Parhaat Gay-deittisivustot

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Yksi asia, josta kaikki ovat samaa mieltä seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, on se, että deittailu voi olla painajainen. Tämä pätee yleensä riippumatta siitä, minkä tavan valitset. Mutta jos olet kuin useimmat ihmiset, lopulta käännyt yhteen useista online-deittisovelluksista.

Tämä on varsinkin totta, jos olet homo tai LGBTQ, jotka asiantuntijoiden mukaan käyttävät kaksi kertaa todennäköisemmin deittisivustoa tai -sovellusta kuin heteroaikuiset. Vuoden 2019 Stanfordin tutkimus osoitti, että verkkotapaamiset ovat nykyään suosituin tapa, jolla pariskunnat tapaavat – erityisesti homoparit. Tässä tutkimuksessa 28 % tapasi nykyisen kumppaninsa verkossa (verrattuna 11 prosenttiin heteropariskunnista).

Homot kuitenkin kohtaavat useita ainutlaatuisia haasteita, mikä tekee online-deittailusta erityisen haastavaa. Näitä ovat seksuaalisen historian kyseenalaistaminen, ahdistelu ja fetisointi, jotka useimmat tulevat heteroilta.

Tuloksena useat tavalliset deittisovellukset ovat toteuttaneet toimia ollakseen inklusiivisempia. Parempaa on kuitenkin, että uusia deittisovelluksia homoseksuaalisille ilmenee jatkuvasti. Jotta saisit matchisi, olemme koonneet parhaita deittisovelluksia.

⭐ Parhaat LGBTQ+-deittisivustot Suomessa

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
4
Victoria Logo
 • 18+
 • Suosittu Suomessa
 • Edullinen jäsenyys
5
Be2 Logo
 • 30+
 • Ota yhteyttä takuuseen
 • Hyvä persoonallisuustesti
6
Singles50 Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Hyvä persoonallisuustesti
7
Academic Singles Logo
 • 30+
 • Paras yhteensopivuusominaisuus
 • Suhteellisen halpa palvelu
8
40Treffit Logo
 • 40+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
9
50PlusMatch Logo
 • Hinta 50+
 • Tasainen ikäjakauma
 • Edullinen palvelu

Match

Match Suomi

Tämä on yksi suosituimmista deittisivustoista. Match.com julkaistiin vuonna 1995, joten useimmat ovat kuulleet tai jopa käyttäneet palvelua jossain vaiheessa.

Kuten useimmat deittisivustot, Match.com ei salli monia toimintoja ilman rekisteröitymistä, profiilin luomista ja tilausmaksun maksamista. Tämä on ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä ennen aloittamista. Profiilisi sisältää henkilötiedot, kiinnostuksen kohteet, elämäntavat, arvot ja muuta tietoa. Sivusto pyytää sinua myös ilmoittamaan, mikä täydellinen matchisi on riippuen esimerkiksi silmien väristä tai tupakoinnista.

Valitettavasti deittisivustot ovat myös kohteita huijareille. Ei ole vaikeaa luoda epäaitoa profiilia, koska sivustosta vastuussa olevat eivät toteuta useita tarkistuksia. Valitettavasti useat Match.comin käyttäjät ovat huomanneet huijareiden lisääntymisen.

Edut ja haitat

Teoriassa Match.com auttaa sinua löytämään ihanteellisen miehen tai naisen, mutta käytännössä se ei näytä toimivan yhtä hyvin. Käyttäjät ovat valittaneet, että sijaintiasetukset eivät ole riittävät, vaikka se on ensisijainen matching-tekijä. Lisäksi useat käyttäjät sanovat, että he saivat matcheja postinumeronsa perusteella sen sijaan, että keskittyminen olisi kiinnostuksen kohteissa ja yhteisissä asioissa.

Toinen Match.comin ongelma on, että sivusto ei suodata pois käyttäjiä, jotka eivät ole ladanneet kuvia, vaikka olisit säätänyt asetuksia estääksesi tällaisia käyttäjiä ottamasta sinuun yhteyttä. Voimme verrata tätä suoraan muihin deittipalveluihin, jotka matchaavat käyttäjät monimutkaisilla algoritmeilla postinumeroiden sijaan.

Useat myös uskovat, että palvelu on hyödytön homoille tai LGBTQ-edustajille. Tämä johtuu siitä, että Match.com tuntuu hyvin heteronormatiiviselta ja voit valita vain kahdesta sukupuolesta. Lisäksi voit vain valita “miehet” tai “naiset” tai molemmat. Muilla palveluilla (alla) on laajempi valikoima.

Eliittikumppani

Eliittikumppani

Tämä deittisivusto on suunnattu kouluttautuneille sinkuille, jotka haluavat tavata samankaltaisia ihmisiä. Sivustolla ei kuitenkaan ole tulovaatimuksia tai vastaavia. Eliittikumppani usein lajitellaan yhdeksi parhaimmista deittisivustoista/-sovelluksista Suomessa niille, jotka etsivät vakavaa suhdetta.

Homosinkkujen määrä on suhteellisen suuri ja jokainen etsii jotakuta, jonka kanssa he voivat jakaa elämänsä. He siis ottavat rakkauden ja elämänkumppanin haun vakavasti. Eliittikumppanilla on myös tiimi, joka vahvistaa kaikki profiilit, mikä vähentää epäaitojen profiilien riskiä.

Tällä palvelulla on kuitenkin kaksi suurta haittapuolta: 1) Viestien lähettämiseksi vaaditaan premium-jäsenyys. 2) Käyttäjien määrä tietyissä kaupungeissa voi olla melko pieni. Jos asut suuressa kaupungissa, sinulla on suurempi mahdollisuus tavata kumppani.

Miten Eliittikumppani toimii?

Eliittikumppanille on täysin ilmaista rekisteröityä. Mutta kuten useilla muilla deittisivustoilla, sinulla on oltava premium-jäsenyys saadaksesi täyden pääsyn koko sivustolle. Eliittikumppanilla tarvitset myös jäsenyyden vuorovaikuttaaksesi muiden jäsenten kanssa. Valitettavasti myös hinnat ovat melko korkeat.

Alustalla on kaksi jäsenyyttä, Premier ja PremiumPLUS. Täällä voit suodattaa hakuja, tehdä yksityiskohtaisen profiilin ja saada lisää matcheja päivittäin. Nämä tilaukset ovat olleet erittäin suosittuja homojen keskuudessa.

Eliittikumppanilla on myös sovellus, joka on erittäin helppokäyttöinen. Tiivistettynä Eliittikumppani on hyvä deittisivusto niille, jotka ovat hyvin koulutettuja ja haluavat löytää samankaltaisia ihmisiä. Löydät lähes eksklusiivisia jäseniä, joilla on sama tavoite – rakkaus ja vakava suhde.

Adam4Adam

Adam4Adam Suomi

Järjestelmänvalvojien mukaan sivusto on saanut yli 10 miljoonaa jäsentä julkaisustaan lähtien. Sivustolla on täysin ilmaiset toiminnot, koska se saa tuloja mainoksista, maksetuista elokuvista, lahjoituksista ja muista tuloa kasvattavista projekteista.

Sivusto keskittyy laajaan yleisöön ja toivottaa tervetulleeksi kaikki miehet homoyhteisöstä. Olitpa homo, biseksuaali, metroseksuaali tai edelleen kaapissa, olet tervetullut. Riippumatta iästäsi, etnisyydestäsi tai kulttuurisesta taustasi, voit rekisteröidä tilin.

Suurin osa Adam4Adamin jäsenistä ovat Yhdysvalloissa, mutta on silti jäseniä, jotka asuvat muualla maailmassa, mukaan lukien Suomessa. 53 % Adam4Adamin käyttäjistä ovat muita kuin valkoihoisia, mikä tekee siitä suurimman monietnisen homojen deittipalvelun.

Hakutoiminnot

Adam4Adamilla on hyvin kattava hakusuodattimien luettelo. Voit olla joko erittäin yksityiskohtainen (jos sinulla on tietyt standardit) tai yleinen (jos olet henkilö, joka pitää yllätyksistä). Ilmaisena käyttäjänä olet oikeutettu vähintään kolmeen tallennettuun hakuun. Jos haluat lisää, eli 10 hakua, sinun on ostettava premium-jäsenyys.

Adam4Adamin mobiilisovelluksesta puuttuu sekä toimintoja että suunnittelua. Sovelluksesta on poistettu ainakin puolet erityistoiminnoista, jotka tekevät Adam4Adamista ainutlaatuisen. Mutta mitä palvelusta puuttuu sovelluksessa, se kompensoi mobiiliselaimella. Useimmat toiminnot ovat mobiiliversiossa (ei sovelluksessa), sommittelu näyttää paremmalta ja yleisesti tarjoaa paremman kokemuksen. Adam4Adamilla on paljon ainutlaatuisia toimintoja, jotka sopivat palvelun seksuaaliseen tarkoitukseen. Voit katsoa elokuvia, ostaa seksileluja ja suunnitella seksuaalisia tilanteita. Tämä on sovellus, joka toisin sanottuna sopii sinulle hyvin, jos etsit hieman flirttiä ja kasuaalisia tapaamisia ajoittain.

Grindr

Grindr Suomi

Tämä on toinen sovellus, joka täyttää homomiesten tarpeet. Grindr tunnetaan suurimpana deittipalveluna homomiehille ja se on myös käytetyin. Grindrilla on keskimäärin 3,6 miljoonaa päivittäistä käyttäjää 196 maassa, joten se on suurin sosiaalinen mobiiliverkko maailman miehille. Julkaisustaan lähtien vuonna 2009 sovelluksesta on tullut olennainen osa käyttäjien päivittäistä elämää, ja se kilpailee tai jopa korvaa homobaarit ja online-deittisivustot tehokkaimpana tapana tavata homomiehiä.

Grindr oli uranuurtaja sanan oikeassa merkityksessä. Se oli ensimmäinen geososiaalinen sovellus, joka julkaistiin iTunes- app storessa. Homoblogit ja käyttäjien suositukset antoivat sille positiivisia arvosteluja ja vuoteen 2012 mennessä sovellus oli saanut neljä miljoonaa käyttäjää 192 maassa – noin 1,1 miljoonaa heistä ovat verkossa päivittäin.

Grindrin perustuote on ilmainen ja mainoksellinen sovellus, joka käyttää sijaintiteknologiaa iOS- ja Android-laitteilla yhdistääkseen miehiä toisten miesten kanssa alueellaan. Pientä maksua vastaan käyttäjät voivat päivittää Grindr Xtraan, premium-tilauspalveluun, saadakseen mainoksettoman kokemuksen ja pääsyn lisätoimintoihin. Sovellus on visuaalisesti miellyttävä ja erittäin helppokäyttöinen. Rekisteröityäksesi syötä sähköpostiosoite ja syntymäaika, valitse salasana ja käynnistä puhelimen sijaintipalvelu. Lataa profiilikuva, valitse käyttäjänimi ja kirjoita lyhyt “Tietoa minusta” -osio esitelläksesi itsesi.

Grindr-profiilin mielenkiintoisimmat tiedot löytyy “Tilastot”-osiosta. Deittisovelluksen standardivalikoima on saatavilla kaikille – pituus, paino, etnisyys, kehontyyppi, parisuhdestatus, mitä etsit – mutta Grindr lisää myös osioita erityisesti käyttäjäkannalleen. Käyttäjät voivat myös eritellä seksiasennon, josta he pitävät sekä mihin kategoriaan he kuuluvat (Bear, Clean-cut, Geek, Jock, Otter, Poz, Twink jne.). “Seksuaalinen terveys” -osiossa käyttäjät voivat myös katsella HIV-statustaan ja milloin heidät on viimeksi testattu.

Hauska viestittelytoiminto on Gaymoji, kokoelma yli 500 LGBTQ-teemaisesta tarrasta. Käytä niitä personoimaan sovelluksen chatteja tai tekstiviestejä, joita lähetät puhelimellasi. Grindrin suunnitelmissa on lisätä enemmän emojeita tulevaisuudessa.

Vaikka useimmat asiat ovat positiivisia, haittojen listalla on muutamia. Yksi on se, että potentiaalisia matcheja näytetään vain geolokaation kautta – käyttäjät eivät voi etsiä matcheja itse. Vaikka yksinkertaiset profiilit mahdollistavat niiden nopean selaamisen, ne eivät ole kovinkaan kattavia verrattuna muihin deittipalveluihin. Lisäksi jotkut käyttäjät ovat kertoneet, että sovelluksen viestintäjärjestelmän teknologia ei aina toimi optimaalisesti. Mutta Grindr on yleisesti yksi parhaista ja suosituimmista sovelluksista, kun tulee online-deittailuun homomiehille. Se tosiasia, että sovelluksella on 3,6 miljoonaa päivittäistä käyttäjää, puhuu puolestaan.

Tinder

Tinder Suomi

50 miljoonaa ihmistä käyttävät Tinderiä kuukausittain. Homot ja transsukupuoliset käyttävät myös Tinderiä. Kuka olisi arvannut?

Tinder oli uranuurtaja nykyään kaikkialle levinneessä swaippaustoiminnassa, joka mullisti online-deittailun maailman, ja nykyään sillä on 1,6 miljardia swaippausta päivässä. Olet luultavasti nähnyt työkaverin sovelluksessa, mikä voi olla joko epämiellyttävää tai jännittävää. Mutta jos olet käyttänyt kaikki mahdollisuutesi oikeassa elämässä tuntemiesi ihmisten kanssa, tässä sovelluksessa on luultavasti korkein homojen määrä paikallisessa väestössä – varsinkin pienemmissä kaupungeissa.

Tinderin kaltaisten sovellusten, jotka on suunnattu ensisijaisesti heteroseksuaaleille, on yksinkertaisesti seurattava heteronormatiivisuutta. Valitettavasti ilmoittaminen siitä, että haluat nähdä vain miehiä tai vain naisia, ei takaa, että heterot eivät ilmesty valintoihisi. Tinder on myös paikka yksisarvisten metsästäjille ja miestrolleille, jotka ilmiantavat transnaisia sovelluksessa. Valitettavasti Tinder on myös estänyt käyttäjiä, jotka muuttavat sukupuoli-identiteettiään tai tukevat Black Lives Matter -suuntausta.

Onko Tinder inklusiivinen?

Siitä huolimatta Tinder on tehnyt merkittäviä ponnisteluja lisätäkseen inklusiivisuutta tekemällä yhteistyötä GLAAD:n kanssa mukauttaakseen swaippauksia (eli “näytä minulle ensin ihmiset, joilla on sama identiteetti”) ja varmistaakseen, että alusta täyttää transyhteisön monipuoliset tarpeet. Valittavana on yli 40 sukupuolivaihtoehtoa, joten se voittaa Match.comin, joka tarjoaa vain kaksi.

Tinder on sovelluskeskeinen (saatavilla iOS:lle ja Androidille), mutta voit myös rekisteröityä työpöydällä – se ei kuitenkaan ole ensisijainen alusta. Ensimmäinen askel on kirjautua sisään Facebookin kautta, tai jos et halua Facebookin saavan sinusta lisätietoja, lähettämällä tekstiviestin puhelimeesi. Kun olet saanut ja syöttänyt vahvistuskoodisi, olet valmiina käyttämään Tinderiä.

Jos etsit miellyttävää rentoa kohtaamista pitkän suhteen sijaan, Tinder-sovellus on sinua varten. Elämänkumppanin löytäminen Tinderin kautta ei kuitenkaan ole harvinaista, mutta suosittelemme tutustumaan muihin vakavampiin ihmissuhteisiin keskittyviin deittipalveluihin. Tästä huolimatta Tinder tekee juuri sen, mitä se lupaakin – se auttaa sinua löytämään deitin nopeasti. Toisin sanoen se on hauska ja suosionsa perusteella sen käyttö voi kannattaa.

Academic Singles

Academic Singles Suomi

Academic Singles on matchmaking-palvelu, joka on suunniteltu auttamaan koulutettuja ihmisiä löytämään toisensa. Kattaviin persoonallisuustesteihin perustuvan tieteellisen järjestelmän avulla voit löytää potentiaalisia kumppaneita, jotka ovat yhteensopivia kanssasi. Kyselylomake määrittää asenteesi, toiveesi, odotuksesi ja mielipiteesi. Vastauksiesi kautta voit analysoida persoonallisuuttasi ja ihanteellista kumppaniasi.

Tilastojen mukaan suurin osa jäsenistä (sekä miehet että naiset) on 35-54-vuotiaita. Raportoitu sukupuolijakauma on 51 % miehiä ja 49 % naisia, mikä tarjoaa erittäin hyvän tasapainon.

Voit kuitenkin liittyä tämän sivuston jäseneksi koulutuksesta tai ammatillisesta asemasta riippumatta, joten “akateeminen” kokonaisuutena on otettava ripauksella suolaa. Suurin osa jäsenistä etsii suhdetta ja jotakuta, jonka kanssa he voivat jakaa elämänsä. Jos etsit tilapäistä tapaamista, tämä alusta ei ehkä ole sinua varten.

Miten Academic Singles toimii

Voit ottaa yhteyttä matchiin siirtymällä hänen profiiliinsa ja napsauttamalla chat-kuvaketta. Voit esimerkiksi valita valmiiksi kirjoitetun kysymyksen, joka lähetetään kaikille matcheillesi, tai kirjoittaa viestisi henkilökohtaisesti. Voit sitten valita vastauksista ja alkaa kommunikoida ihmisten kanssa, joista pidät. Vaikka puhuisit jo jonkun kanssa säännöllisesti, voit silti pysyä nimettömänä.

Sovelluksen ulkonäkö on sama kuin selainversiossa. Jotkut sanoisivat sen olevan yksinkertainen, kun taas toiset kertoisivat sen olevan virtaviivainen. Kuten selaimessa, sovelluksessakaan ei ole mainoksia. Push-ilmoitukset kertovat välittömästi, kun saat uuden matchin tai kun joku lähettää sinulle viestin.

Yllättäen suurin osa sovelluksen käyttäjistä on Taiwanista, jota seuraa Ranska. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play- ja App Store -kaupasta.

Singles50

Singles50 Suomi

Se on matching-palvelu yli 50-vuotiaille ihmisille, ryhmä, joka jäi aiemmin huomiotta deittailuympäristössä. Kuten nimestä voi päätellä, suurin osa käyttäjistä on yli 50-vuotiaita, mutta huomasimme, että monet olivat myös nelikymppisiä.

Palvelu voi tarjota sopivan vastaavuuden käyttäjälle yhteensopivuuden perusteella. Tämä lasketaan tieteellisen persoonallisuustestin kautta, jonka suoritat rekisteröityessäsi. Eikä siinä vielä kaikki: käyttäjät voivat myös nähdä kuvauksen ihanteellisesta kumppanistaan. Virtaviivaisella verkkosivustolla, joka keskittyy yksinomaan pitkäaikaisten kumppaneiden löytämiseen jäsenille, Singles50 on saavuttanut hämmästyttävän 41 prosentin onnistumisasteen 50 vuoden aikana. Perustamisestaan lähtien se on saanut yli 200 000 jäsentä.

Kohderyhmä

Singles50:n jäsenet ovat kokeneita sinkkuja, jotka ovat käyneet deittailuelämässä muutaman kerran ja tietävät tarkalleen, mitä he haluavat.

Koska kaikki jäsenet ovat noin 50-vuotiaita, he ovat samalla aaltopituudella elämässä, heillä on samoja elämänkokemuksia ja usein he ovat samaa mieltä asioista. Mitä parempaa, Singles50:n mies- ja naisjäsenten välinen suhde jakautuu lähes täydellisesti. Tämä antaa molemmille sukupuolille yhtäläiset mahdollisuudet aloittaa keskustelun.

Jos kuitenkin valitset “Olen mies”, se valitsee automaattisesti “Etsii naista”. Vaikka tämä on heteronormatiivista, se ei välttämättä ole ainutlaatuista LGBTQ-henkilöille, koska voit silti etsiä manuaalisesti samaa sukupuolta olevaa henkilöä “Etsi”-kentässä.

OkCupid

OkCupid Suomi

OkCupidin iskulause on “match on what matters” ja asianmukaisesti – erityisesti homoille. Vaikka sekä homot että heterot ovat tervetulleita, alusta on onnistunut pääsemään eroon monista pahimmista heteronormatiivisista asioista, jotka edelleen vaivaavat esimerkiksi Match.comia. Kokonaisuus on trendikäs ja se säilyttää samalla vakavamman tunnelman kuin Tinder. Deittisovellusta on ilmaista käyttää ja sillä on hyvä maine deittailun maailmassa. OkCupid on kerta toisensa jälkeen määrittänyt online-deittimaailman suunnan. Vuonna 2014 se esitteli 22 sukupuolen ja 13 seksuaalisen suuntautumisen vaihtoehtoa – monta vuotta ennen kuin näistä muutoksista tuli kilpailevien sivustojen prioriteetti. Vuodesta 2020 alkaen kaikki käyttäjät voivat valita myös pronomininsa. Profiilimerkkien käyttöönoton myötä sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen on myös selvä, esimerkiksi äänestäessäsi tai tuettaessa Black Lives Matter -suuntautumista.

Uusi suunnittelu 2017

OkCupidin uusi suunnittelu vuonna 2017 sukelsi syvemmälle kuin “nykynuoren” palkkaaminen graafiseksi suunnittelijaksi. Toiminnan takana olevat aivot ymmärtävät, että nykypäivän nuoret arvostavat enemmän kumppaninsa poliittisia arvoja. Käyttäjänä voit karsia ihmisiä, jotka eivät jaa arvojasi, vastaamalla kynnyskysymyksiin esimerkiksi aseista tai rokotuksista.

Sovelluksen matcheja tehostaa algoritmi, joka valitsee ne sen perusteella, miten molemmat osapuolet vastaavat kysymyksiin rekisteröinnin aikana (kysymykset viestinnästä, aiemmista suhteista ja poliittisista näkemyksistä). Yhteensopivuuskohdat ja yksityiskohdat asioista, joista ette ole samaa mieltä, ovat hyvä perusta arvioida, mitä eroja et voi sietää mahdolliselta kumppanilta. Voit myös näyttää profiilisi vain homoille ja piilottaa sen heteroilta – tämä on iso plussa.

Päätelmä

Nykyään homodeittailulle on enemmän alustoja ja mahdollisuuksia kuin koskaan ennen. Valikoima on laaja ja voit löytää helposti tarpeisiisi sopivimman verkkosivuston tai sovelluksen. Riippumatta siitä, mitä käytät, voit asettaa standardisi ja löytää loistavaa flirttiä tai pitkäaikaisen kumppanin. Näin homojen on helpompi löytää kumppani ilman häirintää tai kuulustelua.

Jotkut palvelut keskittyvät kuitenkin enemmän kasuaalisiin suhteisiin, kun taas toiset keskittyvät rakkauteen ja elinikäisiin suhteisiin samanhenkisten kumppaneiden kanssa. Monissa on myös erilaisia ​​sijaintiominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että sinut voidaan helposti yhdistää muihin lähelläsi oleviin ihmisiin, mikä lisää tapaamismahdollisuuksiasi. On kuitenkin parasta tietää joitakin faktoja käyttämästäsi sovelluksesta ja sen maineesta ennen kuin aloitat. Mutta online-deittipalvelut antavat vihdoinkin avata mielesi ja lähteä deittimaailmaan – onnea matkaan!

UKK

Mitä minun tulisi harkita ennen online-deittailun aloittamista?

Joitakin asioita, joita kannattaa pitää mielessä, on oppia mahdollisimman paljon alustasta, jota aiot käyttää, ja sen maineesta. On myös hyvä idea ladata uusia kuvia ja keskustella jonkin aikaa matchisi kanssa ennen kuin päätätte tavata.

Mitkä alustat ovat parhaita homodeittailuun?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jotkut alustat keskittyvät seksiin ja kasuaalisiin suhteisiin, kun taas toiset keskittyvät rakkauteen ja pitkäaikaisiin suhteisiin.

Miten voin tuntea oloni turvalliseksi deittaillessani verkossa?

On suositeltavaa jutella matchin kanssa jonkin aikaa ennen tapaamista. Kun tapaatte, on hyvä tavata julkisella paikalla. Varmista myös, että matchisi on julkaissut muutaman valokuvan, jotta voit tunnistaa hänet helposti ja saat selville, onko hän todella se, kuka hän väittää olevansa.

Miten voin varmistaa, että deittini jakaa arvoni?

Monissa palveluissa on ominaisuuksia, joiden avulla voit tarkistaa yhteensopivuuden. Muissa palveluissa voit tarkastella vain profiileja, joilla on yhteiset arvot. On kuitenkin parasta keskustella ensin kunnolla ja jopa tunnistaa mahdolliset erimielisyydet ennen kuin jatkatte tapailua.

Miten deittailla yli 50-vuotiaana?

Yli 50-vuotiaille on useita deittisivustoja, kuten Singles50. Vaikka olisit viisikymppinen, voit silti nauttia deittailun maailmasta, kunhan avaat sydämesi ja uskallat tehdä sen.

Voinko löytää elämänkumppanini verkosta?

Se on mahdollista. Monet yllä olevista palveluista kertovat rakkaustarinoista käyttäjien kohtaamisista ja kasvavasta rakkaudesta.