7 paikkaa tavata sinkkumiehiä

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Sinkkumiehiä on käytännössä kaikkialla, mutta naimattomilla naisilla ei ole aavistustakaan, mistä heitä löytää.

Parantaaksesi mahdollisuuksia tavata hyvä mies on pitää silmät auki ja pääsi korkealla. Valmistaudu luomaan katsekontakti, hymyilemään ja sanomaan hei! Kun olet avoin idealle, että saatat tavata miehen odottamattomasti hoitaessasi päivittäisiä tehtäviä on jo puoli voittoa.

Tässä artikkelissa käsittelemme seitsemän parasta paikkaa, joissa voit tavata sinkkumiehiä.

Online-deittisivustot

Olipa sinulla rakkaus- tai vihasuhde online-deittailuun, nämä palvelut ovat vastuussa joka viidestä vakavasta suhteesta. Useiden online-deittipalvelujen käyttäjänä voin sanoa, että vaikka useat ihmiset ajattelevat online-deittailun olevan syvältä, se ei ole totta, eikä online-deittipalveluissa ole mitään väärää. Syvältä on se, että useat ihmiset käyttävät sivustoja, jotka eivät sovi heidän vaatimuksiinsa.

Miesten vaatekaupat

Tutkimukset osoittavat, että alle 15 % miehistä ostaa vaatteista verkosta, joten on loogista uskoa, että miesten vaatekauppa on hyvä vaihtoehto. Mainitsen miesten “vaatekaupat”, koska tilastot osoittavat, että useimmat sinkkumiehet shoppailevat yksin, jolloin naisilla on parempi mahdollisuus lähestyä häntä ja saada hänen yhteystietonsa.

Miesten vaatekaupat

Kaukojuna

Matkustan itse junalla säännöllisesti ja olen itse nähnyt kultakaivoksen miehiä, jotka vain odottavat lähestymistä. On totta, että useimmat ihmiset eivät halua kenenkään lähestyvän häntä junassa, mutta kun olen tehnyt niin muutaman kerran, olen saanut positiivisen vastauksen ja usein myös puhelinnumeron.

Treenihetki salilla

On tärkeää korostaa “painonnostohuonetta” eikä yleisesti “kuntosalia”. Naiset treenaavat yhtä säännöllisesti (jos eivät jopa säännöllisemmin) kuin miehet. Kun menet salille seuraavan kerran, suuntaa painonnostoalueelle ja huomaat korkean miesten ja naisten välisen suhteen! Vaikka et olisi kiinnostunut näkemästäsi, pieni flirtti ei ole huono asia. Kysy vain yksinkertaisesti: “kuka voisi auttaa painojeni kanssa?” ja miehet ovat valmiina auttamaan jonossa!

Treenihetki salilla

Ole lähestyttävä

Ymmärrän, että tunnet olosi mukavammaksi laulaessasi Sweet Carolinea ystäviesi kanssa kuin hyräillessäsi suosikkikappalettasi Sauvignon Blancin kera. Mutta entä se näyttävä mies, joka kiinnitti huomiosi? Hän ei todellakaan halua tulla torjutuksi viiden parhaan ystäväsi edessä. Kun ihmiset ovat sosiaalisessa tilanteessa ilman ihmisryhmää, he ovat paljon lähestyttävämpiä.

Istu baari-istuimelle happy hourin aikana hyvän kirjan kera, ja on hyvä mahdollisuus, että joku lähestyy sinua.

Kahvilat

Törmäät häneen joka aamu, kun haet kahvia läheisestä kahvilasta. Olet ehkä luonut katsekontaktin hänen kanssaan aiemmin. Käytännössä olet jo tavannut hänet, et vain muodollisesti. Etene varoen. Kerro baarimikolle, että haluaisit maksaa hänen juomansa. Jos mies on vakiasiakas, baarimikko tietää, mitä hän juo. Voit jopa poistua kahvilasta jälkeenpäin. Kun hän saa selville, mitä teit hänen puolestaan, hän saattaisi tulla takaisin seuraavana päivänä ja kiittää sinua henkilökohtaisesti.

Kahvilat

Sosiaaliset kokoontumiset

Juhlissa on helppoa tavata joku, mutta se ei aina toimi. Saatat haluta lähteä ulos ja sosialisoida sen sijaan, että seisoisit nurkassa. Voit olla ujo, mutta älä ole mykkä. Kävele miehen luokse, jota olet ihaillut koko illan ja esittele itsesi. Kehu hänen asuaan tai kysy, mitä hän juo. Aloita lyhyellä keskustelulla ja katso, miten asia etenee.

Päätelmä

Jos olet hengaillut tai käynyt samoissa paikoissa etkä ole tavannut ketään erityistä, sinun kannattaa kokeilla jotain uutta. Elämässä on useita ainutlaatuisia mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä. Harkitse muutamia yllä olevia mahdollisuuksia ja ehkä muistat muutamia taakse jääneitä hetkiä, joita olet missannut.