Academic Singles

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
Academic Singles Logo
  • Kunnianhimoisille ihmisille
  • Paras yhteensopivuusominaisuus
  • Suhteellisen halpa palvelu

Eksklusiivinen deittisivusto Academic Singles perustettiin vuonna 2017 koulutetuille sinkuille, jotka etsivät samantasoista kumppania. Sivuston omistaa Commercial Register Luxembourg ja sillä on tällä hetkellä 110 000 rakkautta etsivää jäsentä. Sivusto on suosittu myös muissa maissa, ja Yhdysvalloissa on yli miljoona rekisteröityä jäsentä, jotka etsivät rakkautta.

Academic Singlesissä voit löytää muita sinkkuja. Sivusto sopii sinulle, jos olet korkeakoulutettu sinkku ja etsit samantasoista kumppania. Sivustolla on useita hienoja toimintoja, kuten videopuhelut. Voit myös tehdä persoonallisuustestin, joka löytää sinulle matcheja.

Helppokäyttöisyys

Jos etsit hyvin koulutettua tai akateemista henkilöä, Academic Singles on juuri sitä, mitä etsit. Täältä löydät sivuston, joka on räätälöity sinun tarpeisiisi. Voit myös chattailla ja tehdä säännöllisiä ääni- ja videopuheluita matchien kanssa.

Academic Singlesin tavat perustuvat tieteellisesti suunniteltuihin kyselylomakkeisiin, jotka yhdistävät sinut samankaltaisten sinkkujen kanssa. Sivustolla voit lukea useita menestystarinoita ihmisistä, jotka ovat käyttäneet sivustoa ja löytäneet rakkauden.

Academic Singlesin asiakaspalvelu toimii erinomaisesti. Kaikki yhteydenotot tapahtuvat sähköpostitse ja saat helposti vastauksia kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi. Academic Singles saa jäsenensä tuntemaan turvallisiksi ja se on erittäin turvallinen sivusto. Päätät itse, mitä tietoa jaat, eikä kellään ole pääsyä yksityisiin tietoihisi. Kun käytät videopuhelutoimintoa, sinua suojataan myös 128-bittisellä SSL-salauksella. Tämä tarkoittaa, että yhteystiedot ja henkilötiedot eivät ole näkyvissä kolmansille osapuolille – olet siis täysin turvassa ja nimetön.

Academic Singlesin verkkosivusto on klassinen ja tyylikäs, helppokäyttöinen ja saatavilla sivustona ja sovelluksena. Voit siis ottaa Academic Singlesin mukaasi minne tahansa! Suunnittelu sopii hyvin teemaan ja on selvää, että se keskittyy vakavaan deittailuun.

Academic Singles Suomi

Persoonallisuustesti

Academic Singles -tilin luominen on ilmaista, mikä tekee siitä erinomaisen ilmaisen deittisivuston. Kun olet ryhtynyt jäseneksi, voit heti tehdä persoonallisuustestin. Testi arvioi asennettasi, mielipiteitäsi ja odotuksiasi suhteessa. Saat sitten kumppaniehdotuksia, jotka sopivat persoonallisuuteesi. Kun olet tehnyt testin, voit etsiä sinkkuja, jotka sopivat sinulle.

Academic Singlesin hinta

Kuten useimmat deittisivustot, Academic Singles tarjoaa premium-version. Premium-version avulla voit esimerkiksi lähettää rajattomia viestejä, nähdä, ketkä ovat katselleet profiiliasi ja lukea muiden sinkkujen lähettämiä viestejä.

Premium-jäsenenä saat tietysti enemmän irti sivustosta kuin ilmaisella versiolla. Ylimääräisten toimintojen avulla voit myös tavata enemmän sinkkuja. Saat käyttöösi myös rajattomat videopuhelut, puhelut ja viestit, mikä helpottaa yhteydenpitoa. Jos tilaat pidemmän tilauksen, kuukausihinta on edullisempi.

Academic Singles Kokemuksia

Yleisiä valituksia Academic Singlesistä

Academic Singlesin haittapuoli on, että voi olla vaikeaa löytää henkilö, joka asuu lähellä. Suomessa on useita koulutettuja, mutta ei ole varmaa, asuvatko he lähelläsi.. Voi olla vaikeaa löytää täydellinen henkilö ja sitten huomata, että hän asuu toisella puolella maata, varsinkin jos et harkitsisi muuttamista.

Suurin Academic Singlesin positiivinen asia on, että se on suunnattu pienemmälle kohderyhmälle. On helppo löytää samankaltaisia ihmisiä. Academic Singles erottuu joukosta alalla sen liiketoimintamallin ansiosta. Samankaltaiset yritykset, kuten Eliittikumppani keskittyy menestyneisiin sinkkuihin, mutta Academic Singles on hieman terävämpi markkinoinnissa.