset ovat yli 50-vuotiaita, eikä kaikilla ole samanlaista kokemusta verkon käytöstä. Tämä deittisivusto on huomannut tämän ja tarjoaa helpon ja sujuvan rekisteröitymisen. Täällä voit yksinkertaisesti luoda profiilin, valita sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi ja sen, etsitkö miehiä vai naisia. Kun olet valmis, sinut rekisteröidään ja olet valmis seurustelemaan.

Tämä deittisivusto tarjoaa hyvin toimivan sovelluksen sekä iPhonelle että Androidille. Jos haluat käyttää tietokonetta, se tarjoaa loistavan verkkosivuston, joka on hienoa, kun haluat rekisteröityä ja luoda profiilin. Mutta kun haluat vain pitää yhteyttä muihin sinkkuihin, sovellus on erittäin joustava.

Singles50 Suomi

Hyvä persoonallisuustesti

Jotta voit löytää täydellisen matchin, sinun on suoritettava persoonallisuustesti rekisteröitymisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että vastaat useisiin kysymyksiin siitä, mikä on sinulle tärkeää parisuhteessa. Voit myös ilmoittaa, minkä tyyppisen henkilön haluat löytää, ja jos käytät jonkin aikaa tämän testin tekemiseen, match on parempi.

Kun luot profiiliasi, sinun on vastattava yleisiin kysymyksiin. Se voi liittyä hiusten pituuteen ja väriin ja kiinnostuksen kohteisiisi. Kun olet valmis, tämä deittisivusto etsii sinkkuja, jotka vastaavat toiveitasi ja persoonallisuuttasi. Tämä tarkoittaa, että voit poistaa valinnasta ihmisiä, jotka eivät ole sinua varten, mikä säästää paljon aikaa.

Hinta

Kun päätät liittyä Singles50:n jäseneksi, voit hyödyntää useita erilaisia ​​tarjouksia. Voit kokeilla sivustoa ilmaiseksi tai lähettää ensimmäisen viestisi ilmaiseksi. Jos haluat liittyä jäseneksi, voit valita, miten pitkän tilauksen teet. Mitä kauemmin haluat olla jäsen, sitä halvemmaksi se tulee. Koko vuoden jäsenyys on erittäin palkitsevaa.

Singles50 Kokemuksia

Yleisiä valituksia Singles50:stä

Jotkut sanovat, että asiakaspalveluun on vaikea saada yhteyttä. Toiset kuitenkin kertoivat saaneensa paljon apua asiakaspalvelusta ja saaneensa myös miellyttävän vastauksen. Toiset valittivat, että hänen tileiltään veloitettiin suuria summia. Maksu koskee kuitenkin koko tilausjaksoa, joten se on suurempi kuin kuukausittainen maksu.

Jotkut ihmiset kokevat, että he eivät ole voineet käyttää 14 päivän peruuttamisoikeuttaan, mikä on vakio monissa online-ostoksissa. Eräiden asiakkaiden mukaan yritys väitti heidän käyttäneen palvelua ja siksi oikeus mitätöitiin. Totuus on, että jos olet käyttänyt tuotettasi, peruuttamisoikeus ei ole voimassa, joten yrityksellä on täysi oikeus kieltäytyä hyvityksestä.