Match

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Match.com Logo
 • Paljon jäseniä
 • Turvallinen käyttää
 • Suosittu Suomessa

Tapaa tuleva kumppanisi Match.comissa

Match.com perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1995 ja se tarjoaa palveluita yli 25 maassa. Sivuston valtavan suosion lisäksi verkossa se järjestää myös tapahtumia ja fyysisiä tapaamisia jäsenilleen joka kuukausi! Match.comin pääkonttori sijaitsee Dallasissa, Teksasissa.

Match on yksi Suomen suurimmista deittisivustoista ja se on ollut olemassa jo pitkään. Täällä voit tavata sinkkuja puhelimellasi, tabletillasi, tietokoneellasi tai jäsentapaamisissa, joita Match.com isännöi usein. Match.com on yksi Suomen vakavimmista treffisivustoista. Lisäksi se on suunnattu laajalle kohderyhmälle, jossa on kaikenikäisiä käyttäjiä, mikä tarjoaa mahdollisuuden tavata mahtavia ihmisiä.

Match.comilla on upea ulkoasu sekä verkkosivustolla että sovelluksessa, hakutoiminto ja yleisesti positiiviset arvostelut. Sivusto on helppokäyttöinen ja antaa hyvän tuntuman sen käytöstä. Aivan kuten Tinderissä, Matchissa on swaippausominaisuus, mikä tarkoittaa, että voit vain pyyhkäistä kyllä ​​tai ei löytääksesi mahdollisen matchin.

Match.comin jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista, mutta sivusto tarjoaa myös maksullisia jäsenyyksiä, jos haluat saada vielä enemmän irti online-deittailustasi. Sillä on myös erinomainen asiakaspalvelu, joka voi auttaa useimmissa ongelmissa.

Toinen hyvä puoli Matchissa on, että sillä on hyvin vähän väärennettyjä profiileja. Voit vahvistaa tilisi, luoda täysin suojatun tilin ja tietysti estää profiilit, joita et halua nähdä sivustolla.

Videochattailu ja zen-tila

Match tarjoaa sivustollaan useita erilaisia ​​ominaisuuksia ja tiloja. Se tarjoaa myös yksityiskohtaisia ​​profiileja, joissa voit käyttää hakuehtoja löytääksesi samankaltaisia ​​ihmisiä. Voit myös käydä live-videokeskustelua matchisi kanssa saadaksesi realistisemman tapaamisen. Lisäksi on vaihtoehtoja, kuten näkyvät profiilit, joka tekee profiilistasi näkyvän useammille ihmisille. Lisäksi tarjolla on Zen Mode, jonka avulla vain valitsemasi sinkut voivat ottaa sinuun yhteyttä.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Match Suomi

Etsi ja swaippaa

Match ei tarjoa persoonallisuustestiä, joka yhdistää sinut mahdollisiin matcheihin, vaan antaa sinun valita. Match.comin sisaryritys MatchAffinity tarjoaa kuitenkin tällaisen testin. MatchAffinity on täysin erillinen verkkosivusto ja sinun tulee luoda tili ja liittyä verkkosivustolle, jos haluat testin, joka valitsee sinkut puolestasi.

Matchin avulla voit etsiä ja swaipata löytääksesi henkilön. Hakutoiminnossa voit aloittaa iästä, pituudesta, hiusten väristä, urasta, arvoista jne. löytääksesi sinulle sopivan henkilön. Swaippaustoiminnossa voit pyyhkäistä kyllä ​​tai ei henkilön kuvan ja tietojen perusteella.

Molempia ominaisuuksia arvostetaan ja niitä käytetään eri tavoin mieltymystesi mukaan. Jos sinulle on tärkeää tulevan kumppanisi hiusten väri, hakutoiminto on sinua varten.

Match.comin hinta

Kuten jo mainitsin, Matchille liittyminen on ilmaista, mutta tietysti se tarjoaa myös premium-jäsenyysversion, jos haluat enemmän ominaisuuksia. Matchin premium-version avulla voit osallistua rajoittamattomiin puheluihin, chattiin ja videopuheluihin. Voit myös välttää mainoksia verkkosivustolla ja sovelluksessa ja nähdä, kuka on tykännyt sinusta.

Liittyessäsi jäseneksi maksat kuukausittain. Hinta riippuu valitsemastasi tilauksesta.

Match Kokemuksia

Yleisiä valituksia Matchista

Maksaminen sivuston täyden kapasiteetin saamisesta on tietenkin harmi, mutta useimmissa tapauksissa se on välttämätöntä sivuston toimimiseksi. Voit säästää rahaa valitsemalla kuuden kuukauden tilauksen, mikä alentaa kuukausikustannuksia.

Siitä huolimatta Match on erittäin hyvä online-deittisivusto. Täältä löydät kaiken, tyylikkään ja käyttäjäystävällisen suunnittelun, jännittävät ominaisuudet, turvallisuuden – kaiken mitä tarvitset. Match.comilla on laaja kohdeyleisö, joka kattaa kaikki ikäryhmät. Se saa myös bonuspisteitä fyysisestä kontaktistaan, joten sinulla on mahdollisuus tavata sinkkuja tosielämässä, ei vain verkossa!

Tästä sivustosta ei ole paljon negatiivista sanottavaa. Se on monipuolinen ja sopii kaikille iästä, kiinnostuksen kohteista tai koulutuksesta riippumatta. Jos etsit vakavaa deittisivustoa, jolla on laaja valikoima, hyviä tuloksia ja hyvä turvallisuus, Match on sinua varten.