Deittisovellukset

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Useimmat ihmiset haluavat tavata suuren rakkauden elämässään. Yksi tapa etsiä muita sinkkuja on liittyä deittisovellukseen.

Voit valita suuresta määrästä, sekä ilmaisista vaihtoehdoista että deittisovelluksista, jotka veloittavat pienen maksun jäsenyydestä. Mutta ennen kuin päätät, haluatko maksaa, sinun on löydettävä sinulle sopiva sovellus. Olemassa on useita vaihtoehtoja, jotka on suunnattu eri ryhmille, esimerkiksi 25- tai 50-vuotiaille.

Tämä voi helpottaa henkilön löytämistä, jolla on jotain samaa kuin sinulla. Haluan helpottaa oikean sovelluksen löytämistä, minkä vuoksi olen käynyt läpi suosituimpia deittisivustoja ja arvostellut niitä kattavasti.

Toivottavasti tämä auttaa sinua löytämään juuri sen oikean. 💘

⭐ Parhaat Deittisovellukset Suomessa

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
3
Victoria Logo
 • 18+
 • Suosittu Suomessa
 • Edullinen jäsenyys
4
Be2 Logo
 • 30+
 • Ota yhteyttä takuuseen
 • Hyvä persoonallisuustesti
5
Singles50 Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Hyvä persoonallisuustesti
6
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Paras yhteensopivuusominaisuus
 • Suhteellisen halpa palvelu
7
40Treffit Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti

Match

Match Suomi
Kuva: Match.com

Arvio: ★★★★★

Match.com on yksi Suomen suosituimmista deittisivustoista, eikä siihen ole vaikeaa ymmärtää syytä. Sovellus on vakava, helppokäyttöinen ja tarkoitettu kaikenikäisille ihmisille. Voit myös saada matchin toisiin sinkkuihin vastaamalla lomakkeeseen. Match.com hoitaa sitten loput automaattisesti. Tätä deittisivustoa voidaan myös katsoa Tinderin esi-isänä, koska se on ollut olemassa vuodesta 1995. Tällä sivustolla sinun on rekisteröidyttävä kuten muillakin sivustoilla. Voit valita joko ilmaisen tilin tai tehdä tilauksen. Voit maksaa kuukausittain tai usean kuukauden ajan, jolloin hinnat vaihtelevat. Suosittelemme tutkimaan pakettien eroja itse. Tämä johtuu siitä, että ihmisinä arvostamme eri asioita ja on vaikeaa määrittää, onko hinta sen arvoinen jokaisen mielessä.


Eliittikumppani

Eliittikumppani
Kuva: Eliittikumppani

Arvio: ★★★★★

Tämän sivuston on luonut saksalainen yritys ja se on ollut markkinoilla vuodesta 2009 lähtien. Sillä on 14 miljoonaa käyttäjää ja se on yksi suurimmista deittisivustoista, jossa käyttäjät jakautuvat 19 maahan. Tämä deittisivusto keskittyy paljon niin sanottuun matchmakingiin. Jokainen käyttäjä täyttää lomakkeen, joka sisältää henkilökohtaisia tietoja, kuten kiinnostuksen kohteet ja koulutuksen. Rekisteröinti sisältää myös tiettyjä persoonallisuustestejä, joissa näet esimerkiksi kuvia ja värejä. Voit sitten sanoa, näetkö esimerkiksi jäniksen tai linnun. Olet luultavasti kuullut tämäntyyppisistä testeistä tai jopa tehnyt niitä ennen. Näitä lomakkeita käytetään sitten yhdistämään käyttäjiä yhteen. Tätä sivustoa voidaan pitää vakavampana alustana, koska useimmilla käyttäjillä on kandidaatin tutkinto. Kun Eliittikumppani matchaa käyttäjiä, se pitää yksilöllisiä mieltymyksiä mielessä. Voit myös syöttää nämä rekisteröityessäsi.


Be2

Be2 Suomi
Image: Be2

Rating: ★★★★

Tällä sivustolla on suhteellisen hyvä sukupuolijakauma. Be2 on myös näyttänyt tilastoja siitä, kuinka moni ihminen on onnistunut löytämään kumppaninsa deittisivuston kautta. Tämä numero on 41 %, mikä on suhteellisen korkea. Norjalainen televisioyritys on kuitenkin kritisoinut tätä sivustoa, koska se uskoo, ettei yritys täytä lupauksiaan. On myös juoruja siitä, että alustalla on useita epäaitoja käyttäjiä. Jos tämä on totta, juoru on ratkaiseva tekijä.

Mutta jos rekisteröidyt jäseneksi ja viimeistelet rekisteröintiprosessin, joka sisältää myös persoonallisuustestin, näet, mitkä jäsenet sopivat profiiliisi. Näkemiini testeihin perustuen voin sanoa, että matching-toiminto on kunnollinen. En saanut paljon matcheja, mutta se voi tietenkin riippua antamistasi tiedoista tai aktiivisista jäsenistä.

Jäsenten määrän ei pitäisi olla ongelma, koska alusta on ilmaissut, että sillä on 20 miljoonaa käyttäjää. Tällä palvelulla on myös maksettu jäsenyys, joka on suhteellisen kallis. Saat kuitenkin käyttöösi rajatonta viestintää, yhteystietojen suosikkeihin asettamista ja paremman laatuisia kuvia.


Tinder

Tinder Suomi
Kuva: Tinder

Arvio: ★★★

Tämä on ehkä suosituin ja kuuluisin deittisivusto. Tinder toimii parhaiten älypuhelinsovelluksena. Olet luultavasti kuullut klassisesta oikealle tai vasemmalle swaippaamisesta. Et kuitenkaan välttämättä ole kuullut siitä, että voit swaipata myös ylös. Tämä on niin kutsuttu super-tykkäys. Jos olet premium-käyttäjä, voit saada rajattoman määrän super-tykkäyksiä ja nähdä, kuka on tykännyt sinusta tavallisesti. Rekisteröinti on myös melko yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Voit rekisteröityä Facebook-tililläsi ja syöttää puhelinnumerosi. Kirjoita sitten lyhyt kuvaus itsestäsi.


Academic Singles

Academic Singles Suomi
Kuva: Academic Singles

Arvio: ★★★

Academic Singles on suunnattu niille, joilla on korkeampi koulutus ja jotka eivät vielä ole löytäneet rakkautta. Palvelin nimi siis selkeyttää sitä, kenelle se on suunnattu. Kun rekisteröidyt sivustolle, sinun on syötettävä, mitä etsit, ja tavallisesti myös sähköpostiosoite ja salasana.

Sitten teet persoonallisuustestin, aivan kuten useilla muilla deittisivustoilla. Täällä vastaat muutamaan kysymykseen tehtävienjaosta suhteessa ja miten huomaat rakastuneesi. Voit sitten arvioida erilaisia luonteenpiirteitä. Tämän sivun keskimääräinen ikä on myös korkeampi kuin muilla sivustoilla. Useimmat jäsenistä ovat 35-54-vuotiaita. Kun katsot jäsenten kiinnostuksen kohteita, kirjat, historia ja tiede ovat toistuvia.

Kun olet viimeistellyt rekisteröinnin, sinulle annetaan mahdollisuus lähettää haastava kysymys valituille jäsenille. Ilmaisessa versiossa kuvat ovat sumeita ja viestit rajattuja. Kun kuvat ovat sumeita, voit erottaa vain, onko kuvassa mies vai nainen. Tämä saa useat ihmiset vaihtamaan maksulliseen versioon. Tällaisen niin sanotun markkinarakosivuston valitseminen voi olla hyvä, jos etsit jotain erityistä.


Badoo

Badoo Suomi
Kuva: Badoo

Arvio: ★★

Tämä on yksi suurimmista online-deittisivustoista, koska sillä on 418 970 435+ jäsentä. Sitä on syytetty useista epäaidoista profiileista, mutta mitään ei ole todistettu. Badoo on pudonnut ajan jalkoihin äskettäin, mutta älä anna tämän pysäyttää sinua kokeilemasta sitä. Sivustoa on helppo käyttää, koska se on muotoiltu minimalistisesti. Tarjolla on myös useita ilmaisia toimintoja, jotka sopivat nuoremmalle sukupolvelle.

Kun rekisteröidyt, sinun on käytävä läpi vahvistusprosessi nähdäksesi, oletko vakavissasi ja käytätkö sivustoa rehellisesti. Kun tämä on valmis, voit nähdä suosiotasosi. Tarjolla on myös toiminto, jonka avulla voit nostaa tätä tasoa. Voit myös ostaa Badoo premiumin. Premium-versio on paljon edullisempi verrattuna muihin deittisivustoihin. Badoolla ei ole match-toimintoa, mutta sivuston muut vierailijat “tykkäävät” sinusta. Badoo on myös enemmän kuin sosiaalinen verkko, koska alustalla chattaillaan paljon. Tämä itsessään on jo hienoa.


C-Date

C-Date Suomi
Kuva: C-Date

Arvio: ★★★

C-Datelle rekisteröityminen kestää kolme minuuttia. Se on erittäin nopea, mutta ei niinkään yksityiskohtainen. Voit valita, millaisia kokemuksia etsit. Jos etsit vakavaa suhdetta, tietenkin valitset sen, mutta tarjolla on myös “diskreetti syrjähyppy”, “flirttailu” ja “katselu”. Kun kuvaat ulkonäköäsi, voit valita eri kategorioista. Tämä helpottaa itsesi asettamista osioon, jotta muut käyttäjät voivat löytää oman tyyppinsä.

C-Daten ilmainen versio on hyvin rajallinen. Et voi ottaa yhteyttä toisiin jäseniin tai katsoa heidän täyttä profiiliaan. Sanotaan, että alustalla on paljon epäaitoja profiileja ja kuluttajien arvioita, jotka eivät ole olleet kovin positiivisia.

En suosittele tätä sivustoa, koska sen sanotaan olevan huijaus. Sivusto tuntuu hieman oudolta. Kuten sanoin, se on vain juoru, mutta jos haluat ottaa riskin, se on tietenkin kokeilemisen arvoinen varsinkin, jos käytät ilmaista tiliä testaamaan sivua.


Singles50

Singles50 Suomi
Kuva: Singles50

Arvio : ★★★★★

Singles50 on juuri sitä, mitä nimi sanoo. Se on tarkoitettu yli 50-vuotiaille sinkuille. Kumppanien haku toimii niin, että täytät persoonallisuustestin, johon kuuluu 34 kysymystä. Saat sitten kumppaniehdotuksia, jotka perustuvat persoonallisuustestin tuloksiin. Näitä päivitetään säännöllisesti. Voit sitten nähdä matchit, mutta et voit lähettää viestejä, koska tämä on maksullinen toiminto.

Sivustolla on suuri määrä yli 50-vuotiaita, koska sitä nuoremmat eivät saa rekisteröityä. Tämä on hyvä, koska voi olla vaikea löytää samanikäistä henkilöä, mutta luulen, että sivuston pitäisi olla hieman suvaitsevampi. Jos olet 49-vuotias, sinun ei pitäisi odottaa syntymäpäivääsi voidaksesi rekisteröityä deittisivustolle. Palvelu on yksi parhaista yhteydenottopalveluista yli 50-vuotiaille.


Happn

Happn Suomi
Kuva: Happn

Arvio: ★★★

Happnilla on paljon samanlaista Tinderin kanssa. Se keskittyy suurelta osin ihmisten löytämiseen, joita olet tavannut tai kohdannut kadulla. Kun olet toisen käyttäjän läheisyydessä, he ilmestyvät syötteeseesi. Voit sitten valita, tykkäätkö ihmisestä tai haluatko piilottaa hänet.

Kun sinä ja toinen henkilö olette tykänneet toisistanne, voitte aloittaa chattailun. Tilastot siitä, kuinka monta käyttäjää Happnilla on, on epäselvä, koska sivusto ei julkaise sitä. Käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet, että uusia käyttäjiä ilmestyy syötteeseen jatkuvasti. Joka tapauksessa tämä näyttää, että palvelu on aktiivinen ja hyödyllinen. Kun rekisteröidyt, sinun on syötettävä puhelinnumerosi muiden rekisteröintitietojen lisäksi. Syötä sitten kuvaus itsestäsi ja siitä, mistä olet kiinnostunut.


UKK:t

Millaista kuvaa minun kannattaisi käyttää?

Yritä käyttää kuvaa, joka näyttää ulkonäkösi. On myös hyvä näyttää itseäsi ja kiinnostuksenkohteitasi. Jos olet kirjoittanut, että pidät metsäkävelyistä, voit julkaista kuvan itsestäsi metsässä. Älä julkaise vain samantyyppisiä kuvia, koska se voi olla tylsää, vaan varmista, että kukin kuva eroaa hieman toisistaan.

Miten poistan matchin jonkun kanssa?

Tietenkin useimmat palvelut tarjoavat vaihtoehdon. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi helposti pystyä poistamaan matchisi. Tämä tarkoittaa tykkäyksen tai lähettämäsi viestin perumista.

Mitä minun pitäisi kirjoittaa itsestäni?

Kuvaillessasi itseäsi ole rehellinen. Kirjoita yksityiskohtaisesti ja selkeästi, mutta älä kerro liikaa. Liiallinen teksti on tylsää ja vaikeaa lukea. Voit myös luetella kiinnostuksen kohteesi ranskalaisilla viivoilla. Sisällytä myös verbejä, kuten “rakastan” tai “pidän”.

Miten aloitan keskustelun?

Keskustelun aloittaminen on hankalaa. Jos olet epävarma, voit tietenkin lähettää vain “Hei”-viestin ja katsoa, mihin se johtaa. Toinen hyvä tapa aloittaa keskustelu voisi olla jotain hauskaa, kuten “Hei! Montako lasta hankitaan?” tai “Hei! Aika ja paikka?”.

Miten valitsen deittisivuston?

Lue deittisivuston tiedot huolellisesti, mutta muista myös kokeilla niitä. Jos rekisteröinti on ilmainen, voit aina avata tilin ilmaiseksi. Jos sivusto ei olekaan mieluisesi, voit lopettaa palvelun käytön, eikä siinä ole mitään sen kummempaa. Valitse myös palvelu, joka toimii tai on suositeltu sinun ikäryhmällesi, koska tämä voi vaikuttaa tuloksiisi.

Ovatko nämä deittisivustot turvallisia?

Kyllä, useimmat näistä sivustoista ovat turvallisia. Jos epäröit, voit aina tutkia yrityksiä etukäteen ja lukea, mitä muilla käyttäjillä on sanottavaa sivustosta.

Miten paljon aikaa minun täytyy viettää näillä sivustoilla?

Yleensä sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa näissä palveluissa, mutta tee niin, kun sinulla on hieman aikaa tuhlattavana. Tietenkin henkilöön yhteyden ottaminen ja swaippaaminen ajoittain lisää mahdollisuuksiasi kuin jos et tekisi mitään. Sinun ei myöskään tarvitse tuntea, että jäisit jostain paitsi ollessasi offline-tilassa, mutta voit rauhassa kirjautua sisään ja ottaa asiat omalla tahdillasi.

Toimivatko nämä sivut?

Tietenkin. Nämä sivustot toimivat eri tavalla eri ihmisille, mikä on odotettavaa. On kuitenkin mahdollista löytää joku, johon rakastut. Näiden sivustojen toiminta riippuu myös vaivastasi. Ei niinkään se, miten paljon aikaa vietät alustalla, vaan miten avoin olet.

Näkevätkö muut, jos en valitse heitä?

Ei, koska kaikki ilmoitukset olisivat täynnä. Esimerkiksi Tinderiä käyttävä henkilö yleensä swaippaa enemmän ei-kohtaan kuin kyllä-kohtaan. Tämä tarkoittaa, että “tykkäyksen” ilo olisi merkittävästi alhaisempi, jos näkisit, kuinka monta kieltävää vastausta sait. Tietenkin yritykset pitävät tämän mielessä ja siksi ne eivät ole lisänneet sitä toiminnoksi sivuillaan tai sovelluksessaan.

Onko alustoilla paljon epäaitoja tilejä? Voinko nähdä, jos profiili ei ole aito?

Kyllä, joillakin sivustoilla on. Älä kuitenkaan usko kaikkia juoruja, mutta joillakin sivustoilla on huonompi maine kuin muilla. Parasta on tietenkin lukea juorut itse ja luoda oma mielipiteesi. Joskus on mahdollista nähdä feikkitili. Jos kuva näyttää hieman epäilyttävältä, tämä voi olla hyvä merkki. Voi tietenkin olla vaikeaa erottaa näitä, joten ole hieman kriittinen lähteestä.