HER

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
HER WeAreHer.com Logo
 • Paras lesbotreffisovellus
 • LGBTQ+ treffit
 • Ei vain yhteyksiä varten

Paras lesbojen deittisovellus

Lesbous tai biseksuaalisuus ei ole helppoa binäärimaailmassa. Voi olla vaikeampaa löytää joku, jolla on samankaltaiset kiinnostuksen kohteet ja halut. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen, koska HER auttaa. Sitä pidetään markkinoiden suosituimpana deittisovelluksena LGBTQ-naissinkuille.

Jos etsit Grindr-sovellusta naisille, HER on täydellinen vaihtoehto. Cissukupuoliset miehet eivät voi luoda profiilia sovelluksessa. Unohda valtavirtaiset deittialustat, koska HER nopeuttaa asioita. Se avaa suuren naisten yhteisön. Voit käyttää HER:iä sosiaalisen median alustana ottaaksesi yhteyttä jäseniin.

HER-alustalla voit tehdä paljon. Se on enemmänkin kuin vain deittisovellus. Sen lisäksi, että voit löytää sinkkuja, ystäviä, yhden yön juttuja ja muuta. Koska yhteisö on hyvin avoin ja sydämellinen, et koskaan tunne oloasi ulkopuoliseksi. Käyttäjät voivat joko kuvailla seksuaalisuuttaan ja sukupuoltaan sanoin tai luoda mood boardin. Tämä tekee sovelluksesta ainutlaatuisen.

Käytin HER:iä äskettäin ja haluan jakaa kokemukseni kanssasi, jotta voit itse päättää, haluatko kokeilla sitä.

Paremmat LBGTQ+-deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Her Suomi

HER-sovelluksen käyttäminen

Mitä tulee käytettävyyteen, HER on yksinkertaisesti upea. Se on helppokäyttöinen ja erittäin nopea. Sovelluksen käyttämisessä ei pitäisi olla ongelmia. Sinun täytyy vain luoda profiili, syöttää tietosi, mukaan lukien nimi, puhelinnumero, ikä, pituus, mieltymykset ja etnisyys. Tämän lisäksi sinun täytyy lisätä kuva. Sovelluksessa on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä enemmänkin kuin vain deittisovelluksen. Sen sijaan voit olla osa sosiaalisen median yhteisöä. Tässä on joitakin toimintoja, joista pidin.

 • Rewind-profiili: Tämä on toiminto, jota pidin ainutlaatuisena. Sen avulla voit tarkistaa profiileja, joita et swaipannut oikealle. Pidin sitä hyödyllisenä, koska on helppoa ohittaa käyttäjä vahingossa.
 • Yhteisöt: Käyttäjät voivat tarkistaa yhteisöjä selvittääkseen, mitä toisten mielessä liikkuu, vuorovaikuttaa keskusteluissa, julkaista kuvia ja saada idean lähistöllä olevista sinkuista. HER on hybridisovellus, joka on sosiaalisen median ja deittisovellusten yhdistelmä.
 • Incognito-tila: Joskus sinun täytyy katsoa muita profiileja ilman, että muut tietävät siitä. Tämä on tarkalleen sitä, mitä incognito-tila tekee. Sinun täytyy kuitenkin olla premium-jäsen käyttääksesi tätä toimintoa.

Profiilin määrittäminen

Kun liityt HER-sovellukseen, sinun on vastattava kysymyksiin iästäsi, pituudestasi, etnisyydestäsi ja seksuaalisesta suuntautumisestasi. Kun syötät profiilitiedot, lähistöllä olevat naiset saavat idean siitä, millainen olet henkilönä. Profiilin viimeistelyyn menee vain noin viisi minuuttia. Profiilisi antaa käyttäjille kaikki tiedot, jotka haluat jakaa. Jos haluat pitää asiat rauhallisina, voit aina luoda mood boardin ja antaa muiden selvittää sen. Löytääksesi ihmisiä ja ottaaksesi yhteyttä HER:ssä voit tarkistaa Yhteisöt-osion.

Ilmainen tai Premium-tili

Pidin HER:stä, koska voit käyttää sen ilmaista versiota ikuisesti huolehtimatta maksujen tekemisestä. Lisäksi ilmainen versio, joka tarjoaa perustoimintoja, kuten swaippaamista, chattailua ja osallistumista yhteisöihin. On kuitenkin raja siihen, miten monta ihmistä voit swaipata päivässä. Ryhtyäksesi jäseneksi voit joko tilata Gold-tai Platinum-tilauksen.

Premium-käyttäjät voivat hyötyä bonustoiminnoista, kuten ei mainoksia, voit katsoa, kuka tykkää sinusta, lukea vastaanottoja, katsoa, kuka on verkossa, rajattomat swaipit, profiilien kelaaminen, sijaintisi muuttaminen ja tehosteet.

Her Kokemuksia

Yleisiä valituksia HER-deittisovelluksesta

Negatiivista kritismiä HER:stä on se, että käyttäjät voivat lähettää viestiä vain ystäville ja matcheille. Muutoin sovellus täyttää kaikki vaatimukset, jotta LGBTQ-naiset, jotka haluavat ottaa yhteyttä, pitää yhden yön juttuja ja deittailla, voivat luottaa sovellukseen. Olemassa on myös muita deittisivustoja, joita voit tarkistaa saadaksesi enemmän vaihtoehtoja.