eDarling

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
eDarling Logo
  • Paras persoonallisuustesti
  • Kypsät ihmissuhteet
  • Helppokäyttöinen sivu

Vakavampi deittipalvelu

eDarling on deittisivusto, joka julkaistiin Saksassa vuonna 2008. Sivuston omistaa saksalainen yritys Spark Networks Services GmbH. eDarling on ainutlaatuinen sillä tavalla, että kun ryhdyt sivuston jäseneksi, teet persoonallisuustestin, joka auttaa sinua löytämään täydellisen matchisi. Kun avaat ilmaisen tilin deittisivustolla, saat suoran pääsyn persoonallisuusprofiiliisi ja kumppaniehdotuksia, voit lähettää hymynaamoja ja tykkäyksiä sekä saat mahdollisuuden ladata kuvia. eDarling on sivusto, joka sopii sinulle, jos sinulla on korkeampi kunnianhimo ja etsit vakavaa suhdetta.

Käytettävyys

eDarling on älykäs tapa deittailla ja löytää rakkautta. Se on deittialusta, joka esittelee sinut vain sinulle sopiville sinkuille. Se helpottaa hakuasi ja tekee oikean henkilön löytämisestä systemaattista ja helppoa. Sivusto on myös saatavilla deittisovelluksena, mikä tarkoittaa, että voit käyttää palvelua suoraan mobiililaitteella. eDarling on myös erittäin turvallinen alusta, joka hallitsee profiileja tarkasti, sillä on hyvä asiakaspalvelu ja huijaussuodattimet – kaikki nämä saavat jäsenen tuntemaan olonsa turvalliseksi.

eDarling Suomi

Persoonallisuustesti IdealPartner

eDarlingin persoonallisuustesti “IdealPartner” on ainutlaatuinen deittisivustoilla. Se on suunniteltu yhdessä psykologien ja suhdetutkijoiden kanssa. Kun teet testin, kerrot itsestäsi vastaamalla kysymyksiin esimerkiksi viestintätavastasi, luonteestasi ja asenteestasi suhteita kohtaan. Testisi analysoidaan ja tuloksia verrataan muiden jäsenten tuloksiin. Sen jälkeen voit nähdä, mitkä jäsenet sopivat persoonallisuusprofiiliisi parhaiten. Testi antaa selkeän kuvan siitä, kuka olet ja mitä etsit suhteessa.

Matchit

Saat luettelon ehdotuksista ja voit lukea jäsenten profiileja. Kun löydät jonkun kiinnostavan, voit lähettää viestin tai hymynaaman ja toivottavasti se johtaa rakkaussuhteeseen. Persoonallisuustesti tekee eDarlingista ainutlaatuisen ja se saa sivuston erottumaan joukosta. Persoonallisuustesti on myös syy siihen, miksi sivuston tulokset ovat niin hyviä.

Miten testi toimii

Testissä on yhteensä 283 kysymystä. Kun teet testiä, on hyvä ajatella vastauksiasi huolella. On myös tärkeää olla rehellinen. Testi vie noin 25 minuuttia ja voit keskeyttää sen ja palata myöhemmin, jos sinulla ei ole aikaa tehdä sitä loppuun samana päivänä. Testi tallennetaan 15 viikoksi ennen tietojen poistamista. Jos tunnet, ettei testi ole oikein, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun testin toistamiseksi. Jos olet juuri tehnyt testin, on hyvä odottaa, kunnes olet saanut ensimmäiset matchisi; se voi olla todellisempi kuin luulet. Kun testi on valmis, valmistelet profiilisi kuvilla ja tekstillä ennen kuin saat matchit.

Alennukset ja hinnoittelu

eDarlingilla on kaksi erilaista jäsenyyttä. Ensimmäinen niin kutsuttu perusjäsenyys on ilmainen ja toinen premium-jäsenyys. Ottaaksesi kaiken irti sivustosta ja saadaksesi parhaan mahdollisuuden löytää kumppanin suosittelemme tilaamaan premium-jäsenyyden. Voit tietenkin käyttää perusjäsenyyttä testataksesi sivustoa ja sen toimintoja. Perusjäsenyyden avulla voit tehdä persoonallisuustestisi, luoda profiilisi ja saada matcheja.

eDarling Kokemuksia

Premium-jäsenyys

Kun päivität tilauksen, saat täyden käyttöoikeuden kaikkiin toimintoihin, mukaan lukien 20 ylimääräistä kumppaniehdotusta päivittäin. Saat käyttöösi myös älysovelluksen, jonka avulla voit seurata matchejasi suoraan puhelimellasi. eDarling käyttää progressiivista hinnoitusmallia, mikä tarkoittaa, että kuukausittainen hinta on alhaisempi sitä mukaa, mitä pidempään tilaat.

Yleisiä valituksia eDarlingista

Yleisin valitus eDarlingista on se, ettet saa useita toimintoja käyttöösi ilmaisessa versiossa. eDarlingin hinnat ovat myös melko korkeat, mikä tarkoittaa, ettei se sovi jokaisen lompakkoon. Sivustolla on myös hieman pienempi määrä jäseniä verrattuna samankaltaisiin markkinoiden palveluihin. Jotkut ihmiset ovat valittaneet, etteivät he voi hakea matchia itse. Toisaalta sivuston keskittymisenä on se, että sinut täsmätään ihmisten kanssa, jotka sopivat luonteeseesi parhaiten, eivät ne, jotka valitset ensisilmäyksellä.