Miten saada tyttöystävä

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Ymmärrän, että ihmissuhteet ovat elämäsi tärkeä osa. Romanttisen suhteen löytäminen, ylläpitäminen ja kehittäminen voi olla vaikeaa joillekin ja helppoa toisille. Ehkä romanttisen kumppanin löytäminen on sinulle haastavaa ja hankalaa, koska kaikki eivät arvosta samoja asioita. Naisilla on kuitenkin yleensä vakaammat reaktiot tiettyihin toimiin. Tässä on opas tyttöystävän hankkimiseen luomalla romanttinen suhde sinua kiinnostavan tytön kanssa.

Sosialisointi

Sinun on oltava sosiaalinen, koska muuten et tapaa ketään. Et siis voi selata vaihtoehtojasi ja valita ketä tahansa. Jos olet introvertti tai sinulla on sosiaalisia ahdistuneisuusongelmia, voit ladata deittisovelluksen. Ne ovat erittäin hyödyllisiä ja tehokkaita samanlaisten ihmisten yhdistämisessä. Muista, että kaikki sovellukset eivät ole laillisia, joten valitse vain ne, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen. Seurustele kuitenkin mahdollisuuksien mukaan vanhanaikaisesti, ei verkossa. Mene juhliin, osallistu tapahtumiin tai jopa järjestä tapahtumia. Tapaa ihmisiä, sano hei ja ystävysty heidän kanssaan. Mitä suurempi sosiaalinen ryhmäsi on, sitä enemmän deittivaihtoehtoja voit valita. Sosialisointi, online- tai offline-tilassa, on ensisijainen avain tyttöystävän hankkimiseen.

Sosialisointi

Yhteyden muodostaminen

Kun olet onnistuneesti tavannut naisia ​​sosialisoinnin kautta, on aika valita yksi heistä romanttiseksi kumppaniksesi. Naiset ovat hyvin erilaisia ​​ja usein hieman monimutkaisia, joten tämä osa on erittäin tärkeä minkä tahansa suhteen tulevaisuuden kannalta. Älä ole hätäinen ja päättämätön valitessasi tyttöä. Vietä aikaa heidän kanssaan ryhmämatkoilla, tapahtumissa tai aktiviteeteissa. Heihin tutustuminen, ainakin pinnallisesti, on hyvä asia. Korosta myös, että he myös tutustuvat sinuun. Varmista kuitenkin, ettet ole päällekäyvä tai epämukava. Älä tunkeudu kenenkään tilaan äläkä ole komenteleva. Nämä saavat sinut näyttämään epäviehättävältä.

Yhteyden muodostaminen

Kiinnostuksen kohteet ja mielipiteet

Kun olet kunnioittavasti ansainnut sinua kiinnostavien naisten luottamuksen ja ystävyyden, etsi tapoja valita heistä mahdollinen tyttöystävä. Tarkastele heidän henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiaan, kiinnostuksen kohteitaan, mistä he eivät pidä, mielipiteitään jne. prosessin aikana ja ole hyvin kriittinen. Väärän henkilön valitseminen voi johtaa huonoon kokemukseen molemmille. Ole siis varovainen, koska tämä on toinen keskeinen asia, joka määrää suhteesi pitkäikäisyyden ja terveyden.

Varmista, että prioriteettisi ovat oikeat. Keskity mahdollisimman vähän fyysisiin ja taloudellisiin ominaisuuksiin, koska ne ovat lopulta vaihtuvia. Yritä keskittyä enemmän henkisiin ja emotionaalisiin ominaisuuksiin, koska ne eivät todennäköisesti muutu ja ovat todennäköisemmin pysyviä suurimman osan ajastasi hänen kanssaan. Kuitenkin kaikki, mitä tunnet tärkeäksi, on tärkeää. Älä siis yliviivaa sinua häiritseviä asioita muiden neuvojen perusteella.

Kiinnostuksen kohteet ja mielipiteet

Aktiivinen kiinnostuksen näyttäminen

Kun olet tunnistanut sinulle parhaan henkilön, osoita positiivista kiinnostusta häntä kohtaan. Ja vain häntä kohtaan. Naiset ovat tarkkaavaisia, joten jos osoitat aktiivista kiinnostusta useampaan kuin yhteen heistä samanaikaisesti, on hyvä mahdollisuus, että he kaikki hylkäävät sinut lopulta. Paras konstisi on siis sijoittaa kaikki aikasi häneen. Muista, että hän on edelleen ystävä tai parhaimmillaan läheinen ystävä, joten toimi sen mukaisesti. Kutsu hänet aluksi ryhmäaktiviteetteihin, jonka jälkeen siirry vähitellen yksinoloon hänen kanssaan. Jos hän on valmis viettämään kanssasi kahdenkeskistä aikaa alusta alkaen, älä odota. Menkää ulos kahville, elokuviin, urheilkaa tai tehkää jotain muuta.

Osoita myös positiivista kiinnostusta paitsi hänen kanssaan viettämääsi aikaa kohtaan, myös häneen ihmisenä. Älä myöskään ole liian määräilevä, itsevarma tai epäkunnioittava, vaan esitä hänelle paljon kysymyksiä hänen elämästään, kiinnostuksen kohteistaan, harrastuksistaan, suunnitelmistaan ​​jne. Turvallisin veto on viettää hänen kanssaan enemmän aikaa. Jos se ei kuitenkaan jostain syystä onnistu, ota häneen säännöllisesti yhteyttä tekstiviestillä ja puhelimitse vahvistaaksesi sidettänne. Osoita jatkuvaa positiivista kiinnostusta häntä kohtaan kunnioittaen samalla hänen rajojaan.

Aktiivinen kiinnostuksen näyttäminen

Ota mahdollisuus

Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet onnistuneesti, on aika käyttää tilaisuutta hyväksesi ja kysyä häntä ulos. Varmista, että hän tuntee olonsa yhtä mukavaksi kanssasi kuin sinä tunnet hänen kanssaan. Vie hänet erityiseen paikkaan, ehkä ensimmäiseen kahdenkeskiseen hengailupaikkaasi tai hänen suosikkikahvilaansa. Sen sijaan, että yllättäisit hänet, yritä liu’uttaa kysymys keskustelun sekaan. Ole lempeä ja kiltti. Ennen kuin kysyt häneltä kysymyksen, yritä selvittää, miksi pidät hänestä. Varmista, että hän saa vihjeitä siitä, että pidät hänestä vähintään minuutin ajan, ennen kuin kysyt häneltä. Ole niin suoraviivainen kuin mahdollista ilmaistaksesi luottamusta tunteisiisi ja päätöksiisi.

Ota mahdollisuus

Hänen reaktionsa, sinun toimesi

Jos hän vastaa kyllä, järjestä pieni juhla näyttääksesi hänelle, kuinka paljon tämä merkitsee sinulle. Jos hänen vastauksensa on ei, kunnioita ja ymmärrä sitä ja jätä hänet rauhaan tai pysy ystävinä, jos te molemmat tunnette olonsa mukavaksi.