JapanCupid

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
JapanCupid.com Logo
 • Tapaa japanilaisia ​​sinkkuja
 • Ilmainen tili
 • Tasainen sukupuolijakauma

Deittailua japanilaisista ihmisistä kiinnostuneille käyttäjille

Online-deittailu tarjoaa useita eri vaihtoehtoja. Tämä voi vaikeuttaa deittialustan valitsemista muiden sinkkujen tapaamiseksi. Yksi deittisivustoista, joista olet saattanut kuulla, on JapanCupid. Tämä on jälleen toinen Cupid Median suunnittelema sivusto.

JapanCupid on deittisivusto, joka tarjoaa palvelujaan japanilaisista ihmisistä kiinnostuneille käyttäjille. Se ei vain mukauta palvelujaan maan sinkuille, vaan toivottaa tervetulleeksi vain sinkkuja ulkomaailmasta, jotka haluavat tavata japanilaisen ihmisen. Kun käytät tämänkaltaista sivustoa, säästät aikaa, koska voit heti tavata japanilaisen. Sekä kansainväliset että japanilaiset sinkut käyttävät JapanCupidia tapaamaan, deittailemaan ja jopa yhden yön juttuihin.

Japanilaisista miehistä kiinnostuneena päätin kokeilla sitä ja jakaa kokemukseni kanssasi. Sivustolla ei ole tiukkaa vahvistusprosessia, minkä vuoksi kohtasin epäaitoja profiileja. Sivustolla ei kuitenkaan ole ponnahdusmainoksia, jotka pilaisivat kokemukseni. Huomattava toiminto oli mahdollisuus kääntää viestejä.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
JapanCupid Suomi

Suoraviivainen ja helppokäyttöinen

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset haluavat tietää harkitessaan sovelluksen käyttöä, on sen käytettävyys. Mielestäni JapanCupid oli helppokäyttöinen. Sovelluksen ja sivuston navigoinnissa ei pitäisi olla ongelmaa. Alusta tarjoaa jopa kielivaihtoehtoja, jotka helpottavat kokemusta entisestään. Sovellukseen rekisteröityminen ei vienyt kauan. Syötin vain tietoni ja latasin äskeisimmän kuvani varmistaakseni, että muut tietävät, miltä näytän.

Kun olet rekisteröinyt profiilisi antamalla sähköpostiosoitteesi, voit selata profiileja suodattamalla, kuten jäsenprofiili, kulttuuritausta, tilin luomispäivä ja ulkonäkö. Koska saatat aloittaa ilmaisella versiolla, se vain antaa yleiskatsauksen kaikista mahdollisuuksista. Näet useita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan kanssasi. Mutta ilmaisena käyttäjänä et voi lähettää heille viestiä, elleivät he ota yhteyttä ensin. Siksi päätin aktivoida platinum-tilauksen.

Profiilista

JapanCupid keskittyy luonteeseen ja henkilön löytämiseen, jonka kanssa nautit keskustelusta ja olet kiinnostunut. JapanCupid auttaa sinua ottamaan yhteyttä kiinnostavaan henkilöön usealla tavalla. Voit käyttää sen edistynyttä matching-algoritmia kaventaaksesi mieltymyksiäsi ja löytääksesi profiileja, jotka sopivat omaan makuusi.

Yksi asia, jota pidin mielenkiintoisena JapanCupidissa, oli se, että sillä oli “Profile Notes”-toiminto. Tämä on luotu pitäen mielessä useita asioita. Ajattele aikoja, kun sait matchin jonkun kiinnostavan kanssa ja myöhemmin huomasit, etteivät he olleetkaan sinun juttusi ja poistit matchin. Sitten ymmärsit muutamaa viikkoa myöhemmin, että pidit heistä henkilönä, mutta nyt et enää voi keskustella heidän kanssaan. Tässä Profile Notes tulee tarpeeseen käyttäessäsi JapanCupidia. Sen avulla voit lähettää viestiä uudelleen henkilölle, jos pidit hänestä. Lisäksi voit käyttää viestin kääntöpalvelua keskustellaksesi japanilaisen kanssa, joka ei osaa kunnolla englantia.

JapanCupid Kokemuksia

Valituksia JapanCupidista

Koska JapanCupid on tietyille ihmisille suunnattu deittisivusto, se mukautuu vain ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita japanilaisista ihmisistä. Jos et siis ole kiinnostunut japanilaisista, tämä sivusto ei sovi sinulle. Käyttäjät ovat valittaneet, etteivät he voi lähettää viestejä ilmaiseksi ja joutuivat tilaamaan kalliin tilauksen. On myös hyvä mainita, että sovellus on saatavilla Android-puhelimille. Siksi iOS-järjestelmän käyttäjien on löydettävä toinen deittisivusto, joka sopii heidän älypuhelimelleen. Kaiken kaikkiaan JapanCupid tekee tarkalleen sitä, mitä siltä odotetaan. Käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita japanilaisista ihmisistä, pitävät sitä heille oikeana vaihtoehtona.