Coffee Meets Bagel

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Coffee Meets Bagel Logo
 • Hyvä treffisovellus
 • Laadukas matchmaking
 • Tasainen sukupuolijakauma

Kuratoidut profiilit

Mitä tulee deittisovelluksiin, olen huomannut, että on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Nämä ovat joko pitkäaikaisen suhteen sovelluksia, jotka auttavat käyttäjiä löytämään henkilön, jonka kanssa he voivat mennä naimisiin tai swaippaussovellukset, jotka auttavat käyttäjiä saamaan yhden yön juttuja ja pitämään kasuaalista hauskanpitoa. Tämä jättää kaltaiseni käyttäjät haluamaan jotain muutakin kuin Tinder-kaverin, mutta jotka eivät ole valmiita asettumaan aloilleen.

Viime aikoihin asti en ollut kuullut Coffee Meets Bagelista. Päätin kuitenkin kokeilla sitä. Se väittää olevansa deittimaailman tarvitsema sankari. Coffee Meets Bagelissa matchin löytäminen on suoraviivaista, koska se kuratoi profiileja halujen ja deittitarpeiden mukaisesti. Vuonna 2012 julkaistulla sovelluksella on massiivinen käyttäjäkanta, josta en ollut tietoinen.

Kun käytät Coffee Meets Bagelia, huomaat, ettei se ole kuin muut deittisivustot. Se tarjoaa yksinkertaisen ja kasuaalisen lähestymistavan online-deittailuun. Matchausalgoritmin ansiosta oli helpompaa löytää sinkkuja, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita ja jotka olivat samalla deittimatkalla kuin minäkin.

Vaikka käyttäisit ilmaista jäsenyyttä, voit silti käyttää useita toimintoja. Sovelluksessa parasta on, että se tekee online-deittailusta helppoa. Vaikka sivustolla on vähemmän toimintoja, ne olivat tehokkaita.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
CoffeeMeetsBagel Suomi

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Coffee Meets Bagelilla on useita upeita toimintoja. Sen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, mikä tarkoittaa, ettei sen käytössä ilmene ongelmia. Kun luot profiiliasi, sinun on annettava kaikki tietosi, mukaan lukien etnisyys, ikä, kiinnostuksen kohteet ja koulutus. Sitten sinun on ladattava kuva. Siinä se. Saat luettelon sinkuista joka päivä. Vain profiilit, joista tykkäät, voivat lähettää sinulle viestiä. Tämä takaa, ettei postilaatikkosi ole täynnä mauttomia aloituslinjoja. Sovelluksessa mielestäni ainutlaatuista oli, että sillä on jopa sovelluksen sisäinen valuutta, jota voit tienata tekemällä useita eri tehtäviä.

Yhteensopivuusalgoritmit

Upeaa Coffee Meets Bagelissa on, että se vaatii käyttäjiltä kaikki tiedot. Tämä helpottaa mielenkiintoisen henkilön löytämistä. Koska jaat kaikki tiedot itsestäsi, voit löytää jonkun yhteensopivan. Mukautetun matchin tarjoamiseksi sovellus käyttää yhteensopivuusalgoritmejä. Huomasin, että Coffee Meets Bagelin käyttäjäkanta on hyvä.

Kun sovellus toteutti tiukkoja tarkastuksia vuonna 2018, useimmat epäaidot profiilit poistettiin. Se jopa julkaisi useita uusia toimintoja, jotka auttavat tuomaan online-deittisovelluksesi seuraavalle tasolle. Coffee Meets Bagelin työntekijät tarkistavat ilmiannetut profiilit ja käyvät läpi kuvat sekä epäilyttävät toiminnat varmistaakseen, että negatiiviset henkilöt jätetään pois. Sovelluksen pääkeskittymisenä on kannustaa pitkäaikaisia suhteita. Jos molemmat matchit eivät lähetä viestiä kolmen päivän kuluessa, heidän chattinsa erääntyy.

CoffeeMeetsBagelin kustannus

Coffee Meets Bagel tarjoaa käyttöoikeuden ilmaisille käyttäjille. Lisävaihtoehtojen saamiseksi sinun on kuitenkin päivitettävä premium-tilaukseen. Sovellus tarjoaa myös premium-valuutan Beans, jonka avulla voit tykätä mistä tahansa profiilista, lähettää viestiä kelle tahansa ja pidentää erääntyneitä keskusteluja. Beans-valuutta on saatavilla 100-3 000 kolikon paketeissa.

CoffeeMeetsBagel Kokemuksia

Yleisiä valituksia Coffee Meets Bagelista

Coffee Meets Bagelissa on enemmän naiskäyttäjiä kuin miehiä. Se sallii vain viisi matchia päivässä, mikä on paljon vähemmän kuin useimmilla deittisivustoilla. Lisäksi matchausalgoritmi ei ole yhtä tehokas tai monimutkainen kuin muut vaihtoehdot. Sivustolla on myös puutetta video chat -toiminnoista. Jos etsit hyvää toimintojen valikoimaa, sinun täytyy etsiä muualta. Coffee Meets Bagel on myös kuitenkin turvallinen alusta, jonka avulla voit löytää jonkun, joka täyttää vaatimuksesi. Se on helppokäyttöinen ja vähemmän stressaava toimintojen puutteen ansiosta. Harkitse siis kokeilevasi tätä alustaa, jos etsit jotain merkittävää.