BBWCupid

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
BBWCupid Logo
 • Plus kokoisille ihmisille
 • Korkea vastaavuusprosentti
 • Ilmainen rekisteröinti

Online-deittailua pluskoon ihmisille

Online-deittailu voi olla vaikeaa pluskoon ihmisille. Useimmat deittisivustot ylpeilevät timmeillä ja urheilullisilla käyttäjillä, joten pluskoon ihmisillä saattaa olla vaikeuksia. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei sinulla olisi oikeutta deittailla kokosi vuoksi. Sinun on ymmärrettävä, että olet kaunis ja on olemassa useita deittisovelluksia, jotka on suunniteltu erityisesti pluskoon ihmisille.

Yksi pluskoon yhteisön rakastamista sovelluksista on BBWCupid. Se on loistava sovellus, josta voit löytää kestävää rakkautta. Sen sijaan, että menettäisit toivosi, sinun täytyy vain luoda tili löytääksesi jonkun, joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet.

Etsitpä sitten seurustelusuhdetta tai jotain rennompaa, BBWCupid on sovellus, jota voit käyttää löytämään jotain merkityksellistä. Se on sovellus, jonka avulla voit saada yhteensopivia matcheja. Ennen kuin valitset tilaussuunnitelman, voit käyttää sitä ilmaiseksi. Koska useimmat käyttäjät ovat aktiivisia, se on todellakin käyttämisen arvoinen. Olen käyttänyt BBWCupidia äskettäin ja haluan jakaa kokemukseni kanssasi.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
BBWCupid Suomi

Palvelun käyttäminen

BBWCupid on erittäin helppokäyttöinen treffisivusto. Se tarjoaa useita toimintoja, kuten viestittelyä ja tarpeitasi täyttävän henkilön etsimisen. Vaikka jotkut toiminnot saattavat näyttää tarpeettomilta, BBWCupid on silti käyttämisen arvoinen. Jotkut toiminnot mahdollistavat profiilitilan kaksinkertaistamisen, edistyneitä matchausalgoritmejä, live chatin sekä anonyymin selaamisen.

Kun kaksinkertaistat profiilitilasi, voit antaa lisätietoja kiinnittääksesi käyttäjien huomion. Laajennetun profiilin avulla saat enemmän vaihtoehtoja, joilla erotut joukosta. Live chatin avulla voit heti keskustella henkilöiden kanssa. Anonyymisen selaamisen avulla varmistat, etteivät käyttäjät näe, että olet katsellut heidän profiilejaan.

Edistynyt matchausalgoritmi

BBWCupidilla on parhaita sinkkuja. Sovellus on suunniteltu poistamaan kaikki epäaidot profiilit. Tämä tarkoittaa, että alustalla on vain oikeita käyttäjiä. Kun käyttäjät ovat aktiivisia, voit chatata heidän kanssaan saadaksesi paremman idean heidän luonteestaan. BBWCupid vaatii sinulta vain muutamia tietoja, kuten nimesi, sukupuolesi, ikäsi, seksuaalisen suuntautumisesi ja sähköpostiosoitteesi.

Edistyneellä matchausalgoritmilla voit löytää parhaita käyttäjiä, mikä voi johtaa pitkäaikaiseen romanssiin. Se etsii käyttäjiä yhteensopivuuden perusteella. Sinun on oltava premium-käyttäjä käyttääksesi tätä algoritmia. Se kaventaa kaikkia vaihtoehtojasi, jotta voit valita henkilön, jonka kanssa chattailla. BBWCupid tekee erinomaista työtä persoonallisuuden osalta. Se mahdollistaa samankaltaisen ja hauskan henkilön löytämisen. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään käyttäessäsi sovellusta.

BBWCupidin hinta

Koska ilmainen BBWCupid-tili ei mahdollista mitään, sinun on maksettava premium-tilistä. Se tarjoaa pääsyn viestittelyyn ja muuhun.

BBWCupid Kokemuksia

Enemmän naiskäyttäjiä eikä iOS-sovellusta

BBWCupidin käyttäjät valittavat muutamasta asiasta. Ensinnäkin alustalla on enemmän naiskäyttäjiä. Sovelluksella ei ole iOS-versiota, mikä on outoa, koska BBWCupid on suuri yritys. Lisäksi sovellus ei ole suosittu pienissä kaupungeissa, mikä tarkoittaa, että useimmiten sinun on asuttava suuremmassa kaupungissa. Lisäksi BBWCupid ei tarjoa ilmaisia toimintoja. Sinun on maksettava voidaksesi tehdä mitään. Näistä miinuksista huolimatta BBWCupid on upea sovellus, jonka tavoitteena on auttaa pluskoon ihmisiä löytämään rakkautta. Voit myös käyttää muita deittisivustoja, jos etsit laajempia deittailumahdollisuuksia.