Zoosk

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Zoosk Logo
 • Suosittu treffisovellus
 • Korkea vastaavuusprosentti
 • Tasainen sukupuolijakauma

Zoosk on yksi suosituimmista deittisivustoista tänä päivänä. Sillä on yli 40 miljoonaa jäsentä, jotka lähettävät keskimäärin kolme miljoonaa viestiä päivässä. Sivusto ei voi olla näin suosittu vain tästä syystä. Sivuston lähestymistapa on sen keskipiste, joka toimii useille ihmisille. Toinen asia on, että vakavia suhteita etsiville on tilaa, aivan kuten flirttailua etsiville, joka voisi muodostua suhteeksi. Jotkut kuitenkin edelleen miettivät, onko tämä oikea sivusto liittyä.

Zooskin perustivat vuonna 2007 kaksi iranilaista tutkijaa Shayan Zadeh ja Alex Mehr Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Yritys koki nopeaa kasvua ja sillä oli jo 650 000 maksavaa jäsentä ja 25 miljoonaa jäsentä vuonna 2014.

Nopean laajennuksen vuoksi yrityksellä oli kuitenkin taloudellisia ongelmia ja lopulta sen osti Spark Networks vuonna 2019. Tämä johti suurempaan Zoosk-alustaan ja merkittävään kansainväliseen jäsenkantaan.

Yrityksen omistaa tällä hetkellä Zoosk Inc., joka sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. Yritys sai tulta alleen Spark Networksin hankinnan jälkeen. Yritys valitsi uuden yrityksen nimeksi Zoosk deittimaailman suosion ansiosta.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Zoosk Suomi

Ainutlaatuiset toiminnot

 • Laaja määrä jäseniä, joista voit valita etsiessäsi deittiä.
 • Smart pick -algoritmin avulla voit kaventaa hakuasi.
 • Karusellitoiminto mahdollistaa käyttäjien klikkaamisen, jos he pitävät jostakusta. Se kertoo myös, jos he klikkasivat sinun kohdallasi. Tällöin muodostuu match.
 • Sivustolla on Facebook-varmennustoiminto epäaitojen tilien hallitsemiseksi. Voit käyttää Facebook-tiliäsi näyttääksesi olevasi tosissasi.
 • Voit lähettää lahjoja hymiöiden ja kuvien muodossa osoittaaksesi mielenkiintoasi.
 • Kolikkotehosteet voivat auttaa työntämään profiilisi sivujen yläosaan. Voit ostaa kolikkoja.

Ilmainen tili ja maksulliset toiminnot

Zooskin perustili on ilmainen. Se on kuitenkin 30 päivän ilmainen kokeilujakso. Tämän aikana voit määrittää profiilisi, lisätä kuvia, selata mahdollisten kumppaneiden kuvia alueeltasi ja lähettää tykkäyksiä. Sen jälkeen joudut maksamaan jäsenyydestäsi nauttiaksesi saatavilla olevista toiminnoista. Tarjolla on kuukausittaisia, kolmen kuukauden välisiä ja vuosittaisia jäsenyyksiä. Nämä ovat kohtuuhintaisia verrattuna muihin sivustoihin, joka on toinen Zooskin etu.

Mihin sivusto sopii parhaiten

Upeaa Zooskissa on, että se tarjoaa palvelujaan kaikille. Ne, jotka etsivät vakavaa tai kasuaalista suhdetta, löytävät sen täältä. Sivusto sopii kuitenkin parhaiten kasuaalisten suhteiden löytämiseen, joka saattaa muodostua pitkäaikaiseksi suhteeksi. Jos etsit vain vakavaa suhdetta, sinun täytyy olemaan valmis hylkäämään useita henkilöitä.

Käytettävyys

Zooskia on helppo käyttää. Sillä on upea muotoilu, joka tekee navigoinnista suoraviivaisen prosessin. Potentiaaliset matchit esitetään sinulle yksi kerrallaan. Tämä eroaa sivustoista, jotka tarjoavat pitkän luettelon tai sivun laajuisen ruudukon. Sovellusta voidaan käyttää joko tietokoneella tai puhelimella, joten voit käyttää sitä missä tahansa. Lisäksi karusellitoiminto auttaa sinua löytämään mahdollisia matcheja nopeasti.

Persoonallisuustesti

Zooskilla ei ole persoonallisuustestiä. Sivuston valinnat tehdään henkilön kiinnostuksen kohteiden, ei heidän luonteensa perusteella. Kun kerrot kiinnostuksen kohteistasi ja jollakin henkilöllä on samoja kiinnostuksia, matchit muodostetaan tämän perusteella. Tämä voi olla hyödyllistä löytää henkilö, joka sopii sinulle parhaiten. Mutta jopa Smart pick -teknologian kanssa matchit eivät aina ole täydellisiä.

Hinta ja alennukset

Zoosk ei ole sivusto, joka tarjoaa paljon alennuksia. 10 % alennuksen lisäksi, kun liityt ja tienaat muutamia kolikkoja, et voi odottaa paljoa muuta. Päinvastoin, sivusto on hyvin kohtuuhintainen, mikä tekee alennuksista tarpeettomia.

Zoosk Kokemuksia

Yleisiä valituksia Zooskista

Vaikka sivusto tekee parhaansa poistaakseen epäaitoja tilejä, käyttäjät ovat valittaneet useista feikkiprofiileista. On myös ollut valituksia hitaasta asiakaspalvelusta, luultavasti suuren käyttäjäkannan vuoksi.