Raya

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Raya the App Logo
 • Yksityinen ja jäsenpohjainen
 • Vain iOS:ssä
 • Rajoitettu kattavuus

Eksklusiivinen matchmaking

Täydellisen kumppanin löytäminen ei ole helppoa. Sinulla on luultavasti korkeat standardit. Siksi Tinder tai Bumble eivät välttämättä riitä. Tässä Raya auttaa. Lähes jokainen on kuullut siitä, koska sitä käyttävät miljonäärit ja julkisuudenhenkilöt, jotka etsivät rakkautta.

Lisäksi sovellus on hyvin salaperäinen ja edistää eksklusiivisuutta. Sen odotusaika voi olla pitkä. Se kuitenkin lisää sen charmia, koska se ei ole jokaiselle. Henkilönä, joka on käyttänyt useita online-deittialustoja, päätin rekisteröityä ja kokeilla sitä.

Raya keskittyy korkeakoulutettuihin tai menestyneisiin sinkkuihin, jotka haluavat kumppanin elämäänsä. Se sopii niille, jotka voivat odottaa jotakuta. Vuonna 2014 perustettu Raya on vallannut online-deittailun maailman.

Sovellus on täydellisesti suunniteltu kuin intiimi illallinen. Tähdet ja vaikuttajat voivat luottaa Rayaan aloittaakseen keskusteluja ja rakastuakseen. Joitakin julkisuudenhenkilöjä, joiden on ilmoitettu käyttäneen sovellusta, ovat muun muassa Owen Wilson, Sharon Stone, Ben Affleck, John Mayer, Harry Style ja jopa Channing Tatum.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Raya Suomi

Raya-sovelluksen käytettävyys

Käytettävyyden osalta huomasin Rayan olevan ainutlaatuinen. Se on kuitenkin helppokäyttöinen. Yleinen käyttöliittymä ei ole samankaltainen kuin massavirran sovellukset. Vaikka sovellukseen on helppo rekisteröityä, se on hyvin eksklusiivinen eikä hyväksy jokaista. Sinun on odotettava hetki saadaksesi hyväksynnän, jos täytät vaatimukset. Tämä odottelu voi olla viikosta jopa kuukausiin. Jos kuitenkin olet kuuluisa Instagramissa, hyväksymismahdollisuudet ovat paremmat.

Jos tunnet jonkun Rayaa käyttävän, he voivat suositella sinua, minkä ansiosta voit ohittaa tiukat vaatimukset. Maineikas alusta tarjoaa muutamia toimintoja, kun jäsenyytesi on vahvistettu. Sinun on vastattava useisiin kysymyksiin hakuprosessin aikana, kuten elämän tavoitteesi, deittailumieltymyksesi ja muita sen määrittämiseksi, oletko sopiva henkilö sovellukseen. Kun sinut on vahvistettu, voit valita työ- tai sosiaalitilan. Työtilassa voit löytää käyttäjiä alalla, kun taas sosiaalisessa tilassa voit deittailla ja saada ystäviä.

Hyväksyntä komitean toimesta

Rayalla on algoritmi, joka takaa, että käyttäjät löytävät täydellisen matchin. Ensin sinun täytyy kuitenkin tulla hyväksytyksi komitean toimesta. Vähintään 5 000 Instagram-seuraajan kanta on minimi. Sinun on myös yhdistettävä Instagram-tiliisi saadaksesi hyväksynnän. Algoritmiin vaikuttavat online-läsnäolosi ja se myös tarkistaa, seuraako kukaan Raya-jäsen sinua Instagramissa. Ota huomioon, että Raya keskittyy enemmän suosioosi ja statukseesi luonteesi sijaan.

Hinta

Vaikka kuka tahansa voi rekisteröityä Rayalle ilmaiseksi, sinun on maksettava 9,999 USD joka kuukausi, kun sinut on hyväksytty. Muutoin et voi käyttää sovellusta, vaikka sinut olisikin hyväksytty. Ole siis valmis käyttämään rahaasi.

Raya Kokemuksia

Kritiikkiä Rayasta

Päävalitus Rayasta on, että se on hyvin eksklusiivinen ja vaikeuttaa keskivertoihmisen hyväksytyksi tulemista. Fakta on, että hyväksyntään liittyy komitea, mikä tekee siitä vaikean valinnan toisin kuin muut deittisivustot, jotka tarjoavat välittömän pääsyn.

Jos sinulla ei ole suurta seuraajakantaa Instagramissa, sinulla olisi vaikeuksia tulla hyväksytyksi. Et myöskään todennäköisesti löydä paljon käyttäjiä, ellet asu suuressa kaupungissa, kuten Los Angelesissa tai New Yorkissa. Mutta minun on mainittava, että Rayan käyttäjät ovat houkuttelevia ja ovat saavuttaneet paljon elämässään. Jos sinulla on siis paljon seuraajia Instagramissa, voisit harkita sen kokeilemista. Sovellus ei kuitenkaan ole niille, jotka etsivät kasuaalista seksiä tai henkilöä, joka on samankaltainen.