Be2

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Be2 Logo
  • Vakavat suhteet
  • Ota yhteyttä takuuseen
  • Hyvä persoonallisuustesti

Diskreettiä deittailua jokaiselle Be2:lla

Be2-deittisivusto tarjoaa käyttäjille hienotunteisen, mukavan ja vakavan seurustelukokemuksen. Jos olet romanttinen henkilö ja etsit vakavaa suhdetta, Be2 voi olla hyvä valinta sinulle. Deittisivuston julkaisivat yrittäjät Robert Wuttke ja Andreas Etten vuonna 2004. Nykyään palvelua käyttää yli 33 miljoonaa jäsentä yli 30 maasta. Yrityksellä on tällä hetkellä 225 työntekijää 41 maasta ja se kasvaa päivittäin.

Yksi Be2:n eduista on, että voit helposti rekisteröityä ilmaiseksi. Kun luot tilin, sinun on tehtävä persoonallisuustesti saadaksesi parhaita mahdollisia tuloksia. Verkkosivusto tarjoaa ilmaisen tilin, jolla saat käyttöösi useita eri toimintoja. Saat esimerkiksi arvion persoonallisuustestistäsi, kuvauksen täydellisestä matchista ja voit lähettää viestejä nimettömästi muille jäsenille. Voit myös käyttää premium-toimintoa, joka takaa yhteyden vähintään 10 kumppaniehdotuksen kanssa.

Toinen sivuston vahvuus on sen vakaa sukupuolitasapaino. Miehiä ja naisia on suurinpiirtein sama määrä.

Be2:n toiminnallisuus

Deittisivustot, nykypäivän moderni muoto aiemmin suosituista kuvauksista esimerkiksi sanomalehdissä tai teksti-TV:ssä. Verkkodeittailu on useimmiten suositumpi nuorempien sukupolvien keskuudessa, mutta siitä on tulossa yleisempää vanhemmillekin ihmisille löytää rakkautta tai kasuaalisia suhteita.

Tilin luominen sivustolla on hyvin yksinkertainen. Kun luot tilin, saat apua chatin kautta, mikä tekee prosessista nopean ja helpon. Se on myös sopiva kaikenikäisille ja teknisesti lahjakkaille ja lahjattomille. Deittisivustolla on myös sovellus, jota voidaan käyttää sekä Android- että iOS-laitteilla. Sovellus on myös hyvin helppokäyttöinen ja sen tyylikäs sommittelu tekee sen navigoimisesta helppoa.

Be2 Suomi

Persoonallisuustesti on tehokas

Verkkosivusto tarjoaa persoonallisuustestin, joka antaa parhaat mahdolliset olosuhteet deittailun menestymiseen. Persoonallisuustestissä vastaat kysymyksiin itsestäsi sekä tulevasta kumppanistasi. Voit vastata kysymyksiin unelmistasi ja tavoitteistasi sekä mieltymyksistäsi kumppanilta sekä persoonallisuuden että ulkonäön kannalta.

Persoonallisuustestin avulla verkkosivusto voi tarjota match-ehdotuksia paremmalla tavalla. Näin sivusto saa lisätietoja siitä, millainen olet ihmisenä, kiinnostuksen kohteistasi, odotuksistasi ja unelmistasi. Testin aikana vastaat myös kysymyksiin tulevaisuudenkumppanistasi, joiden avulla sinulle annetaan hyvä match. Persoonallisuustesti on tieteeseen perustuva, joka antaa parhaita mahdollisia tuloksia käyttäjilleen.

Be2:n alennukset ja hinta

Verkkosivusto tarjoaa ilmaisen profiilin tietyillä toiminnoilla. Jäsenenä voit myös ryhtyä premium-jäseneksi, joka on saatavilla lisämaksusta. Premium-jäsenyydellä on etunsa, mukaan lukien takuu, että otat yhteyttä vähintään 10 jäseneen. Verkkosivustolla on eri hintaehdotuksia sen mukaan, kuinka pitkään haluat olla premium-jäsen. Näin löydät tilanteeseesi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon.

Be2 Kokemuksia

Yleisiä valituksia

Yleinen valitus on, että jäsenille on vaikea lopettaa jäsenyytensä sivuston kautta. Tämä on kuitenkin jotain, jota yritys on pyrkinyt parantamaan. Tietenkään se ei halua, että jäsenet tuntevat olonsa huijatuksi tai että he eivät voi lopettaa jäsenyyttään milloin tahansa. Siksi yritys on nopeasti vastannut kaikkiin arvosteluihin ja tarjonneet ratkaisun ongelmaan.

Toinen valitus on, että jäsenet huomasivat, että verkkosivustolla on epäaitoja profiileja. Yritys on työskennellyt kovasti päästäkseen eroon tästä juorusta ja tehnyt mahdollisimman selväksi, että Be2 ei luo epäaitoja profiileja. Yrittääkseen poistaa juorun Be2 on jopa julkaissut sivustolleen, ettei se luo epäaitoja profiileja saadakseen enemmän jäseniä. Be2 ei näe mitään etua feikkiprofiileista, koska se ei johda onnistuneeseen matchiin, mikä puolestaan ei luo tyytyväisiä käyttäjiä. Verkkosivuston tavoite on luoda pitkäaikaisia ja tyytyväisiä suhteita jäsenten kanssa.