Leskien deittisivustot

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Kun ihminen menettää jonkun, oli se sitten aviomies tai vaimo, voi olla vaikea antaa sydän toiselle. Joissakin tapauksissa henkilö ei ole valmis jatkamaan eteenpäin ja uskoo pettävänsä vainajaa. Niille, jotka uskovat rakkauteen menetyksen jälkeen, on lähes varmasti tapa saada rakkaustarinasi takaisin raiteilleen.

Jotkut ihmiset ovat keksineet ratkaisun auttaakseen leskiä löytämään onnensa uudelleen. Nämä ihmiset perustavat online-deittipalveluita auttaakseen rakkauden menettäneitä löytämään uutta rakkautta. Nämä leskien deittisivustot ymmärtävät, kuinka vaikeaa voi olla ottaa ensimmäinen askel kohti uuden tapaamista, etenkin rakkaan menettämisen jälkeen, joten ne helpottavat sinua.

Lesket voivat nyt rekisteröityä näille sivustoille ja etsiä muita, jotka jakavat heidän ajatuksensa, menetyksensä ja epätoivonsa. Yllättävin näkökohta näillä deittisivustoilla on se, että sinun ei tarvitse piilottaa tai tukahduttaa tunteitasi kuollutta miestäsi tai vaimoasi kohtaan. Lähes jokainen näillä sivustoilla ovat valmiita lohduttamaan sinua, koska he tietävät, millaista on menettää joku, josta välität.

Olet siis leski ja haluat kokea rakkauden uudelleen ja rekisteröityä deittisivustolle, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tämä artikkeli opastaa sinut vaiheittain verkkodeittipalveluun liittymisen läpi.

⭐ Parhaat deittisivustot leskille Suomessa

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
3
Victoria Logo
 • 18+
 • Suosittu Suomessa
 • Edullinen jäsenyys
4
Be2 Logo
 • 30+
 • Ota yhteyttä takuuseen
 • Hyvä persoonallisuustesti
5
Singles50 Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Hyvä persoonallisuustesti
6
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Paras yhteensopivuusominaisuus
 • Suhteellisen halpa palvelu
7
40Treffit Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti

Aloittaminen

Ensimmäinen asia, joka sinun on päätettävä, on sitoutumistasosi. Toisin sanoen, miten paljon olet valmis maksamaan löytääksesi rakkauden uudelleen? Voit tarkastella profiileja ja lähettää viestejä ilmaiseksi useissa deittisovelluksissa ja -sivustoilla. Muut antavat sinun selata mahdollisia matcheja ilmaiseksi, mutta jos haluat muodostaa yhteyden ilman rajoituksia, sinun on tehtävä tilaus.

Vaikka sinulla ei olisi puolisoa maksaa online-toiminnastasi tai vaimosi pakottaisi sinut liittymään kuntosalille laihtuaksesi, se ei tarkoita, etteikö sinulla olisi varaa tilaukseen. Jos sinulla ei ole varaa kuukausimaksuun, tässä on joitain suosituimpia ilmaisia ​​deittisivustoja:

Match

Match Suomi

Match.com on epäilemättä paras deittipalvelu, joka voi tarjota uuden alun leskelle, joka etsii uutta suhdetta. Sivustolla on yli 30 miljoonaa jäsentä ja 13,5 miljoonaa kuukausittaista kävijää.

eHarmony

eHarmony Suomi

Tämä sivusto voi muuttaa leskien elämää heidän etsiessään terveitä ja onnellisia ihmissuhteita. eHarmony-deittisivusto tekee kaiken työn, jotta sinun ei tarvitse.

OurTime

OurTime Suomi

OurTimen tavoitteena on tehdä 70-vuotiaiden leskien elämästä helpompaa, puhumattakaan turvallisempaa, millä voi olla valtava vaikutus.

Itsesi markkinoiminen

Kaikki online-deittisovellukset ja -sivustot pyytävät samoja tietoja, kun haluat esitellä itsesi ja luoda profiilin: ikä, nimi, sijainti, muutama kuva itsestäsi, lyhyt kuvaus ja onko sinulla tietty tapa, kuten juominen tai tupakointi.

Muuten asiat voivat olla hieman vaarallisia. Jotkut verkkosivustot ja sovellukset asettavat kuvat persoonallisuuden edelle, joten sinun kannattaa ladata mahdollisimman monta kuvaa itsestäsi kiinnittääksesi muiden huomion. Muut deittipalvelut ja -sovellukset pakottavat sinut vastaamaan kysymyksiin ennen kuin voit edes etsiä kumppania.

Match.com

Sinkkulesket voivat olla huolissaan siitä, että romanssihuijaukset tai väärennetyt profiilit pilaavat heidän kokemuksensa. He voivat jättää nämä huolenaiheet syrjään käyttäessään Match.com-sivustoa, koska palvelu on laillinen ja sisältää kaiken tarvittavan yhteydenpitoon oikeiden henkilöiden kanssa online-deittimaailmassa.

Etsivätpä he ystävyyttä, kasuaalisia kohtaamisia tai pitkäaikaista romanssia, Match.com helpottaa leskien palaamista deittimaailmaan – ja se on ilmaista. Match-perusjäsenyys on ilmainen ja tarjoaa rajoittamattoman profiilin selaamisen sekä tiettyjä viestintäominaisuuksia, kuten viestien lähettämisen Top Picks -valinnoille.

Deittiprofiilisi

Profiilisi saattaa auttaa sinua houkuttelemaan lisää käyttäjiä. Ensimmäinen on kiinnittää ihmisten huomio. Haluat herättää ihmisten kiinnostuksen, antaa heille tietoa ja saada heidät haluamaan oppimaan sinusta lisää. Korosta kaikkia parhaita ominaisuuksiasi kiinnostavalla tavalla, ja he todennäköisesti vastaavat viestiisi ja haluavat tavata sinut henkilökohtaisesti.

On houkuttelevampaa näyttää, miten ilmennät tiettyä ominaisuutta sen sijaan, että vain toteaisit sen. Miesten tulisi korostaa alfa-uroksen ominaisuuksia, kuten pelottomuutta, rohkeutta ja riskinottohalua. Näytä ihmisille, että elämässä on enemmän kuin he näkevät valokuvissasi. Valokuvista puheen ollen, älä julkaise kuvia itsestäsi ollessasi huonoimmillasi, elleivät hetket ole ihania ja tykättäviä.