50PlusMatch

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
50PlusMatch Logo
 • Hinta 50+
 • Tasainen ikäjakauma
 • Edullinen palvelu

Diskreettiä deittailua jokaiselle

Online-deittailu yhdistetään yleensä nuorempaan sukupolveen. Vanhemmat sukupolvet kuitenkin yhä useammin kokeilevat sitä löytääkseen rakkautta tai kasuaalisia suhteita ilman ehtoja.

Jos olet romantikko ja etsit vakavaa suhdetta, 50PlusMatch saattaa olla hyvä valinta. Sivuston painopiste on hieman vanhempi sukupolvi, eli yli 50-vuotiaat. Sivustolla on useita erilaisia toimintoja, jotka erottavat sen joukosta. Kaksi ominaisuutta ovat, että voit tavata muita jäseniä tietokilpailujen Things2sharen kautta.

Deittisivusto 50PlusMatch tarjoaa jäsenilleen huomaamattoman, mukavan ja vakavan deittialustan. Deittisivusto on ollut toiminnassa vuodesta 2006 ja se on saatavilla useissa maissa. Sivuston omistaa Matchmedia, joka on myös sähköisen kaupankäyntiorganisaation Thuiswinkel.orgin jäsen.

Keskittymisenä käytettävyys

50PlusMatch on keskittynyt yksinkertaiseen verkkosuunnitteluun, mikä helpottaa sivulla navigointia. Vaikka et olisikaan teknisesti lahjakas, voit helposti löytää etsimäsi. Tällä sivustolla on myös paljon tietoa yrityksestä, online-deittailusta yleisesti ja siitä, miten voit luoda profiilin sivustolle.

Koska sivusto tarjoaa ilmaisen tilivaihtoehdon, voit kokeilla deittisivustoa ja määrittää, sopiiko se sinulle ennen jäsenyyteen sitoutumista.

Koska sivusto keskittyy yli 50-vuotiaisiin jäseniin, on helpompaa löytää itselle sopiva henkilö.

Tämä johtuu siitä, että jäsenenä tiedät jo ikäryhmän ja voit helpommin löytää henkilön, joka on samalla aaltopituudella. Ilmaisena jäsenenä voit käyttää tiettyjä toimintoja, mutta et tietenkään kaikkia. Muutamia asioita, joita voit tehdä ilmaisena jäsenenä, ovat:

 • Lukea ilmoituksia
 • Luoda oman profiilisi
 • Ladata 10 kuvaa
50PlusMatch Screenshot

Persoonallisuustesti on helppo

Sivustolla voit vastata kysymyksiin itsestäsi ja tulevaisuuden kumppanistasi. Kun vastaat rehellisesti ja jätät hyvin ajateltuja vastauksia, saat parhaat mahdollisuudet saada täydellisen kumppanin.

Kun vastaat 50PlusMatchin esittämiin kysymyksiin, se luo profiilin, jonka se luulee sopivan sinulle. Näin et haaskaa aikaasi profiileihin, jotka eivät sovi sinulle tai mieltymyksiisi. Sen tavoitteena on tarjota sinulle sopiva henkilö mahdollisimman pian, joka sitten toivottavasti johtaa sinut jonkun erityisen luokse.

Eksklusiiviset tarjoukset ja alennukset

50PlusMatch on kehittänyt kolme erilaista jäsenyyttä. Siksi sillä on maksusuunnitelma, joka sopii useimmille ihmisille. Voit maksaa jäsenyytesi kuukausittain, neljännesvuosittain vai puolen kuukauden välein.

Maksavana jäsenenä saat myös käyttöösi useita toimintoja, joita ilmaiset jäsenet eivät saa. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

 • Lähetä persoonallisia viestejä
 • Näe, kuka on käynyt profiilissasi
 • Lähetä rajattomasti kiinnostusviestejä
 • Katsele muiden jäsenten profiilia
 • Chattaa muiden jäsenten kanssa

Yleisiä valituksia 50PlusMatchista

Kuten useat muut deittisivustot, 50PlusMatch on saanut valituksia epäaidoista profiileista.

Väärennetyt profiilit sabotoivat kaikkea, mitä 50PlusMatch yrittää saavuttaa, ja se on julkisesti ilmoittanut, ettei se itse luo feikkejä profiileja, vaan käsittelee yksittäisiä profiileja manuaalisesti. Se tarkistaa kaikki profiilit huolellisesti.

Liittyvät artikkelit