Christian Mingle

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Christian Mingle Logo
  • Suurin kristillinen yhteisö
  • Loistava treffisovellus
  • Korkea onnistumisprosentti

Kristittyjen deittisivustot

Hyvän kristittyjen deittisivuston löytäminen ei ole helppoa. Vaikka tarjolla on muutamia kristittyjen deittisivustoja, päätin antaa Christian Mingle -alustalle mahdollisuuden sen suosion ansiosta. Sivusto on suunniteltu uskoville sinkuille, jotka etsivät pysyvää suhdetta ja jopa avioliittoa. Se julkaistiin vuonna 2001 ja se on ollut suuri hitti siitä lähtien.

Koska evankeliumia seuraavaa henkilöä voi olla vaikea löytää, Christian Mingle väittää olevansa täydellinen alusta. Jos usko on sinulle tärkeä asia, saatat löytää sivustolta jonkun, jolla on samat näkymät. Sillä on yhteisarvio 4,3 tähteä, mikä on vaikuttavaa. Uskopohjaisen deittikokemuksen osalta Christian Mingle tarjoaa kaiken tarvittavan.

Sivustolla on useita kristittyjä miehiä ja naisia. Koska kristittyjen prosenttiosuus on suurempi kuin missään muussa deittisovelluksessa, sinun pitäisi löytää oikea henkilö helposti. Christian Minglen tavoitteena on vahvistaa avioliittoja ja se on onnistunut jopa 30 %:ssa kristittyjen avioliitoissa vuonna 2015 tehdyn tutkimuksen mukaan.

Kävin läpi Success Stories -sivun ja se antoi minulle toivoa kokeilla. Lukuiset pariskunnat olivat onnekkaita ja se jakoivat inspiraationaalisia suosituksia. Jotkut käyttäjät jopa sanovat, että alusta on jumalan siunaama. Jotta voisit navigoida sivustoa hyvin, jaan kokemukseni Christian Minglesistä.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
Christian Mingle

Käytettävyys

Christian Mingle tarjoaa useita toimintoja, jotka tekevät online-deittailusta helpompaa. Sillä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka ei vaadi paljoa ajattelua. Toisin kuin useimmat “swaippaa oikealle” ja “swaippaa vasemmalle” -sivut, jotka voivat häkeltää, tämä sivusto on täysin erilainen. Se helpotti muiden kristittyjen löytämistä, enkä tuntenut olevani erittäin kilpailullisessa ympäristössä.

Pelastuksesta kiinnostuneena käytin premium chat -toimintoja keskittyäkseni oikeisiin deittikokemuksiin ja suodattaakseni kaikki tarpeettomat pois. Tavoitteeni on ollut tavata joku ja rauhoittua sen sijaan, että osallistuisin moderniin treffailuun, joka saa minut tuntemaan oloni tyhjäksi. Verrattuna muihin deittisivustoihin huomasin, että Christian Minglesissa on reilu määrä molempia sukupuolia. Sivustolla on paljon kristittyjä miehiä, jotka etsivät pitkäaikaista rakkautta. Edistyneiden hakutoimintojen, matchausjärjestelmän ja turvallisuusmenetelmien ansiosta minulla ei ollut huolen häivää.

Profiilin kirjoittaminen

Kun liityt Christian Mingleen, sinua kannustetaan tarjoamaan mahdollisimman paljon tietoa, jotta henkilön löytäminen olisi helpompaa. Sinun täytyy myös kuvailla, miten uskonnollinen olet ja mitkä näkymäsi ovat. Minun täytyi kertoa etnisyyteni, pituuteni, kristitty tilani ja ikäni. Roteva profiili ja henkilökohtainen matchausalgoritmi oli virkistävää, koska ne helpottivat asioita. Tein myös hakuja match-prosenttien, etäisyyden ja rodun mukaan.

ChristianMinglen hinta ja ilmainen kokeilujakso

Christian Mingle tarjoaa ilmaisen kokeilujakson. Tämä tarkoittaa, että voit helposti liittyä verkkosivustolle ja vuorovaikuttaa muiden kristittyjen kanssa löytääksesi sinulle sopivan henkilön. Ilmaisen kokeilujakson aikana pystyin hakemaan rajattomasti. Päätin kuitenkin myös kokeilla yhden kuukauden Premium-tilausta. Se tarjosi premium-toimintoja, kuten nimetöntä selaamista, näin, kuka oli tykännyt minusta tai katsellut profiiliani, sekä viestien lähettäminen ja vastaanottaminen.

ChristianMingle Reviews

Valituksia Christian Minglestä

Christian Mingle on verkkosivusto, joka tekee tarkalleen sitä, mitä se sanookin. En kohdannut ongelmia verkkosivustolla ja sain mahdollisuuden vuorovaikuttaa upeiden kristittyjen miesten kanssa, jotka etsivät samaa kuin minäkin. Ainoa negatiivinen palaute, jota sivusto on saanut, on, että se tukee kristittyjä arvoja. Ihmisenä, joka tietää, miten paljon maailma on muuttunut, ymmärrän, että ihmiset suhtautuvat maailmaan eri tavalla.

Se, mistä pidin eniten oli se, etten kokenut mitään pinnallista. Jos etsit yhden yön juttuja tai jotain rennompaa, en suosittele sinulle Christian Mingleä. Sen sijaan pysyttäydy Tinderissä ja Bumblessa, koska ne ovat sopivampia kasuaaliseen deittailuun.