10 syytä miksi nuoremmat naiset deittailevat vanhempia miehiä

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Monet naiset haluavat viettää loppuelämänsä vanhempien miesten kanssa. Niin romanttiselta kuin se saattaakin näyttää, monet ihmiset halveksivat edelleen pariskuntia, joilla on merkittävä ikäero. Tämä johtuu siitä, että he eivät tiedä, miksi naiset pitävät hopeaketuista. Tässä on kymmenen syytä, miksi nuoremmat naiset seurustelevat vanhempien miesten kanssa.

1. Kokeneempi ja sivistyneempi

Miehet ovat kuin hyvä viini: he paranevat iän myötä. Heidän elämänsä, työnsä ja edelliset suhteensa ovat antaneet heille useita elämän oppitunteja, jotka auttavat parantamaan suhteita. He ovat kypsempiä ja ymmärtävät, että kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Siksi he ovat itsevarmoja ja he käyttäytyvät hyvin, varsinkin julkisilla paikoilla. Lisäksi he ovat olleet useissa paikoissa elämänsä aikana ja oppineet vieraita kulttuureja.

Kokeneempi ja sivistyneempi

2. Vanhemmat miehet ovat taloudellisesti vakaampia

Suurin osa nuorista naisista etsii miehiä, jotka voivat tukea heitä taloudellisesti. Jotkut naiset köyhemmällä alueilla etsivät miehiä, jotka voivat tukea heitä, koska he uskovat heidän olevan ihanteellinen kumppani. He eivät valitse työtöntä miestä, koska heidän elämänsä ovat jo valmiiksi tarpeeksi haastavia.

Vanhemmat miehet ovat taloudellisesti vakaampia

3. Parempi naisten miellyttämisessä ja kohtelemisessa

Vanhemmilla miehillä on ollut useita lyhyt- ja pitkäaikaisia suhteita, mikä antaa heille etulyöntiaseman suhteiden hallinnassa. Heidän aiemmat kokemuksensa ovat opettaneet heille, mitä naiset haluavat ja mikä tekee heistä onnellisen. He ymmärtävät kumppaninsa tarpeet. Vanhemmat miehet ovat myös romanttisempia kuin nuoremmat miehet.

4. Vanhemmat miehet yleensä etsivät vakavaa suhdetta

Nuoret naiset, jotka ovat kyllästyneet nuoriin miehiin ja lyhyisiin suhteisiin, voivat löytää onnellisen ja vakaamman suhteen vanhemman miehen kanssa. Nuoret miehet ovat edelleen siinä elämänvaiheessa, jonka aikana he haluavat kokeilla. Jos nainen on valmis naimisiin tai vakavaan suhteeseen, nuorempi 20-vuotias mies ei ole hänelle oikea valinta.

5. Samanvertaiset vastuut

Yleensä vanhemmat miehet ovat tietoisempia työnjaosta kuin heidän nuoremmat kollegansa. Yleinen esimerkki on, että vanhemmat miehet ovat usein parempia kokkeja kuin nuoremmat miehet. Jos siis näet vanhemman miehen seurustelevan nuoremman naisen kanssa, se on hyväksi molemmille osapuolille, koska he ovat tasavertaisia kumppaneita.

6. Parempia päätöksiä

Vanhemmat miehet tekevät terveempiä ja järjellisiä päätöksiä. Siksi vanhempien miesten ja nuorempien naisten välillä on vähemmän ongelmia. Ongelmat ratkaistaan ja laitetaan syrjään tervejärkisesti. Tämä yleensä tarkoittaa sitä, etteivät he tee mitään lapsellista, kuten juovat itsensä humalaan vain siksi, että he haluaisivat suututtaa kumppaninsa.

7. Heillä ei ole biologista kelloa

Miehet ovat luonnollisesti hedelmällisiä pidempään kuin naiset. Kun vanhempi mies ja nuorempi nainen seurustelevat, heidän ei tarvitse kiirehtiä tikittävän biologisen kellon kanssa. Lisäksi vanhemmat miehet ovat kypsempiä ja haluavat ottaa asiat hitaammin. Heillä ei ole kiirettä aloittaa vaippojen vaihtamista.

8. He ovat karismaattisia

Naiset tuntevat vetoa vanhempiin miehiin heidän vetoomuksensa ansiosta. Ensinnäkin yksi on heidän fyysinen ulkonäkönsä. Heillä on tyyliä ja naiset ihailevat heidän tapojaan. Koska he eivät seuraa muotitrendejä yhtä läheisesti kuin nuoremmat miehet, tiedät, että heillä on ainutlaatuinen tyylitaju.

9. He eivät etsi draamaa

Rehellisesti sanottuna nuoret naiset ovat hyvin tunteellisia. Heillä on tapana liioitella ja toimia ajattelematta. Siksi he tarvitsevat miehen, joka saa heidät hengähtämään hetkeksi. Ja näyttää siltä, että vanhemmilla miehillä on todennäköisemmin tämä kyky. Jos he kohtaavat ongelmia, he istuvat alas ja keksivät ratkaisut.

10. He antavat turvallisuuden tunteen

Mikä saattaisi auttaa naisia tuntemaan olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi päivittäisessä elämässään? Kaikki, mitä olemme maininneet tähän mennessä. Nuoret naiset tarvitsevat luotettavan kumppanin, jonka kanssa he voivat viettää elämänsä, saada taloudellista tukea ja muuta. Vanhemmat miehet ovat parempia näiden asioiden antamisessa ja saavat nuoret naiset tuntemaan olonsa suojelluksi.