Parhaat 100 % ilmaiset deittisivustot Suomessa

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Oletko kyllästynyt sinkkuna olemiseen? Haluatko kokeilla nettideittailua, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Nykyaikoina verkossa on useita deittisivustoja ja voi olla vaikeaa tietää, mikä niistä sopii sinulle ja mikä antaa parhaimman mahdollisuuden löytää unelmakumppanisi. Valinnan helpottamiseksi esittelen sinulle yleisimmät ilmaiset treffisivustot.

Mitkä ovat niiden edut ja haitat?

⭐ Parhaat ilmaiset deittisivustot Suomessa

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
3
Victoria Logo
 • 18+
 • Suosittu Suomessa
 • Edullinen jäsenyys
4
Be2 Logo
 • 30+
 • Ota yhteyttä takuuseen
 • Hyvä persoonallisuustesti
5
Singles50 Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Hyvä persoonallisuustesti
6
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Paras yhteensopivuusominaisuus
 • Suhteellisen halpa palvelu
7
40Treffit Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti

Match

Match Suomi
Kuva: Match.com

Match.com on erittäin suosittu deittisivusto. Sivustolla on noin 22 miljoonaa 18-85-vuotiasta käyttäjää, mutta keskimääräinen ikä on 33 vuotta. Rekisteröityminen on ilmaista, mutta tiettyjen toimintojen käyttämiseksi sinun on ostettava premium-tilaus. Sivusto on hyvin joustava ja voit käyttää sitä kaikilla laitteilla, kuten tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella. Aloita luomalla ilmainen profiili ja etsi sitten muita profiileja, jotka näyttävät mielenkiintoisilta. Voit käyttää useita suodattimia ja löytää niiden avulla täydellisen matchin. Match.com pitää myös fyysisiä seurusteluiltoja ajoittain, jotta voit tavata uusia ihmisiä myös oikeassa elämässä.

Plussa

✔ Laaja valikoima ja korkea aktiviteettitaso, mikä antaa paremman mahdollisuuden löytää täydellisen kumppanin.

Miinus

❌ Täytyy maksaa tietyistä toiminnoista.


Eliittikumppani

Eliittikumppani
Kuva: Eliittikumppani

Eliittikumppani on sivusto niille, jotka etsivät vakavampaa seurustelukokemusta. Palvelu on suunnattu kouluttautuneille ihmisille tai muille persoonallisuustyypeille, jotka ovat erittäin kunnianhimoisia elämässään. Teet persoonallisuustestin rekisteröityessäsi, mikä auttaa saamaan yhteyden ihmisiin, joiden sivusto uskoo olevan sinulle sopivia. Täällä ei ole tylsiä ihmisiä, vain mielenkiintoisia yksilöitä, joiden elämästä puuttuu viimeinen palanen. Rekisteröityminen on ilmaista, mutta premium-tiliin päivittäminen voi olla kallista.

Plussa

✔ Vakavaa deittailua ihmisille, jotka ovat päättäväisiä ja hallinnassa elämässään.

Miinus

❌ Ei sovi kaikille.


Be2

Be2 Suomi
Kuva: Be2

Tämä sivusto on sinkuille, jotka etsivät vakavia suhteita. Mahdolliset pariskunnat saavat yhteyden toisiinsa persoonallisuustestien kautta. Be2:lla käyttäjät voivat päättää itse, haluavatko he olla nimettömiä ja kuka voi nähdä heidän kuvansa ja profiilinsa. Tämä deittisivusto on siis niille, jotka eivät etsi vain kasuaalista deittiä. Rekisteröinnin jälkeen kerrot, millainen täydellinen match on ja sinulle tarjotaan käyttäjiä, jotka täyttävät nämä kriteerit. Jäsenet ovat yleensä 25-40-vuotiaita. Sivustoa on ilmaista käyttää, mutta voit halutessasi päivittää premium-tiliin.

Plussa: Hyvä matchauspalvelu.

Miinus: Korkeampi feikkijäsenten riski nimettömyyden vuoksi.

Tinder

Tinder Suomi
Kuva: Tinder

Tinder on erittäin suosittu deittisovellus. Sovellus käyttää mobiililaitteen sijaintitietoja löytääkseen matcheja lähelläsi. Voit ryhtyä jäseneksi joko matkapuhelinnumerolla tai Facebook- tai Google-tilillä. Sovelluksen käyttö on ilmaista, mutta voit päivittää premium-tiliin. Sivustolla on alhaisemmat kuukausimaksut kuin useilla muilla deittisivustoilla. Tinderissä on satoja tuhansia jäseniä pelkästään Suomesta, mikä on tehnyt siitä yhden suosituimmista deittisivustoista. Tinderin erottaa joukosta se, ettei sovelluksessa ole persoonallisuustestiä tai automaattista matchauspalvelua. Kaikki riippuu siitä, pidätkö henkilöstä vai et.

Plussa: Erittäin helppokäyttöinen.

Miinus: Ei sovi kaikille. Monet jäsenet käyttävät sovellusta vain flirttailuun.

eDarling

eDarling Suomi
Kuva: eDarling

Tämä sivusto on samankaltainen kuin Eliittikumppani, koska se on suunnattu niille, jotka etsivät vakavaa seurustelusuhdetta. eDarling luotiin niille, joilla on korkeat tavoitteet elämässä ja haluavat tavata jonkun, joka on samalla tasolla. Persoonallisuustesti on myös tärkeä osa sivuston matchausprosessia, koska se haluaa luoda matcheja, jotka eivät perustu vain ulkonäköön. Se voi auttaa sinua löytämään pitkäaikaisen kumppanin. Jäsenten keskimääräinen ikä on noin 40 vuotta ja minimi 18 vuotta. Rekisteröinti on ilmaista, mutta saadaksesi käyttöön enemmän toimintoja sinun täytyy päivittää tilauksesi.

Plussa: Vakavaa deittailua persoonallisuuden mukaan.

Miinus: Vain tietyille ihmisille.

Academic Singles

Academic Singles Suomi
Kuva: Academic Singles

Academic Singles on deittisivusto, joka on myös samankaltainen kuin Eliittikumppani. Tavoitteena on tavoittaa kouluttautuneita ihmisiä, jotka etsivät kumppaneita, joilla on samankaltaisia kiinnostuksen kohteita ja sama taso akateemisesti. Miesten ja naisten suhde on myös vakaa.

Academic Singlesille on täysin ilmaista rekisteröityä ja katsella toisten ihmisten profiileja sekä tehdä persoonallisuustesti. Jos kuitenkin haluat lähettää viestejä toisille käyttäjille tai hyödyntää muita sivuston toimintoja, sinun on aktivoitava tilaus. Sivustoa voi siis käyttää ilmaiseksi rajoitetusti. Niille, jotka etsivät jotain erityistä tulevalta kumppanilta, kuten korkeakoulutusta, maksettu jäsenyys voi olla hyvä sijoitus.

Plussa: Deittisivusto päättäväisemmille ihmisille.

Miinus: Maksullinen jäsenyys vaaditaan viestien lähettämiseksi.

Badoo

Badoo Suomi
Kuva: Badoo

Badoo on deittisivusto, joka on pääasiassa suunniteltu alle 30-vuotiaille. Toisin kuin muut deittisivustot, Badoota voidaan kuvata enemmänkin sosiaalisena verkkona kuin sivustona vakaville suhteille. Se saattaa vaikeuttaa kiinnostavan henkilön löytämistä ja treffeillä käymistä. Mutta tietenkään se ei ole mahdotonta.

Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja testata sivustoa rauhassa. Tietenkin voit myös ryhtyä premium-jäseneksi, jolloin voit valita useista vaihtoehdoista saadaksesi käyttöön enemmän toimintoja. Selviät kuitenkin myös ilmaisella jäsenyydellä.

Yksi usein suosikkitoiminnoista on matchausprosessi. Se toimii niin, että voit tykätä muiden ihmisten profiileista napauttamalla pientä nurkassa olevaa sydäntä. Jos tämä ihminen tykkää sinusta takaisin, on luotu match.

Plussa: Ilmainen deittisivusto, jossa on miljoonia jäseniä.

Miinus: Sivuston väitetään omaavan epäaitoja profiileja.

C-Date

C-Date Suomi
Kuva: C-Date

C-Datella on satoja tuhansia jäseniä Suomesta, mutta sivustoa käyttävät miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. C-date keskittyy enemmän spontaaniin deittailuun kuin vakaviin suhteisiin. Voit kuitenkin edelleen löytää ihmisiä, jotka ovat avoimia vakavammalle deittikokemukselle.

Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja saada käyttöösi muiden jäsenten profiilit. C-Date tarjoaa myös matchaustoiminnon, joka perustuu antamiisi tietoihin rekisteröinnin yhteydessä. Toiminto ottaa huomioon sijaintisi ja saat matcheja, jotka eivät asu kovin kaukana. Mutta saadaksesi käyttöön kaikki sivuston tarjonnan sinun on maksettava jäsenyydestä.

Plussa: Helppokäyttöinen.

Miinus: Pääasiassa spontaaniin deittailuun.

Singles50

Singles50 Suomi
Kuva: Singles50

Singles50 on deittisivusto niille, jotka haluavat deittailla yli 50-vuotiaita. Se ei ole suurin sivusto verrattuna esimerkiksi Matchiin tai eDarlingiin, mutta kun tulee deittisivustoihin vanhemmille ihmisille, Singles50 on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Sivusto on myös mukautettu yli 50-vuotiaille. Kaikki toiminnot ovat siis erittäin helppokäyttöisiä. Sinun täytyy vain etsiä mielenkiintoisia ihmisiä ja lähettää viesti.

Tilin luominen on ilmaista. Tee persoonallisuustesti ja katso muiden jäsenten profiileja. Viestien lähettämiseksi sinun täytyy kuitenkin maksaa tilauksesta.

Plussa: Helppokäyttöinen deittisivusto yli 50-vuotiaille.

Miinus: Maksat viestien lähettämisestä.

Happn

Happn Suomi
Kuva: Happn

Happn on ainutlaatuinen deittisovellus, jonka avulla voit löytää henkilöjä, joita olet tavannut oikeassa elämässä, niin kauan kuin he käyttävät Happniä. Toisin kuin toiset deittisivustot, tämä on pääasiassa sovellus. Sitä voidaan verrata Tinderiin, koska se näyttää lähellä olevia ihmisiä. Tinder kuitenkin näyttää ihmisiä, jotka asuvat 50 kilometrin säteellä, kun taas Happn näyttää pääasiassa lähialueen ihmisiä.

Ihmiset, jotka käyttävät tätä sovellusta, etsivät pääasiassa ihmisiä, joiden kanssa keskustella, tai kevytmielisempää deittailua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet löytäisi ihmisiä, jotka etsivät vakavampia suhteita. Lyhyesti sanottuna on käyttäjästä kiinni, miten he haluavat käyttää sivustoa.

Useimmat deittisivustot ja -sovellukset tarjoavat useimmiten ilmaisen rekisteröinnin ja mahdollisuuden maksaa premium-tilistä, mutta Happn on täysin ilmainen. Saat käyttöösi täyden valikoiman toimintoja maksamatta euroakaan.

Plussa: Täysin ilmainen deittisivusto

Miinus: Vain muutamat jäsenet etsivät vakavia suhteita.


UKK:t

Mikä ilmainen deittisovellus on paras?

Sovellus, jolla on korkein arvio käyttäjien keskuudessa, on Match.com.

Onko näiden sovellusten käyttäminen täysin ilmaista?

Kyllä, ne ovat täysin ilmaisia. Nämä deittisivustot kuitenkin rajoittavat toiminnallisuutta ilmaisille jäsenille.

Miksi maksaisin deittisovelluksesta?

On useita syitä, miksi käyttäjä maksaisi tästä. Pääsyynä on, että ilmaiset deittisivustot usein houkuttelevat ihmisiä, jotka eivät etsi mitään vakavaa.