Facebook Dating

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Facebook Dating Logo
 • Rekisteröidy Facebookin kautta
 • Ilmainen jäsenyys
 • Helppoja otteluita

Facebook Datingista ilmoitettiin vuonna 2018 ja se julkaistiin vuonna 2019. Se tuli deittimaailmaan tarjotakseen rakkautta etsiville alustan. Koska sillä oli jo massiivinen verkkoläsnäolo, Facebookille oli järkevää astua deittimaailmaan. Jokainen, joka etsii vaihtoehtoa tavallisille swaippausvaihtoehdoille, saattaa pitää sitä virkistävänä kokemuksena. Facebook Dating sijaitsee Menlo Parkissa, Kaliforniassa.

Mitä tulee deittailuun, Facebook Datingilla on paljon tarjottavaa. Vaikka sovelluksen konsepti ei ole mitään uutta, se on saanut vauhtia. Sovellus toimii älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Sitä käyttävät miljoonat ihmiset ympäri maailman. Sen tarkoituksena on olla hyvä palvelu niille, jotka ovat kiinnostuneita ihmisten tapaamisesta ja deittailusta. Kokeile sitä ja yritä löytää joku lähistölläsi asuva.

Facebook Dating tarjoaa käyttäjäystävällisen sommittelun, joka noudattaa yrityksen sinivalkoista imagoa. Useimmat käyttäjät antavat sille hyvän arvion ja he pitävät sovellusta palveluna löytää deittejä sosiaalisesta piiristään ja muualta. Vaikka Facebook Dating väittää tarjoavansa alkuperäisen idean, se on melko samanlainen “swaippaa oikealle” ja “swaippaa vasemmalle” -sovelluksien kanssa.

Parasta Facebook Datingissa on se, että sillä on suoraviivainen matchmaking-prosessi. Voi olla upeaa tietää, kun joku swaippaa oikealle kohdallasi. Sovelluksen tavoitteena on kilpailla muiden massiivisten alustojen, kuten Tinderin ja Bumblen kanssa. Vaikka sillä on edelleen pitkä matka edessään, alustalla on jo etulyöntiasema. Swaippailun ansiosta sinun ei tarvitse tehdä paljoa. Kun joku näyttää mielenkiintoa sinua kohtaan, sinun täytyy vain chattailla heidän kanssaan ja selvittää, oletteko sopivia toisillenne.

Jos olet jo Facebook-käyttäjä, voit aloittaa sovelluksen käyttämisen heti. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia maksullisesta jäsenyydestä saadaksesi lisätoimintoja, koska sovellus on saatavilla ilmaiseksi. Se tarjoaa myös upean asiakaspalvelun. Facebook Dating on luotettavampi vaihtoehto. Tämä tarkoittaa, ettet kohtaa epäaitoja profiileja tai catfisheja. Voit myös estää profiileja.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
Facebook Dating Suomi

Käytettävyys

Facebook Dating tarjoaa useita toimintoja. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja seuraa samaa swaippaukseen perustuvaa matchausalgoritmia kuin muutkin sovellukset. Kun saavut sen kotisivulle, löydät useita deittiprofiileja ja valitset sydämen näyttääksesi kiinnostuksesi. Voit myös napsauttaa tähteä asettaaksesi profiilin suosikkeihin. Napsauta X:ää siirtyäksesi seuraavaan profiiliin.

Facebook Datingin erottaa muista deittisovelluksista se, että X:n valitseminen ei poista profiilia pysyvästi. Voit käydä Second Look -osiossa katsellaksesi ohittaneitasi profiileja. Tätä toimintoa arvostat varmasti.

Chattailulla ei ole aika- tai merkkirajoja. Voit kuitenkin lähettää viestejä vain matcheille. Lisäksi useimmat käyttäjät pitävät siitä, että Facebook Dating ei anna heidän swaippailla rajattomasti. Se pyytää sinua pitämään tauon ja palaamaan 24 tunnin kuluttua saadaksesi uusia matcheja tai vilkaistaksesi ohittamiasi vaihtoehtoja antaaksesi ihmisille toisen mahdollisuuden. Et koskaan tiedä, kuka houkuttelee toisella kerralla. Kokeile siis tätä toimintoa.

Persoonallisuustesti

Vaikka Facebook Dating tietää sinusta paljon, kuten sukupuolen, josta olet kiinnostunut, se pyytää muita tietoja määrittäessäsi profiiliasi, kuten ikäsi, lapsesi, etäisyytesi, uskontosi, puhumasi kielen, pituutesi ja koulutustasosi.

Saadaksesi enemmän näkemystä käyttäjien luonteesta voit lukea heidän persoonallisuuskysymyksensä, kuten suosikkikappaleet ja paras asia, jonka hän osaa kokata. Voit saada paremman kuvan käyttäjistä napsauttamalla heidän profiiliaan. Tämä yksityiskohtaisuus muistuttaa Match.comia. Käyttäjät voivat selata alas nähdäkseen enemmän kuvia, lukeakseen profiiliyhteenvetoja ja käyttääkseen Instagram-syötettä. Sinun täytyy vain napsauttaa sydäntä tai X:ää aivan kuin missä tahansa swaippaussovelluksessa.

Hinta

Kuten olet jo saattanut saada idean, Facebook Dating 100 % ilmainen deittisivusto. Facebook Datingin päähoukutus on, ettet maksa matchaus- ja viestitoiminnoista. Sovelluksessa ei ole jäsenyyksiä tai piilokuluja, joista sinun pitäisi tietää. Heti alusta alkaen palvelu on täysin ilmainen. Tämä tarkoittaa, ettet käytä yhtään rahaa käyttääksesi Facebook Datingia.

Facebook Dating Kokemuksia

Yleisiä valituksia Facebook Datingista

Facebook Dating on tehokas sovellus, joka tarjoaa kaiken deittisivustolta tarvitsemasi ilmaiseksi. Vaikka se on täysin ilmainen, sovelluksessa ei ole niin paljon ihmisiä, toisin kuin Tinderissä ja Bumblessa.

Facebook Datingin käyttäjät ovat samaa mieltä siitä, että se on helppokäyttöinen ja yksinkertaistaa koko deittiprosessin. Koska sovellus on suhteellisen uusi, se vikaantuu ajoittain. Sitä kuitenkin päivitetään säännöllisesti.

Tästäkin riippumatta Facebook Dating valloittaa online-deittimaailmaa. Se tarjoaa kaiken, mitä haluat jonkun tapaamisesta. Se mukauttaa palvelujaan kaikille käyttäjille, olivatpa he heteroita tai eivät. Käyttäjäystävällisellä sommittelulla ja hauskoilla toiminnoilla on hyvä kokeilla sitä. Voit luottaa siihen, että sovellus auttaa sinua tapaamaan jonkun lähistöllä olevan.

Sovellukseen ei liity negatiivista kritiikkiä. Se on hyvin monipuolinen ja sopii jokaiselle riippumatta heidän mieltymyksistään. Jos haluat antaa turvalliselle deittailulle mahdollisuuden, kokeile Facebook Datingia.