OurTime

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
OurTime Logo
  • Seurustelu yli 50-vuotiaana
  • Ilmainen treffisovellus
  • Korkea onnistumisprosentti

Deittailua yli 50-vuotiaille sinkuille

Online-deittailu on vaikeinta yli 50-vuotiaille. Tämä voi olla melko pelottava kokemus, varsinkin ihmiselle, joka ei ole koskaan aiemmin käyttänyt online-deittisivustoa. Koska useimmat deittisovellukset ja -sivustot sopivat vain nuoremmille, jolloin voi olla vaikea löytää eksklusiivista sovellusta. OurTimen avulla voit kuitenkin hyötyä paremmasta kokemuksesta vain yli 50-vuotiaille.

OurTime on niche-deittisivusto kypsille sinkuille, jotka etsivät romanttista suhdetta. Deittialusta julkaistiin vuonna 2001 ja on edelleen käytössä. Se on suunniteltu auttamaan iäkkäitä treffailevia ihmisiä. Jos haluat palata peliin, tämä on loistava paikka aloittaa haku. Et koskaan tiedä, saatat törmätä siihen oikeaan.

Käyttäjät voivat päättää, millaisen suhteen he haluavat. Vaikka ikäihmisille tarkoitettuja deittisivustoja voi olla enemmän, OurTime on eksklusiivinen sivusto, joka tarjoaa senioreille yhteydenpitoalustan. Sivustolla on pitkä maine pitkäaikaisten suhteiden asiantuntijana. Se tarjoaa yksinkertaisia ​​toimintoja, joita seniorit voivat käyttää. Ilmoittauduin äskettäin kokeilemaan sitä ja tämä oli kokemukseni.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
OurTime Suomi

Rakkauden löytäminen

OurTime on käyttäjäystävällinen sovellus, jonka avulla yli 50-vuotiaiden on helppoa seurustella ja löytää rakkautta. Se tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia suhteiden ja ystävyyssuhteiden edistämiseen. Voit käyttää hakutyökalua löytääksesi muita vanhempia sinkkuja tai tarkastella matchien luetteloa. Käyttäjät voivat lähettää tykkäyksiä ja flirttejä. Parasta tällä sivustolla on, että se on avoin heteroille ja LGBTQ-seniorisinkuille. Voit jopa käyttää tokeneita lähettämään virtuaalisia lahjoja.

Sekä verkkosivusto että mobiilisovellus ovat helppokäyttöisiä. Se pyytää sinulta tavoitteesi, elämäntyylisi ja harrastuksesi rekisteröitymisen aikana, joka vie vain muutaman minuutin. Jos haluat kokeilla sitä fyysisesti, OurTime sponsoroi myös live-tapahtumia kannustaakseen vanhempia sinkkuja tapaamaan. Jokainen, joka ei ole tottunut nettitreffailuun, voi lukea oppaan ymmärtääkseen sitä paremmin. Asioiden yksinkertaistamiseksi OurTime ei vaadi sinua vastaamaan moniin kysymyksiin. Nämä kysymykset ovat avoimia, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi pystyä vastaamaan niihin ongelmitta. Mitä tulee “Pähkinänkuoressa” -osioon, voit sisällyttää asiaankuuluvia tietoja.

Swaippausmekanismi

Kun olet luonut tilin, voit käyttää kriteerejäsi tai algoritmejasi löytääksesi mahdollisia matcheja. Jos valitset jälkimmäisen, näet yhden profiilin kerrallaan ja voit päättää, pidätkö siitä vai et. Se näyttää käyttäjän perustiedot sekä hänen valokuvansa. Muussa tapauksessa voit aina käyttää valitsemaasi suodatinta löytääksesi matcheja.

Joitakin suodattimia ovat ikä, henkilökohtaiset tottumukset, sukupuoli, uskonto, perhe-elämä ja sijainti. Jos valitset premium-paketin, pääset käyttämään enemmän suodattimia. Mitä enemmän käytät sovellusta, sitä älykkäämmäksi algoritmi tulee, mikä tarkoittaa, että sinulla on vain helpompaa, kun jatkat OurTimen käyttöä.

Hinta

OurTime tarjoaa myös ilmaisen vaihtoehdon. Premium-tilauksen hankkiminen on kuitenkin hyvä idea. Syy siihen, miksi premium-paketti kannattaa ostaa, on se, että se tarjoaa monia ominaisuuksia. Voit lähettää viestejä ja tykkäyksiä vain, jos olet premium-käyttäjä. Sen avulla voit myös lähettää virtuaalisia lahjoja ja lisätä näkyvyyttäsi. Sillä on jopa videokeskusteluvaihtoehto.

OurTime Kokemuksia

Yleisiä valituksia OurTimesta

Mitä tulee yleisiin valituksiin, jotkut jäsenet pitivät OurTimea kalliina vaihtoehtona ja olivat turhautuneita huomatessaan, että heidän oli hankittava premium-tilaus viestien lähettämiseen. Alusta ei kata sokerideittailua. Kaiken kaikkiaan OurTime on paras. Tämä voi olla paras vaihtoehto eläkeläisille, jotka etsivät rakkautta.