LOVOO

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Lovoo Logo
 • Pyyhkäisyominaisuus
 • Ilmainen ilmoittautuminen
 • Paljon jäseniä

Flirttailua, chattailua ja ihmisiin tutustumista

Koska valittavana on niin monia vaihtoehtoja, online-deittailu on paljon vaikeampaa kuin miltä näyttää. Jos käytät online-deittisivustoja ja -sovelluksia säännöllisesti, tiedät niihin liittyvät ongelmat. Yksi deittisivustoista, joihin tutustuin äskettäin, oli Lovoo. Ystäväni ehdotti sitä ja halusin jakaa kokemukseni kanssasi.

Saksassa vuonna 2011 perustettu Lovoo on uskomaton deittialusta deittailuun ja ystävien saamiseen. Vaikka sillä on työpöytäversio, mobiiliversio on suositumpi. Lovoossa on kyse riskien ottamisesta. Se uskoo, että rakkautta voi tapahtua missä tahansa. Ainutlaatuisen siitä tekee sen keskittyminen videokeskusteluihin. Käyttäjät voivat isännöidä videoita ja katsella muiden videoita.

Suurin osa Lovoon käyttäjistä on joko eurooppalaisia ​​tai amerikkalaisia. Sitä käyttävät kuitenkin laajasti nuoret ja aikuiset kaikkialla maailmassa. Sen lisäksi, että se on deittisivusto, sitä käytetään myös ystävien löytämiseen lähelläsi. Minusta se oli hyvin suoraviivainen. Se vain pyytää käyttäjiä tarkastelemaan etusivun profiileja ja keskustelemaan heitä kiinnostavien ihmisten kanssa.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
LOVOO Suomi

Käytettävyys

Yksi alueista, joilla Lovoo todella loistaa, on sen käytettävyys. Se on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tämä tarkoittaa, että näet heti kaiken tarjolla olevan. Käyttöliittymää on kehitetty nopean navigoinnin varmistamiseksi. Profiilikuva oli mielestäni selkeä ja sopivan kokoinen. Näin siis helposti, miltä kukin käyttäjä näytti. Lovoo tekee hienoa työtä pitääkseen asiat yksinkertaisina. Mikään ei ole tarpeetonta.

Rekisteröitymisen jälkeen profiilin luominen vie vain vähän aikaa. Sinun tarvitsee vain antaa perustiedot, kuten syntymäaikasi ja kaupunkisi. Kun olet luonut profiilisi, voit täyttää lisätietoja ja ladata kuvan. Kysymykset ovat yleensä peruskysymyksiä, kuten onko sinulla lapsia, ammattisi ja tupakoitko. Voit myös luoda tilin Facebookin kautta. Jotta voit kommunikoida muiden käyttäjien kanssa, sinun on ladattava kuvasi.

LOVOO Live ja Radar

Yleisesti ottaen profiilin laatu on erittäin hyvä. Se helpottaa käyttäjän persoonallisuuden ymmärtämistä. Voit myös katsella heidän kuviaan ja lukea yksityiskohtaisia ​​tietoja. Huomasin, että useimmat käyttäjät antoivat vain perustiedot. Siksi minun täytyi kysyä, ​​millaista tietoa voin jakaa. Sovellus tarjoaa kaksi muuta ominaisuutta, mukaan lukien Lovoo Live ja Radar.

Lovoo Liven avulla voit julkaista videoita, joita käyttäjät voivat nähdä sekä katsella myös heidän videoitaan. Mitä enemmän katselukertoja videosi saa, sitä enemmän saat timantteja, joita voit lunastaa pisteiksi. Radar puolestaan ​​näyttää lähellä olevat käyttäjät. Sovelluksen käyttö oli erittäin interaktiivinen. Voit etsiä käyttäjiä mieltymystesi mukaan tai swaipata.

Jäseneksi ryhtyminen

Käyttääksesi kaikkia Lovoon ominaisuuksia sinun tulee rekisteröityä jäseneksi.

Mitä pidempi tilauksesi, sitä vähemmän maksat. Kun valitset jäsenyyden, voit selata sovellusta ilman mainoksia, käyttää rajattomasti keventäjiä, nähdä kuka on katsonut profiilisi, selata anonyymisti ja kumota swaippauksia.

LOVOO Kokemuksia

Yleisiä valituksia LOVOO:sta

Joitakin yleisiä valituksia Lovoon käyttäjillä on, että siinä ei ole paljon ominaisuuksia, ja vain yksi keventäjä päivässä ei välttämättä riitä. Kaiken kaikkiaan Lovoo on loistava deittisovellus, jonka avulla voit vuorovaikuttaa ja löytää deittejä. Uskon myös, että sen toiminnot riittävät tarjoamaan loistavan online-deittikokemuksen. Sovellus tarjoaa määrän sijaan laatua, mistä pidän. Voit myös tutustua moniin muihin deittisivustoihin, jos haluat jotain erilaista. Lovoo ei kuitenkaan aiheuta pettymystä.