Taimi

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Taimi Logo
  • LGBTQ+ treffit
  • Hieno sovellus
  • Erittäin kattava

Online-deittailu LGBTQ-henkilönä

Seurusteleminen LGBTQ-henkilönä ei ole helppoa. Siksi on tärkeää käyttää deittisovellusta, joka on todella inklusiivinen ja palvelee monipuolista yhteisöä. Yksi harvoista sovelluksista, joita homot, biseksuaalit ja transsukupuoliset voivat käyttää, on Taimi. Siitä on nopeasti tullut hyvä valinta.

Parasta Taimissa on, että se palvelee jokaista yhteisön henkilöä eri tavalla. Jopa transsinkut, joilla ei ehkä ole monia vaihtoehtoja, pitävät sitä hyödyllisenä. On tärkeää ymmärtää Taimin takana oleva hype. Vaikka samaa sukupuolta olevien seurustelu ja avioliitto ovat nykyään hyväksytympiä, kaikki deittisovellukset eivät palvele LGBTQ-yhteisöä. Siksi on tärkeää käyttää sovelluksia, jotka yhteisö on suunnitellut yhteisölle.

Nähdäkseni mitä sillä on tarjottavanaan päätin luoda tilin Taimille ja halusin jakaa kokemukseni kanssasi.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
Taimi Suomi

Enemmän kuin vain deittisovellus

Kun päätän, mitä sovellusta käytän, suhtaudun käytettävyyteen erittäin vakavasti. Taimi tekee hyvää työtä, koska se tarjoaa helppokäyttöisen sovelluksen. Sitä on niin hauska käyttää, että et ehkä edes huomaa ajan kulumista. Taimi on enemmän kuin deittisovellus, se on sosiaalisen median alusta, joka tarjoaa turvallisen ympäristön LGBTQ-yhteisölle. Kun käytin sitä, minulla oli paljon merkityksellisiä yhteyksiä.

Taimin täytyy kehittää tiettyjä asioita. Minusta se on täydellinen sekoitus deittisovellusta ja sosiaalista mediaa. Se on todella inklusiivinen, ja voit jopa käyttää ilmaista versiota murehtimatta minimaalisista ominaisuuksista.

Koska Taimilla on monia ominaisuuksia, voit käyttää sitä kaikkeen. Joitakin ominaisuuksia, joista pidin, olivat tarinat, pyyhkäisyn kumoaminen, suoratoisto ja mukautettu näkymättömyys. Tarinoiden avulla voit julkaista tarinoita ja olla yhteydessä yhteisöön. Kerro muille lisää itsestäsi julkaisemalla tarinoita sovelluksessa. Voit myös katsella muiden käyttäjien julkaisuja. Toinen ominaisuus, jota pidin elämänpelastajana, on pyyhkäisyn kumoaminen. On helppo pyyhkäistä liian nopeasti ja vahingossa vasemmalle. Tämän toiminnon avulla voit välttää tällaiset virheet. Lisäksi voit selata incognito-tilassa ja nauttia nimettömästä selaamisesta muokattavassa nimettömyystilassa.

Upeat sinkut lähistölläsi

Olen huomannut yhden asian Taimia käyttäessäni, ja se on, että sinkut ovat mahtavia. Useimmat käyttäjät ovat hauskoja ja mukaansatempaavia. Taimi näyttää sinkkuja lähelläsi algoritmillaan. Koska sillä on suuri käyttäjäkanta, voit helposti löytää jonkun. Lisäksi jokainen käyttäjä voi jakaa valokuvansa sekä kaikki tietonsa, mikä varmistaa, että ymmärrät heidän persoonallisuutensa ja päätät, sopivatko ne sinulle.

Taimia käyttäessäni selkeät kuvat ja kysymyskehotteet olivat hyödyllisiä päättäessäni, ketä pidän kiinnostavana. Kun olet matchannut jonkun kanssa, voit lähettää hänelle viestin ja kommunikoida nähdäksesi onko teillä yhteys.

Taimi Kokemuksia

Valituksia Taimista

Taimin käyttäjät ovat jakaneet verkossa muutamia valituksia, mukaan lukien monimutkaiset ​​maksut, toimimaton asiakastuki ja joskus viat. Maksat lopulta enemmän, ellet tilaa sen vuosisuunnitelmaa. Voit kuitenkin aina käyttää ilmaista jäsenyyttä. Taimi on suunniteltu LGBTQ-sinkuille, jotka etsivät jotain vakavaa tai vain yhden yön juttua. Lisäksi voit nauttia sen sosiaalisen median ominaisuuksista. Kaiken kaikkiaan sen sommittelu on moderni ja tyylikäs. Jos haluat hieman vaihtelua, voit tutustua myös muihin deittisivustoihin.