Aasialaiset deittisivustot

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Online-deittailun suosio nousee uusiin korkeuksiin joka vuosi. Kumppanin löytäminen perinteisten tapojen kautta on menneisyyttä. Voit nyt valita, kenen kanssa haluat seurustella. Rajoituksia ei kuitenkaan ole etnisyyden, sukupuolen, rodun ja seksuaalisen suuntautumisen osalta.

Jos olet aasialainen tai haluat tavata jonkun, joka etsii aasialaista kumppania, internetissä on lukuisia deittisivustoja. Tämän myötä on myös kuitenkin negatiivinen puoli. Näin usean aasialaisen deittisivuston myötä huijareita ja huonoja sivustoja on myös ilmestynyt. On siis erittäin tärkeää tehdä kunnollista tutkimusta ennen deittisivustolle rekisteröitymistä.

Olen luetteloinut tärkeimmät tekijät, jotka sinun tulee tarkistaa ennen kuin rekisteröidyt uudelle deittisivustolle.

⭐ Parhaat Suomen aasialaiset deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
2
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
3
Victoria Logo
 • 18+
 • Suosittu Suomessa
 • Edullinen jäsenyys
4
Be2 Logo
 • 30+
 • Ota yhteyttä takuuseen
 • Hyvä persoonallisuustesti
5
Singles50 Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Hyvä persoonallisuustesti
6
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Paras yhteensopivuusominaisuus
 • Suhteellisen halpa palvelu
7
40Treffit Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti

Deittisivuston suosio

On toinen syy, miksi sinun pitäisi valita suosittu deittisivusto. Ensimmäinen asia on tutkia käyttäjien määrää ja deittisivuston suosiota. Etsi sivustoa, jolla on paljon käyttäjiä.

Kun sivustolla on vähemmän käyttäjiä, se tarkoittaa yleensä sitä, että treffisivusto ei täytä kaikkia vaatimuksia. Suurempi käyttäjämäärä tarkoittaa, että saat enemmän valinnanvaraa.

Deittivaihtoehtojen tyypit

Ennen kuin sukellat online-deittailun maailmaan, sinun on päätettävä, mitä etsit. Erilaiset aasialaiset deittisivustot tunnetaan erityyppisistä suhteista. Tähän kuuluu muun muassa kasuaalinen deittailu, aikuisdeittailu, postituskaveri, yhden yön jutut, sekstaaminen, vakavat ja pitkäaikaiset suhteet jne. Kun olet päättänyt tavoitteesi, voit valita sivuston sen mukaan.

Deittisivustojen hinta

Hinnoittelu on erittäin tärkeä osa deittisivustoja. Sinun on tarkistettava jäsenyyshinnat ja muut kustannukset ennen rekisteröitymistä. Useimmat aasialaiset deittisivustot ovat ilmaisia käyttää. Voit kuitenkin saada käyttöösi muita toimintoja ja palveluja, jos liityt premium-jäseneksi. Jos et voi maksaa premium-jäsenyydestä mutta haluat silti kokeilla näitä toimintoja, yritä löytää sivustoja, jotka tarjoavat hyviä alennuksia ja kuponkikoodeja.

Aasialaisten deittisivustojen vinkit

Älä sterotypioi

Useimmat miehet olettavat, että aasialaiset naiset ovat luonnostaan ujoja ja alistuvia, mikä on suuri väärinkäsitys. Älä laita ketään mihinkään kategoriaan ennen heihin tutustumista. Keskustele ja tutustu häneen aivan kuin minkä tahansa rakkaudellisen kiinnostuksen kohdalla etnisyydestä riippumatta.

Älä esittele kulttuurista tietämystäsi

Saatat tietää paljon aasialaisesta kulttuurista. Jos kuitenkin luulet, että tietämyksesi tuputtaminen antaa aplodeja, olet väärässä. On useita tapauksia, joissa miehet ovat viettäneet koko treffit puhuen heidän kulttuuristaan. Tämä ärsyttää deittiäsi varmasti, koska he eivät halua tuntea oloaan syrjityksi ja erilaiseksi kulttuurinsa vuoksi. Siksi on hyvä välttää tällaisia keskusteluja. Puhu sen sijaan kiinnostuksen kohteista ja intohimoista.

Ole rehellinen ja hauska

Älä yritä feikata online-persoonaa tehdäksesi johon kuhun vaikutuksen. Tämä on varsinkin tärkeää, jos etsit pitkäaikaista suhdetta. Ole vain oma itsesi ja yritä pitää hauskaa ja kevyttä keskustelua jään rikkomiseksi. Lisäksi jaa tietoa itsestäsi ja taustasi, mutta ei liikaa. Tunne rajat.

Yritä välttää kehumasta hänen silmiään

Tiedät varmasti, että useimmilla aasialaisilla on pienet monolidisilmät. Tämä on luonut paljon tarpeetonta vihaa, kiusaamista ja rotuennakkoluuleja heitä vastaan. Lisäksi useat aasialaiset naiset ovat kertoneet, etteivät he pidä siitä, että ulkomaalaiset kehuvat heidän silmiään. Yksinkertaisesti sanottuna silmät ovat harmaalla alueella ja sinun pitäisi välttää aihetta, jos et ole aasialainen. Sen sijaan voit kehua muita asioita, kuten heidän hiuksiaan, huuliaan, luonnettaan jne.

Älä kommentoi hänen aksenttiaan

Älä esitä yllättynyttä tai kehu kumppanisi aksenttia hänen puhuessaan englantia. Se on yleensä halventavaa, vaikka aikomuksesi olisi oikea. Myös tämä on kategoria, jolla aasialaisia syrjitään. Tämä on siis herkkä aihe, eikä sitä tule käsitellä kevyesti.

Mikä on paras aasialainen deittisivusto?

Saatat eksyä aasialaisten deittisivustojen ja -sovellusten mereen. Laajan tutkimuksen jälkeen olemme kuitenkin todenneet, että Tinder on tällä hetkellä yksi parhaista online-deittisivustoista. Sillä on yli 57 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Näistä noin 95 % ihmisistä tapaavat matchinsa kasvokkain jo viikossa. Jos olet 18-30-vuotias ja etsit jotain rentoa, Tinder on sinulle oikea valinta. Lisäksi useat ihmiset ovat löytäneet sielunkumppaninsa täältä.

Tinder Suomi

Lisäksi Tinderille on saatavilla sovellus. Voit asentaa sen Androidille tai iPhonelle ja rekisteröityä Facebook-tilillä tai puhelinnumerolla. Tämän jälkeen sinun täytyy vain lisätä profiilikuva ja henkilötiedot. Lisäksi voit asettaa haluamasi iän ja sijaintirajan. Sitten voitkin aloittaa swaippailun.

Tinder on käytettävissä ilmaiseksi. Ilmaisversio tarjoaa kaikki perustoiminnot, kuten swaippaamisen ja tekstailun. Voit kuitenkin avata uusia ja jännittäviä toimintoja premium-version kautta.

Tinder Plus

Tämä taso antaa rajattomasti swaippailuja, mahdollisuuden muuttaa sijaintiasi passin avulla, lisätehosteen, enemmän Super-tykkäyksiä ja Rewindeja kuukausittain. Voit myös rajoittaa, mitä tietoja muut näkevät sinusta, kuten ikäsi ja sijaintisi, ja tutkia sovellusta ilman mainoksia.

Tinder Gold

Tinder Goldin avulla voit käyttää kaikkia Tinder Plusin toimintoja sekä muita ylimääräisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi voit nähdä kaikkien sinusta tykänneiden profiilit riippumatta siitä, swaippasitko oikealle vai vasemmalle. Saat myös valikoiman sinulle valittuja profiileja, jotka vaihtelevat päivittäin. Pidä sitä siis silmällä.

Tinder Platinum

Tämä taso tarjoaa kaikki Tinder Goldin ja Plusin edut. Hinta riippuu iästäsi ja jäsenyyden kestosta. Kun “tykkäät” henkilöstä, saat etulyöntiaseman ilmaisiin jäseniin verrattuna. Jos “Super-tykkäät” henkilöä, voit lähettää heille viestin ennen matchin muodostamista. Tämä toiminto on saatavilla vain tällä tasolla, eikä sitä voi ostaa erikseen.

Päätelmä

Elämämme voi tuntua hyvin eristäytyneeltä ja tukahduttavalta. Online-deittailun maailma on kuitenkin helpottanut asioita. Aasialaisten deittisivustojen määrä lisääntyy jatkuvasti. Ei ole väliä, asutko Aasiassa vai sen ulkopuolella. Voit ottaa yhteyttä henkilöihin deittisivustojen ja -sovellusten kautta. Suosittelen kokeilemaan suosittelemaamme sivustoa saadaksesi hauskan ja turvallisen deittikokemuksen.