Hinge

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Hinge Logo
  • Loistava treffisovellus
  • Ilmainen ilmoittautuminen
  • Edullinen premium-palvelu

Kaikki, mitä sinun täytyy tietää Hingestä

Hinge on deittisovellus, joka julkaistiin helmikuussa 2013. Alusta alkaen deittisovellus on tarjonnut laadukkaita palveluja ja sitä pidetään yhtenä parhaista deittisovelluksista, joita on saatavilla tänään.

Hingen omistaa Match Group — yksi parhaista online-deittipalveluja tarjoavista yrityksistä. Lisäksi yritys hallitsee huippudeittisovelluksia, kuten Tinderiä. Match Group osti Hingen vuonna 2019 tuntemattomaan hintaan.

Hinge tarjoaa lukuisia ominaisuuksia. Yksi Hingen ainutlaatuisista toiminnoista on se, että voit lähettää viestejä muille käyttäjille ilman matchia. Lisäksi voit suodattaa hakujasi perustuen perhesuunnitelmiin, koulutukseen tai jopa paheisiin.

Hingellä on ilmainen kokeilujakso, jolla on rajalliset toiminnot. Ilmaisen kokeilujakson avulla voit määrittää virallisen Hinge-tilisi, kustomoidun syötteen, lähettää viestejä matcheille, nähdä, kuka pitää sinusta, saada kahdeksan päivittäistä tykkäystä ja yhden ruusun viikossa.

Hinge sopii parhaiten ihmisille, jotka etsivät pitkäaikaisia suhteita. Tämä tarkoittaa, että se ei sovi ihmisille, jotka etsivät yhden yön juttuja.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
Hinge Suomi

Käytettävyys

Kun olet asentanut Hinge-sovelluksen, voit luoda tilin puhelinnumerollasi. Voit myös käyttää Facebook-tiliäsi sisäänkirjautumiseen. Kun vertaat tämän sovelluksen käytettävyyttä muihin deittisovelluksiin, huomaat, että käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen. Kun selaat potentiaalisen matchin kuvaa, voit joko tykätä tai hylätä sen.

Profiileilla on läsnäolon tunne, jota on hienoa selata. Ilmainen käyttäjä voi tykätä enintään 10 profiilista päivässä. Jos tämä ei riitä, sovelluksessa on video-ominaisuus, joka helpottaa videochatteja. Voit myös valita keskustelun teeman, joka jatkaa keskustelua, vaikka et tietäisi, mitä sanoisit.

Kyselylomake

Kyselylomakkeeseen vastaamiseen rekisteröinnin aikana liittyy useita vaihtoehtoja. Voit vastata, oletko kiinnostunut naisista, miehistä tai jopa kummastakin. Lisäksi voit syöttää haluamasi iän, etnisyyden, etäisyyden tai jopa uskonnon. Voit myös tykätä tietyistä profiilin osista.

Lisäksi näiden kohtien kategoriointi on sopimuksen rikkoja. Ihmiset hyväksikäyttävät näitä toimintoja ilmaistessaan itseään. Tarkkojen vastausten antaminen persoonallisuuskysymyksiin auttaa algoritmia löytämään käyttäjiä, joilla on samankaltaiset kiinnostuksen kohteet. Lisäksi Hinge tarjoaa alustan ihmisille, jotta he tietävät henkilöiden persoonallisuuden ennen oikeassa elämässä tapaamista.

Yleisiä valituksia

Aivan kuten millä tahansa muulla deittisivustolla, Hingestä on tiettyjä valituksia. Esimerkiksi aiemmin ohittamasi käyttäjät voivat ilmestyä uudelleen. Koska tämä on tarkoitettu uudelleenharkintaan, se voi olla epämiellyttävää. Lisäksi ilmainen suodatustoiminto rajoitetaan vain sukupuoleen, ikään, sijaintiin, etnisyyteen ja uskontoon. Voit käyttää niitä vain, kun olet täydentänyt profiilisi, mikä tekee siitä entistäkin ärsyttävämpää. Tämä on suhteellisen rajoittavaa ja useat ihmiset pitävät sitä turhauttavana.

Lisäksi ilmaiset käyttäjät saavat vain 10 matchia päivässä, mikä on pieni määrä. Viimeiseksi voit vuorovaikuttaa ehdotettujen matchien kanssa 24 tunnin sisällä, minkä jälkeen ne katoavat. Ainoa tapa välttää tätä ja jatkaa kommunikointia matchien kanssa on hankkia täysi jäsenyys.

Hinge Kokemuksia

Päätelmä

Jos etsit hyvää deittisovellusta, harkitse Hingeä. Tämä alusta on käyttäjäystävällinen ja se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja tehdäksesi online-deittikokemuksesta hauskantäyteisen. Lisäksi useat ihmiset ovat käyttäneet tätä deittisovellusta ja saaneet täydellisen kumppanin. Kaikesta riippumatta tämä alusta voi olla ratkaisu, jota olet etsinyt!