Plenty of Fish

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Plenty of Fish Logo
 • LBGTQ+ ystävällinen
 • Paljon jäseniä
 • Luotettu treffisivusto

Anna itsellesi valinnanvaraa ja deittaile Plenty of Fishissa

Hankkiudu deittimaailman valokeilaan Plenty of Fishissa, joka on saatavilla mobiililaitteella ja tietokoneella ilmaiseksi. Deittaile eri tavalla ja käytä tätä sovellusta Android- ja iOS-laitteilla.

Plenty of Fish, kanadalainen online-deittipalvelu, perustettiin vuonna 2003. Se vallitsee Kanadassa, Suomessa, Brasiliassa, YK:ssa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Päätoimisto sijaitsee Vancouverissa, ja sen päätulot saadaan mainoksista ja premium-jäsenyyksistä.

Match Group on Plenty of Fishin omistaja, ja sen perustaja ja toimitusjohtaja on Markus Frind. Hän on pyörittänyt verkkosivustoa itsekseen vuoteen 2008 asti. Sitten hän alkoi palkata enemmän työntekijöitä sivuston ja sovelluksen saadessa enemmän suosiota.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Sivuston ainutlaatuisimpia ominaisuuksia ovat, että siellä on laajalti keskustelunaiheita. Tietenkin voit ottaa yhteyttä jäseniin ilman matcheja tai tilauksia. Se on myös ilmainen sinkuille, joilla on tiukempi budjetti.

Jälleen kerran jotkut ominaisuudet ovat tarjolla kaikille jäsenille ilman tilaamisen tarvetta. Kun kirjaudut sisään, näytölle ponnahtaa “Kuka chattailee nyt”, joka paljastaa muiden jäsenten välillä tällä hetkellä tapahtuvia viestikeskusteluja. Se keskittyy edistämään merkitseviä suhteita. Se tarjoaa myös suoratoistoja ja “vuorovaikuta muiden kanssa” -toiminnon.

Plenty of Fish on deittialusta, joka sopii useille ihmisille, mukaan lukien niille, jotka pitävät vanhanaikaisesta tai työpöytäversiosta. Esimerkiksi muille kuin iOS- ja Android-versiota käyttäville se on suunnattu niille, jotka etsivät laadukasta deittailua käyttämättä liikaa rahaa.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
PlentyofFish Suomi

Käytettävyys

Vuodesta 2003 lähtien saatavilla ollut Plenty of Fish on onnistunut selviämään useimmat teknologialliset vallankumoukset älypuhelinten aikaan saakka. Työpöytäversion lisäksi tarjolla on myös Android- ja iOS-versio. Muutaman vuoden jälkeen julkaistiin myös iPad- ja Windows-puhelinversiot.

On helppoa ymmärtää kaikki vaihtoehdot ja ominaisuudet. Se myös suojaa ahdistelulta, koska satunnaiset käyttäjät eivät voi lähettää kuvia viestien kautta, mikä välttää epähalutun viestinnän. Tiettyjä sanoja tarkkaillaan huolellisesti ja tällaiset viestit estetään. Tämä turvallisuustoiminto auttaa poistamaan häiriköivät jäsenet ja edistämään kunnioittavia keskusteluja.

Lisäksi tämä deittisivusto tarjoaa vaiheittaisen oppaan rekisteröinnin aikana ja antaa ohjeita, mitä sisällyttää kuvaukseen ja mitä ei. Se jopa varoittaa sinua paljastamasta liikaa tietoa. Tästäkin huolimatta käyttöliittymä on hyvin käyttäjäystävällinen kaikille ikäryhmille.

Persoonallisuustesti

Plenty of Fish on yksi muutamista markkinoiden sovelluksista, joiden avulla kaikki käyttäjät voivat ottaa yhteyttä jäseniin ilman matchin muodostamista ensin.

Rekisteröintiprosessin aikana sinulle esitetään kysymyksiä henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Sovellus haluaa oppia lisää pyrkimyksistäsi ja esimerkiksi siitä, ajatko autoa.

Hinta

Alustalla on paljon ilmaisia toimintoja ilman tilauksen tekemistä. Voit avata ilmaisen tilin ja chattailla miljoonien jäsenten kanssa. Jos kuitenkin joku pitää sinusta, sinun on päivitettävä premium-tiliin oppiaksesi lisää.

PlentyofFish Kokemuksia

Yleisiä valituksia PoF:stä

Tietenkin jokaiseen sovellukseen liittyy heikot kohtansa. Plenty of Fishin rajattomat ilmaiset viestit tarkoittavat myös sitä, että useammat roskapostikäyttäjät yrittävät ottaa sinuun yhteyttä. Et myöskään voi yhdistää tiliäsi muihin sovelluksiin, kuten esimerkiksi Instagramiin.

Toinen yleinen ongelma on se, että alustalla on paljon mainoksia. Tämä liittyy mihin tahansa ilmaiseen sovellukseen, joka on yksi niiden muutamista tulostrategioista.

Päätelmä

Plenty of Fishillä on enemmän plussia kuin miinuksia omasta mielestäni. Jos haluat deittailla yksinkertaisesti mutta käytännöllisesti, tämä on sovellus sinulle. Se on helppo ymmärtää ja meressä todellakin on useita kaloja. Kuten omistaja Markus Frind kertoo, miljoonat suhteet ja avioliitot voivat kiittää Plenty of Fishiä. Lisäksi tästä on ollut tuloksena tuhansia vauvoja.