Inner Circle

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
THeinnercircle.co Logo
  • Loistava treffisovellus
  • IRL-tapahtumat
  • Todellinen parisuhde

Kuratoitu matchmaking

Jokainen ei etsi samaa online-deittikokemusta kuin mitä deittialustat, kuten Bumble tai Tinder tarjoavat. Jotkut pitävät maineikkaammasta deittisovelluksesta. Se ei sovi kahteen kategoriaan, joihin useimmat deittisivustot keskittyvät.

Huomasin, että InnerCircle muistuttaa viiden tähden ravintolaa, koska deittisovelluksen käyttömahdollisuus ei ole helppoa. Ihmiset odottavat jonkin aikaa hyväksyntää alustalle. Tämä on henkilölle, joka haluaa parhaista parhainta. Sillä on useita moderaattoreita, joiden läpi hakemukset käyvät sen takaamiseksi, että vain pätevät hakijat pääsevät läpi. Löysin siis vain viehättävimpiä ja lahjakkaimpia sinkkuja.

Jos siis etsit erilaista kokemusta ja luulet täyttäväsi tiukat vaatimukset, voit kokeilla sitä. Auttaakseni sinua valinnassasi haluan jakaa kokemukseni Inner Circlen käyttämisestä.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
  • 30+
  • Suosittu treffisivusto
  • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
  • 50+
  • Uusi deittisivusto
  • Aktiivinen yhteisö
InnerCircle Suomi

Muotoilu ja rekisteröinti

Ainoa asia, jonka huomasin käyttäessäni InnerCircleä, oli se, että sillä on tyylikäs ja viehättävä muotoilu. Käyttöliittymä muistuttaa LinkedIniä ja Facebookia, koska kaikki painikkeet ovat sinisiä. Sovelluksessa on kolme interaktiivista painiketta, mukaan lukien silmänisku, viesti ja suosikit. Näiden painikkeiden alapuolella Inner Circle näyttää käyttäjän sijainnin. Sitten voit tarkistaa muita tietoja, kuten heidän nimensä, etäisyytensä, ikänsä ja milloin he ovat viimeksi olleet verkossa.

Inner Circle ei tarjoa matcheja välittömästi. Saadaksesi enemmän ehdotuksia sinun on tykättävä useammasta profiilista. Pidä mielessä, ettet voit lähettää viestiä tykkäämillesi käyttäjille, jos sinulla on standardi tili. Voit kuitenkin edelleen lähettää silmäniskuja. Mutta on järkevää hankkia tilaus. Sovelluksessa voit jopa lisätä ihmisiä suosikkeihin. Koska profiilien hyväksynnälle on tiukka järjestelmä, en löytänyt catfisheja tai botteja.

Minulla ei ollut ongelmia rekisteröityä InnerCircleen. Sinun täytyy vain yhdistää Facebook- tai LinkedIn-profiilisi. Pidä mielessä, että yhdistämäsi profiili näyttää kuvasi sekä koulutuksesi, työsi ja muita tietoja. Vaikka profiilini hyväksyttiin päivässä, muut joutuvat odottelemaan kauemmin.

Menestyneet ja kouluttautuneet sinkut

Kun profiilisi on hyväksytty, sinun on annettava kaikki tietosi löytääksesi matchin. Inner Circle on suunniteltu ihmisille, jotka ovat menestyneitä ja kouluttautuneita. Koska alustalla on vain autenttisia profiileja, kilpailu on korkeaa. Kun syötät profiilitietoja, sinun on sisällytettävä työsi, ansaitsemasi tutkinnot, koulutustasosi ja yliopistosi. Voit ladata paljon kuvia sovelluksessa. Jokainen käyttäjä voi sitten käyttää kuvaasi. Antamalla kaikki tietosi takaat, että löydät täydellisen matchin.

Inner Circlen hinta

Vaikka Inner Circleä voidaan käyttää ilmaiseksi, ilmaisella tilillä ei voi tehdä mitään. Tarvitset siis tilauksen lähettääksesi viestiä jäsenille, selvittääksesi, kuka on nähnyt profiilisi sekä saada lippuja tapahtumiin. Lisäksi maksavana käyttäjänä voit nähdä, kuka on lähettänyt sinulle silmäniskun.

InnerCircle Kokemuksia

Kritiikkiä

Inner Circle saattaa kuulostaa täydelliseltä. Sen tilin hyväksyntäprosessi voi kuitenkin olla erittäin ankara ja sinun on yhdistettävä sosiaalisen median tilisi. Lisäksi tilisi on hyödytön, ellet maksa jäsenyydestä. Mutta sinkkujen laatu on vaikuttava eikä sinun tarvitse kohdata huijareita. Lisäksi maksavat käyttäjät voivat käyttää paljon toimintoja. InnerCircle on suunniteltu nuoremmille sinkuille, jotka ovat menestyneitä. Siksi se ei perustu luonteeseen kuin muilla deittisivustoilla