Happn

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Happn Logo
 • Paras maantieteellisen sijainnin sovellus
 • Suosittu
 • Ilmainen lataus

Happn-deittisovellus on etäisyyspohjainen mobiilideittisovellus, jota käyttää yli 100 miljoonaa käyttäjää. Sen loi Didier Rappaport (toimitusjohtaja) vuonna 2014 Ranskassa ja siitä lähtien se on laajentunut muihin maihin. Tämän deittisovelluksen julkaisu on ollut menestynyt muiden perustajien, Fabien Cohenin ja Anthony Cohenin ansiosta yrityksensä FTW & Con kautta.

Tämä deittisovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Happnin avulla 1,5 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää löytää ihmisiä 200 metrin säteellä. Jäsenet voivat käyttää myös premium-tilauksia, jotka tarjoavat muita mielenkiintoisia toimintoja. Premium-tilauksen avulla jäsenet voivat erottua joukosta ja lähettää viestejä ihmisille, jotka tykkäävät heidän profiilistaan.

Kun olet tavannut muita käyttäjiä, voit lukea heidän nimensä, ikänsä, kuvansa, ammattinsa ja sijaintinsa. Se sopii parhaiten itsevarmoille ja seurallisille ihmisille, jotka etsivät yhden yön juttuja, kasuaalista seksiä, ystävyys- tai parisuhteita. Jäsenten on oltava yli 18-vuotiaita ja heidän on vahvistettava tietonsa rekisteröinnin yhteydessä.

Happnin ainutlaatuiset ominaisuudet

Happnin ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat muun muassa muistiinpanot, ihastukset, viestit, tykkäykset, profiilikuvien katselu ja tilojen postaus ja päivittäiset uusinnat. Muistiinpanojen avulla käyttäjät voivat lisätä henkilökohtaisemman ripauksen kommunikoidessaan muiden kanssa. Jäsenet voivat kysyä henkilökohtaisen kysymyksen selvitettyään jotain mielenkiintoista toisen profiilista. Tämän toiminnon ansiosta Happn tuottaa 4,9 miljoonaa viestiä päivittäin.

“Hello”-toiminnon ansiosta muut käyttäjät voivat tietää, että haluat jutella heille. Jokainen käyttäjä voi käyttää näistä kymmentä. Kun ne erääntyvät, sinun on tilattava premium-palvelu saadaksesi lisää. Happnissa jäsenet voivat lähettää ääniviestejä ihastuksilleen, mutta se ei tarjoa videopuheluita. Samankaltaisuusmerkit sallivat jäsenten tunnistaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita muiden jäsenten kanssa.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Happn Suomi

Käytettävyys

Happnilla on ystävällinen, esteettinen ja helppokäyttöinen sommittelu. Käyttäjät voivat asentaa mobiilisovelluksen sekä Android- että iOS-laitteille. Sovellus on ilmainen ja helppokäyttöinen. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat saada lisätoimintoja, jos he tilaavat premium-palvelun. Rekisteröintiprosessi on nopea ja käyttäjät voivat helposti navigoida deittisovelluksessa. Mahdollisten deittien etsiminen on tehokasta Happnilla, koska se tukee sosiaalisen median alustoja, kuten Facebookia, Instagramia ja Spotifyta.

Yritys on julkaissut uuden version sovelluksesta, joka perustuu geolokaatioon, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä ihmisiin, jotka he ovat kohdanneet oikeassa elämässä. Siksi sinun on aktivoitava sijaintipalvelu laitteellasi löytääksesi ihmisiä Happnin kautta. Käyttäjät voivat myös aktivoida näkymättömyystilan, jos he eivät halua julkaista sijaintiaan. Näkymättömyystilan avulla käyttäjät voivat piilottaa sijaintinsa tietyksi aikaa.

Persoonallisuustesti

Happn kysyy tiettyjä henkilötietoja rekisteröinnin aikana arvioidakseen käyttäjien luonnetta. Se matchaa sitten ihmisiä luonnetietojen mukaan. Happnilla käyttäjät voivat piilottaa henkilökohtaisia tietoja, joita he eivät halua jakaa julkisesti, kuten ikä, tarkka sijainti ja viimeinen aktiivinen päivä. Profiilikuvat ovat näkyvissä muille käyttäjille ilmaiseksi. Muut käyttäjät voivat arvioida luonnettasi profiilissa näytettyjen tietojen perusteella. Muut käyttäjät voivat arvioida profiiliasi julkisesti saatavilla olevien tietojen avulla.

Happnin hinta

Ilmaisen jäsenyyden lisäksi Happnilla on myös useita maksullisia jäsenyyksiä. Jäsenet voivat maksaa premium-jäsenyyksistä osissa, jos tilaukset ovat kuusi tai 12 kuukautta.

Sivustolla voi käyttää maksutapoina PayPalia, luottokortteja, puhelimia ja pankkikortteja. Käyttäjät voivat tilata Happnin kolikoilla ja krediiteillä, jotka muunnetaan dollareiksi.

Happn Kokemuksia

Yleisiä valituksia Happnista

Happnilla ei ole työpöytäversiota, koska se perustuu geolokaatioon. Se rajoittaa mahdollisuutta navigoida profiilien ja kohtaamisten läpi. Jotkut toiminnot, kuten kymmenen muistiinpanoa päivittäin ja kiinnostuneiden luettelon näkeminen, eivät ole saatavilla, ellet ole premium-käyttäjä. Käyttäjät valittavat huijauksista tai bottitileistä, jotka eivät edusta käyttäjien oikeita etuja. Useat ihmiset käyttävät sovellusta harvoin tai he ovat inaktiivisia. Happn ei ole kovinkaan laajalle levinnyt, mikä rajoittaa kykyäsi olla yhteydessä ihmisiin sovelluksen suosion perusteella alueellasi. Lisäksi saatavilla ei ole yhteensopivuuteen perustuvaa matching-palvelua. Jotkut kriitikot tuntevat, että koska Happn matchaa ihmisiä pinnallisten ominaisuuksien perusteella, on vaikeaa arvioida niitä luotettavasti.

Päätelmä

Happnin geolokaatiojärjestelmä matchaukseen on ainutlaatuinen. Se voisi olla hyvä vaihtoehto tavata ihmisiä uudessa paikassa, jos käyttäjäkanta on suurempi. Tämä mielessä pitäen se, onko tämä sovellus sinulle, riippuu siitä, mitä etsit kumppanilta.