15 tiedettävää asiaa pikatreffeistä vuonna 2024

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Ei ole kiistämistä, ettei avoimuus rakkaudelle ole helppoa. Pikatreffit kuitenkin tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia ja uusia kokemuksia, joita et halua missata. Pikatreffit ovat suhteellisen uusi ilmentymä, joka muuttaa tapaamme rakastua.

Rabbi auttoi luomaan konseptin kannustamaan juutalaisia miehiä ja naisia menemään naimisiin. Rabbi Yaacov Deyo jopa isännöi pikatreffit Los Angelesissa vuonna 1998 ja konsepti omaksuttiin Pohjois-Amerikassa ja levisi Eurooppaan asti. Olemassa on jopa suosittuja elokuvia ja sarjoja pikatreffeistä. Pikatreffien idea on hyvin yksinkertainen. Voit vuorovaikuttaa haluamasi ikäryhmän miesten tai naisten kanssa ja löytää rakkautesi.

Mitä voisit menettää?

Koska olemassa on useita deittisivustoja ja -sovelluksia, seuraavat vinkit auttavat sinua saamaan parhaan kokemuksen. Tässä ovat suosituksemme, jotka takaavat hauskanpidon.

Hyödynnä sovellusta

Hyödynnä sovellusta

Jos olet luonut tilin, sinun täytyy käyttää sovellusta tai sivustoa löytääksesi jonkun.


Opi mahdollisimman paljon

Keskustele ja opi jokaisesta sinkusta mahdollisimman paljon.


Keskity yhteen henkilöön kerrallaan

Keskity yhteen henkilöön kerrallaan

Yritä keskittyä vain yhteen henkilöön kerrallaan ja unohda antamasi vaikutelma tunteaksesi olosi mukavaksi.


Ole oikeasti kiinnostunut

Ole aidosti kiinnostunut henkilöstä, jonka kanssa keskustelet, jolloin hän tuntee samoin.


Pidä asiat kevyinä

Pidä asiat kevyinä

Pidä asiat kevyinä äläkä ota mitään liian henkilökohtaisesti, koska te pidätte vain hauskaa yhdessä.


Ole avomielinen

Ole avomielinen, koska mitä tahansa voi tapahtua. Joillakin ihmisillä on kysymyksiä, joita he haluavat kysyä, kun taas muut haluavat pitää asiat luonnollisina. Salaisuus pikatreffeihin on kuitenkin kevyet aiheet.


Ole oma itsesi

Ole oma itsesi

Ole aina oma itsesi koko pikatreffikokemuksen ajan. Sinun ei tarvitse tehdä vaikutusta keneenkään huumorilla. Riität juuri sellaisena kuin olet.


Älä tuomitse

Varmista, että annat positiivisia mielipiteitä, koska nyt ei ole aika alkaa kritisoida. Vältä tarpeettomia kommentteja. Kun arvostat jotakuta, myös kaikki muu helpottuu.


Tartu hetkeen

Tartu hetkeen

Kun joku pitää sinusta, hän kertoo siitä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun kannattaisi tehdä liikettä itse. Jos pidät jostakusta, kerro siitä hänelle rohkeasti.


Älä kiirehdi

Vältä hätiköityjä päätöksiä, joita saatat katua jälkeenpäin. Älä kiirehdi. Jokaiselle on annettava aikaa ajatella ja rentoutua. Älä siis kiirehdi asioita, vaikka saatat ajatella tämän olevan pikatreffien idea.


Älä juo liikaa

Älä juo liikaa

Pitääksesi selvän pään sinun tulee välttää alkoholia tai juoda niin vähän kuin mahdollista. Alkoholi ei myöskään anna hyvää ensivaikutelmaa.


Laatu määrän sijaan

Älä tee ynnäyslaskuja, koska pikatreffit eivät toimi näin. Ymmärrä, että laatu voittaa määrän. Yksi hyvä deitti on paljon parempi kuin kymmenen huonoa.


Älä mieti liikaa

Älä mieti liikaa

Välttääksesi yliajattelua siitä, minne mennä treffeille, pysyttäydy kahvilassa. Nauti kahvista toisen henkilön kanssa ja selvitä, onko hän oikea henkilö sinulle.


Älä anna periksi

Jos henkilö ei pidä sinusta, älä anna periksi, koska se on luultavasti onni onnettomuudessa. Ansaitset jonkun, joka todella arvostaa sinua juuri tuollaisena.


Pidä yhteyttä

Pidä yhteyttä

Pidä yhteyttä matchien kanssa nähdäksesi, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Siinä kaikki. Anna pikatreffeille mahdollisuus välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat.