Mingle2-arvostelu

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Mingle2 Logo
 • 💘 High match rate
 • 💘 Great dating app
 • 💘 Free dating
Kirjailija

Paljon jäseniä

Olemassa ei ole monia helppokäyttöisiä deittisovelluksia. Vaikka voit käyttää Tinderiä tai Bumblea, saatat haluta kokeilla erityyppistä online-deittisivustoa. Tässä Mingle2 tulee peliin. Se on ilmainen deittisovellus, jonka avulla voit päättää, valitsetko premium-vaihtoehdon.

Mingle2 perustettiin vuonna 2008, ja se väittää olevansa yksi parhaista deittisivustoista. Se tarjoaa suuren valikoiman sinkkuja, jotka etsivät seurustelusuhdetta. Sinun kannattaa harkita sen käyttöä, jos etsit nopeaa matchia. Sen jäsenmäärä kasvaa jatkuvasti. Voit siis olla yhteydessä lukemattomiin sinkkuihin ja löytää alueeltasi parhaan.

Keskustele toiveistasi ja kiinnostuksen kohteistasi jäsenten kanssa selvittääksesi, sopivatko he sinulle. Kun käytin sivustoa, sain paljon viestejä. Vaikka et käyttäisi profiilikuvaa, mutta täytät tietosi, muut jäsenet ottavat sinuun yhteyttä kokeillakseen onneaan.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
Victoria Milan Logo
 • 💘 18+
 • 💘 Suosittu Suomessa
 • 💘 Edullinen jäsenyys
2
Match.com Logo
 • 💘 Paljon jäseniä
 • 💘 Turvallinen käyttää
 • 💘 Suosittu Suomessa
3
Singles50 Logo
 • 💘 40+
 • 💘 Suosittu treffisivusto
 • 💘 Hyvä persoonallisuustesti
Mingle2 Screenshot

Yhteensopivuusmatching

Mingle2:lla on helppokäyttöinen käyttöliittymä eikä minulla ollut vaikeuksia käyttää sivustoa. Se tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita muut sovellukset eivät tarjoa. Voit hyödyntää sen yhteensopivuusmatchingia. Koska Mingle2 on mobiiliystävällinen, et kohtaa ongelmia sen käyttämisessä älypuhelimella. Se on suunniteltu ihmisille, jotka ovat aina liikkeessä.

Käytätpä Android- tai iOS-sovellusta, niiden käyttöliittymä on hyvin samanlainen. Kun käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, huomaat eri luokkia ja voit valita mieltymystesi mukaan. Sitten tapaat lukemattomia sinkkuja alueellasi. Voit rajata sijaintiasi tai kirjoittaa nimen hakupalkkiin löytääksesi ihmisiä, joihin ottaa yhteyttä ja tutustuaksesi heihin paremmin.

Tilin luomiseksi sinun on annettava kaikki tiedot, mukaan lukien silmiinpistävä otsikko, joka herättää käyttäjän kiinnostuksen. Voit myös käyttää runsaasti kuvia erottuaksesi joukosta.

Matchmaking-järjestelmä

Koska Mingle2 edellyttää yksityiskohtaisen profiilin luomista, se voi auttaa muita käyttäjiä saamaan sinusta idean. Vaikka sinun ei tarvitse lisätä kuvaa, sen avulla voit houkutella lisää käyttäjiä. Mitä tulee mahdollisten matchien etsimiseen, Mingle2:lla on matching-järjestelmä, joka tekee kaiken työn puolestasi. Se varmistaa, että vain yhteensopivat tilit näytetään. Voit myös etsiä käyttäjiä luonteen, sijainnin, elämäntavan ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Nämä tekijät yhdistävät sinut muihin käyttäjiin, jotta voit löytää sen oikean.

Ilmainen kokeilujakso ja hinta

Voit aloittaa Mingle2:n käyttö liittymällä sen 7 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon. Sen avulla voit päättää, sopiiko alusta sinulle. Kun liityt online-deittisivustolle, voit alkaa lähettää viestejä muille sinkuille, joka haluaa samoja asioita kuin sinäkin. Jos pidät Mingle2:sta, voit vaihtaa premium-versioon. Muuten tilisi suljetaan ilmaisen kokeilujakson päätyttyä.

Mingle 2 Reviews

Yleisiä valituksia Mingle2:sta

Käyttäjillä on muutamia valituksia Mingle 2:sta. Käyttäjät eivät pidä siitä, että heidän on tehtävä premium-tilaus ilmaisen kokeilujakson päätyttyä. Muuten heidän on aloitettava alusta. Mitä tulee yhteensopivuusmatchingiin, se on yleensä hieman liian tehokas, mikä tarkoittaa, että saatat keskustella vain yhden henkilön kanssa etkä tapaa muita.

Kaiken kaikkiaan Mingle2 on online-deittisovellus, joka tarjoaa loistavan alustan tavata muita sinkkuja. Sitä on myös helppo käyttää ja navigoida. Lisäksi se tarjoaa monia ominaisuuksia, joiden avulla voit löytää sen oikean. Jos et pidä Mingle2:sta, voit aina kokeilla muita deittisivustoja. Sen kokeileminen todella kannattaa.