Missä tavata naisia

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Uusien ihmisten tapaaminen ei ole helppoa

Ollaan nyt rehellisiä. Uusien ihmisten tapaaminen on vaikeaa. Jos olet mies, joka haluaa tavata unelmiesi naisen, sinun on tiedettävä muutamia asioita. Useimmissa tapauksissa ensimmäinen tapaamasi nainen ei todennäköisesti sovi sinulle. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se on mahdotonta, vaan epätodennäköistä. Sinun on siis tavattava naisia ennen kuin voit löytää odotuksiasi vastaavan. Mutta missä voit tavata heidät? Minulla on sinulle ehdotuksia.

Deittisovellukset

Kun tapaat uusia ihmisiä deittisovellusten kautta, aloita alusta. Tämä henkilö ei tunne sinua. Esittele siis itsesi parhaana itsenäsi.

Vietä aikaa tehdäksesi profiilistasi houkuttelevan. Pyydä valokuvaajaa tai ystävääsi ottamaan muutama kuva. Voit sitten jakaa osan näistä kuvista profiilissasi.

Voit myös jakaa niitä houkuttelevien naisten kanssa. Varmista kuitenkin, että nainen haluaa sinun jakavan kuvasi. Lisäksi etsi aina hyvä tapa kertoa jotain mielenkiintoista itsestäsi, siinä kaikki.

Jos yrität, sinulla on hyvä mahdollisuus saada muutama match. Monet ihmiset päätyvät pitkäaikaisiin suhteisiin tapaamisen jälkeen deittisovellusten kautta. Kuka tietää? Ehkä se voisi olla sinä.

Deittisovellukset

Harrastusryhmät

Baarit ja klubit ovat toki mahtavia paikkoja tavata naisia, mutta ne eivät takaa, että tapaamasi naiset ovat sinun tyyppiäsi. Jos sinulla on harrastus, olet onnekas. Jos asut kohtalaisesti asutussa kaupungissa tai missä tahansa kaupungissa, on mahdollista, että harrastuksellesi löytyy Facebook- tai tapaamisryhmä.

Jos olet juoksija, etsi paikallinen juoksuklubisi ja ole vuorovaikutuksessa naisten kanssa. Harrastusryhmien suurin etu on se, että sinulla on jo jotain yhteistä henkilön kanssa, joten prosessi on orgaanisempi.

Pidätkö pyöräilystä? Patikoinnista? Ruoanlaitosta? Vapaaehtoistyöstä? Pidätkö musiikin soittamisesta? Kaikki nämä ovat hienoja sosiaalisia tapahtumia naisten tapaamiseen.

Sinun ei myöskään tarvitse tehdä paljon töitä pitääksesi keskustelua käynnissä tai murehtia liikaa olevasi liian hyökkäävä, koska toiminta hoitaa nämä asiat. Tapahtuma itse helpottaa keskustelua, mikä puolestaan helpottaa yhteyksien muodostamista.

Harrastusryhmät

Keskeiset ystävät

Jos sinulla on jo kunnollinen sosiaalinen piiri, ei ole parempaa tapaa tavata naisia ​​kuin yhteiset ystävät. Yhteiset ystävät helpottavat vuorovaikutusta tarjoamalla naisille turvallisuuden tuntea sinut jonkun kautta, johon he luottavat.

Voit löytää naisia ​​juhlissa tai sosiaalisissa tilaisuuksissa ja pyytää ystäviä esittelemään teidät. Jos et tunne heidän ystäviään, ei hätää. Lähesty heitä ja yritä selvittää, ketkä ovat yhteisiä ystäviä. Tällaisissa tilanteissa jäänmurtajat ovat helppoja.

Keskeiset ystävät

Kahvilat ja kirjakaupat

Yllätyt, kuinka monet kahvilat ja kirjakaupat sopivat ventovieraiden tapaamiseen. Varsinkin jos olet paikallisen kahvilan vakituinen asiakas ja näet muita asiakkaita lähes joka päivä, hymyilet tai tervehdit toisillenne. Yritä hyödyntää tätä ja aloita keskustelu.

Meillä on outo yhteys ihmisiin, joita tapaamme säännöllisesti. Yritä keskustella päivästäsi tai kysy heiltä omastaan. Monet ihmiset arvostavat sitä, ja saatat jopa tavata etsimäsi henkilön.

Nämä ovat vain muutamia paikkoja tavata naisia, mutta ne ovat tehokkaimpia. Neuvomme on kokeilla erilaisia ​​asioita, valita eri reittejä ja selvittää, mikä toimii sinulle.

Kahvilat ja kirjakaupat