Parhaat Redditin deittisubredditit

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Reddit on luultavasti yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista internetissä. Verkkosivustolla on useita keskusteluja eri aiheista, joita kutsutaan subredditeiksi (eli “r/” _”). Käyttäjät kaikista ikäryhmistä keskustelevat asioista, joista he ovat kiinnostuneita, muodista ja online-pelaamisesta henkilökohtaisiin ruoanlaitto- ja talousvinkkeihin.

Monet ihmiset eivät välttämättä ole tästä tietoisia, mutta Reddit isännöi myös lukuisia Subredditejä seurusteluasioista keskustelemiseen. Täällä ihmiset, jotka etsivät suhdeneuvoja, julkaisevat polttavia kysymyksiään ja muut käyttäjät antavat hyödyllisiä neuvoja. Lisäksi käyttäjät usein arvioivat eri kommentteja ja määrittävät, mikä niistä tarjoaa parhaita neuvoja.

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
  • 18+
  • 180000+ jäsentä
  • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö

/r/dating

Tällä hetkellä tällä subredditillä on yli 1,2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, ja se on luotu maaliskuussa 2008. Se keskittyy hyödylliseen keskusteluun ja se on upea foorumi pyytämään neuvoja tai oppimaan jotain uutta deittailuun liittyen. Yhteisö on yksi parhaista verkossa, jotka isännöivät kavahtavaa ja ajatuksia herättävää sisältöä. Useimmat julkaisut ovat käyttäjiltä, jotka avautuvat koko deittailuprosessista ja muut käyttäjät kommentoivat hyödyllisiä asioita.

Reddit Dating Suomi

/r/dating_advice

Kuten nimestäkin voi päätellä, tämä subreddit keskittyy suhteiden aladomeeniin tai alakategoriaan. Lokakuussa 2010 julkaistulla subredditillä on yli kolme miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, joista tuhannet ovat verkossa samaan aikaan. Ihmisille, jotka etsivät neuvoa deittailusta ja romanttisista suhteista, r/dating_advice on yksi parhaista yhteisöistä verkossa. Upeaa tässä foorumissa on, että biseksuaalisuusta keskustelemiselle ei ole rajoja. Lisäksi käyttäjät voivat vain selata hyödyllisiä kommentteja kaikenikäisiltä ihmisiltä, jos he eivät halua esittää kysymyksiä. Moderaattorit ovat treffivalmentajia, joten tämä Subreddit on todellakin lukemisen arvoinen.

Reddit Dating Advice Suomi

/r/datingoverthirty

Marraskuussa 2014 luodulla Subredditillä on yli 700 000 rekisteröitynyttä jäsentä. Se on yksi parhaista foorumeista verkossa, joka on omistettu 30-vuotiaille ihmisille ja vanhemmille, jotka deittailevat edelleen. Lisäksi r/datingoverthirty sisältää rehellisiä keskusteluja ja hyödyllisiä deittineuvoja ihmisille, joilla on lapsia. Parasta tässä yhteisössä on, että käyttäjät voivat luokitella, mitä he haluavat nähdä ikäryhmänsä mukaisesti (40- tai 50-vuotiaat jne.). Tämä ei kuitenkaan ole foorumi julkaista henkilökohtaisia mainoksia tai paikka etsiä yhden yön juttuja.

Reddit Dating Over 30 Suomi

/r/onlinedating

Tästä subredditistä löytyy kaikkea online-deittailusta huvittaviin tarinoihin ja deittineuvoihin. Joulukuussa 2008 julkaistulla r/onlinedatingilla on tällä hetkellä 55 000 rekisteröityä käyttäjää, joista sadat ovat verkossa samaan aikaan. Se on yksi huippufoorumeista, joissa käyttäjät voivat saada vastauksia käytännössä mihin tahansa liittyen online-deittailuun. Tähän sisältyy neuvot parhaista deittisovelluksista, miten tehdä vaikutus potentiaaliseen kumppaniin, tekstaaminen sekä muut asiat. Hyvää tässä yhteisössä on, että käyttäjät voivat suodattaa julkaisuja ja kommentteja määrittääkseen, mitkä ovat suosituimpia.

/r/r4r

Reddit r4r Suomi

R4R on akronyymi termille Redditor for Redditor. Huhtikuussa 2010 julkaistulla subredditillä on 450 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja tuhansia liittyy keskusteluihin päivittäin. Täällä ihmiset etsivät deittiä tai yhden yön juttua julkaisemalla mainoksiaan. Hyvää tässä yhteisössä on, että useat käyttäjät käyttävät sitä, mikä tekee potentiaalisen kumppanin löytämisestä helpompaa. Lisäksi mainoksen lisääminen ja kommentointi on ilmaista. Ainutlaatuinen julkaisu voi kuitenkin tehostaa mahdollisuuksiasi saada potentiaalinen kumppani.

Päätelmä

Kun ihmiset ajattelevat Redditiä, online-deittailu ja suhdeneuvot eivät välttämättä ole ensimmäiset mieleen juolahtavat asiat. Todellisuus on kuitenkin se, että alustalla on värikäs yhteisö niille, jotka etsivät sisältöä. Edellä mainitut ovat parhaita subreddittejä, jotka isännöivät hyödyllisiä deittailuun liittyviä keskusteluja.

Kuka tahansa voi liittyä alustalle, koska se on täysin ilmainen. Aivan kuten millä tahansa sosiaalisen median alustalla, käyttäjien tulee aina olla ystävällisiä ja anteliaita muiden yhteisön jäsenten kanssa. Kaikkia subreddit-sivulla mainittuja sääntöjä ja ohjeita tulee aina noudattaa.