Kippo

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
KIPPO Logo
 • Tinder pelaajille
 • Ilmainen lataus
 • Virtuaaliset treffit

Tinder pelaajille

Pelaajana deittailu ei ole helppoa. Voi olla vaikeaa löytää joku, jolla on sama intohimo pelaamiseen kuin sinulla. Ihmisenä, joka rakastaa pelaamista ja käyttää paljon aikaa videopelien parissa, minulle oli erittäin tärkeää löytää deittisovellus, joka auttaa minua löytämään toisen pelejä rakastavan henkilön. Siksi päätin kokeilla Kippoa.

Vuonna 2018 perustettu Kippo on deittisovellus, joka tarjoaa palvelujaan yksinomaan pelaajille. Olemassa ei ole monia online-deittialustoja, jotka on suunnattu pelaajille. Siksi Kippo on onnistunut tulemaan maineikkaaksi markkinoilla. Vaikka olemassa on erityyppisiä pelaajia, useimmat meistä ovat introverttejä. Siksi Kippon kaltainen deittisovellus auttoi saamaan uskoa, että löytäisin toisen pelaajan, jota voisin rakastaa.

Jos olet ujo pelaaja ja kamppailet kasuaalisilla deittisivustoilla, Kippo on täydellinen sovellus. Se tarjoaa turvallisen tilan, jossa voit tavata ihmisiä, jotka elävät pelaajien elämäntyyliä. Olin kiinnostunut sen hyödyllisistä ominaisuuksista, upeasta käyttöliittymästä ja ilmaisesta versiosta, joka riitti mainiosti. Tässä on muutamia asioita, joita huomasin käyttäessäni Kippoa.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Kippo Suomi

Käyttäjäystävälliset toiminnot

Kippo tarjoaa useita mahtavia ominaisuuksia. Se on hyvin käyttäjäystävällinen. Luodakseni tilin sovellukselle annoin kaikki tietoni, mukaan lukien iän, etnisyyden, kiinnostuksen kohteet, syntymäajan, koulutuksen ja sähköpostiosoitteen. Tehostaakseni toisen henkilön löytämistä minun täytyi myös ladata kuva. Lisäksi loin myös autenttisen kuvauksen: “Pelaaja etsii henkilöä, jonka kanssa pelata Call of Dutya” ja olin onnekas ja löysin muutamia matcheja lähellä.

Käyttöliittymä oli helppo ymmärtää ja sommittelu oli miellyttävä. Sekä ilmaisille että maksaville käyttäjille tarjotaan useita mahtavia toimintoja. Ilmaisena käyttäjänä voit lähettää viestejä ja tykätä käyttäjäprofiileista. Pidin Kipposta siksi, että sen avulla voit lisätä pelikortteja. Muita mainitsemisen arvoisia toimintoja ovat muun muassa seuraavat.

 • Rajaton matchaus: Kippon premium-käyttäjät saavat rajattomasti profiilimatcheja. Ilmaiset käyttäjät voivat swaipata vain 30 profiilia päivässä, mikä on silti hyvä. Mutta saatat haluta hankkia premium-jäsenyyden, koska rajaton swaippailu helpottaa henkilön löytämistä.
 • Profiilikortit: Kippon huomionarvoinen toiminto on profiilikuvat. Käyttäjät voivat luoda korttipakan, joka esittää heidän kiinnostuksen kohteitaan.
 • Kippo Comics: Vaikka tämä ei käytännössä ole toiminto, Kippo Comics -profiili Instagramissa esittää söpöjä sarjakuvia, jotka esittävät, mitä käyttäjät etsivät. Voit ottaa kuvakaappauksen ja jakaa sarjakuvia rikkoaksesi jäätä sovelluksessa.

Pelimieltymykset

Henkilön löytäminen luonteen perusteella on erittäin tärkeää. Tämä on alue, jossa Kippo on tehnyt hyvää työtä. Käyttäjät voivat jakaa niin paljon tietoa kuin he haluavat löytääkseen sopivan matchin. Sovellus jopa täsmää hakutuloksesi pelimieltymyksiisi. Tämän avulla voit löytää pelaajan, joka nauttii samoista peleistä kuin sinäkin. Lisäksi profiilit ovat kustomoitavissa. Voit lisätä mielenkiintoista grafiikkaa jakaaksesi kiinnostuksen kohteesi. Tämä myös helpottaa muiden sinkkupelaajien houkuttelemista, jotka etsivät rakkautta. Vaikka voit käyttää Kippoa ilmaiseksi, saatat haluta harkita sen premium-suunnitelmia parantaaksesi online-deittailukokemustasi.

Kippo Kokemuksia

Valitukset

Kippolla on määritetty kohdeyleisö. Se tarjoaa palvelujaan vain pelaajille, jotka etsivät vakavaa suhdetta tai ystävyyttä. Siksi se ei ole oikea valinta niille, jotka etsivät kasuaalisia juttuja tai eroottisia seikkailuja. Jos et nauti peleistä, tunnet olosi ulkopuoliseksi. Alue, jossa Kippo voi parantaa, on tarjota videochat-toiminto, jotta pelaajat voivat saada idean muista pelaajista ja nähdä, ovatko he hyvä match toisilleen. Kaiken kaikkiaan Kippo tekee hyvää työtä ja se on käyttämisen arvoinen.