Once

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Once Logo
  • 1 räätälöity ottelu joka päivä
  • Hieno sovellus
  • Suuri yhteisö

Helppo matchaus

Online-deittailu ei ole kaikille. Se, että swaippailtavia kasvoja on niin monia, saattaa tuntua ylivoimaiselta. Jos olet yksi näistä ihmisistä, olet luultavasti harkinnut Getonce.comin tai joskus yleisesti nimellä Oncen käyttämistä.

Joskus tarvitset asiantuntijaryhmän apua oikean kumppanin löytämiseen. Tällä osa-alueella Once todella loistaa. Se sopii ihmisille, jotka pitävät hitaasta deittailusta. Unohda yksinäisyys sovellusta käyttäessäsi. Yksi sovelluksen hienoista puolista on, että se vaatii vain, että opit lisää itsestäsi ja annat jonkun löytää sinut samalla, kun etsit heitä.

Se, että sinun ei tarvitse selata lukemattomia tilejä, tekee Oncesta käytön arvoisen. Sovellusta käyttäessäsi sinun ei tarvitse panostaa liikaa online-deittailuun ja löydät helposti matchin. Oncen on luonut sveitsiläinen Jean Meyer, ja sen tarkoituksena on muuttaa alan standardeja. Sen pääkeskittyminen on tarjota laadukkaita palveluita käyttäjilleen. Se tekee hienoa työtä tarjoamalla henkilökohtaista matchmaking-palvelua.

Kuten nimestä voi päätellä, sinulle näytetään yksi match päivässä. Alustalla on paljon nuoria käyttäjiä, jotka luottavat sovellukseen löytääkseen jotain merkittävää, ei vain yhteyksiä. Tällä hetkellä Once tarjoaa tukea jopa seitsemällä kielellä ja palvelee kansainvälistä yhteisöä.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
Once Suomi

Vaikuttava suunnittelu ja käyttöliittymä

Vaikka Oncella on loistava verkkosivusto, sen sovellus on paljon parempi. Sen muotoilu ja käyttöliittymä ovat vaikuttavia. Deittisivusto käyttää vaaleansinistä ja valkoista väriä rauhoittavan kokemuksen tarjoamiseksi. Pidän siitä, että käyttöliittymä on yksinkertainen eikä liian yksityiskohtainen. Tämä tarkoittaa, ettet kohtaa ongelmia navigoinnissa.

Kun rekisteröidyt Oncelle, sinun ei tarvitse tehdä paljoa. Prosessi on melko yksinkertainen ja vie vain vähän aikaa. Voit käyttää sähköpostiosoitettasi tai matkapuhelinnumeroasi tilin luomiseen. Sitten sinun tarvitsee vain antaa muita tietoja. Kun olet luonut tilin, saat ensimmäisen matchisi.

Profiilin täydentäminen

Jotta voit toteuttaa persoonallisuustestin käytännössä, sinun on täytettävä profiilisi. Ole mahdollisimman perusteellinen saadaksesi parhaita tuloksia. Kun selaat sovellusta, huomaat, että näillä tileillä on paljon tietoa. Tämä mahdollistaa parhaiden matchien saamisen. Sinun tulee antaa nimesi, ammattisi, uskontosi, tottumuksesi, vartalotyyppisi, koulutuksesi jne. Muista kirjoittaa myös lyhyt kuvaus, jotta muut huomaavat sinut. Lataa myös valokuvasi, koska käyttäjät haluavat nähdä sinut. Huomasin, että hakuvaihtoehtoa ei ole, koska sivusto tekee kaiken matchmakingin puolestasi.

VIP-jäsenyys

Vaikka Oncea voidaan käyttää ilmaiseksi, tarvitset VIP-jäsenyyden käyttääksesi lisäominaisuuksia. Tajusin nopeasti, että tarvitsin näitä ominaisuuksia parantaakseni kokemustani, ja huomasin niiden olevan hieman kalliita. Kun käytät ilmaista tiliä, voit luoda vain tilin. Sinun on siis käytettävä rahaa viestien lähettämiseen. Jäsenyyden avulla voit myös asettaa etäisyysasetuksia, tarkistaa, kuka katseli sinua ja kuka ohitti sinut. Lisäksi se lisää matchiesi määrän neljään. Muista, että tilaussuunnitelmat uusiutuvat automaattisesti.

Once Kokemuksia

Valituksia Oncesta

Kaiken kaikkiaan Once on loistava sovellus, joka esittelee jotain ainutlaatuista markkinoiden valtavirran sovelluksille. Jos kuitenkin etsit rentoa seksiä, se ei ehkä ole sinua varten. Se on suunniteltu palvelemaan ihmisiä, jotka etsivät todellista rakkautta. Koska palvelu on yleensä erittäin tehokas, voit luottaa siihen kumppanin löytämisessä. Muussa tapauksessa sinun kannattaa tutustua muihin deittisivustoihin, kuten Bumble tai Tinder, koska ne ovat satunnaisia ​​tai pikatreffejä etsiville.