Meistä

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Emma StocktonEmma Stockton

Kirjoittaja, toimittaja, analyytikko osoitteessa Deittisovellus.com

Koulutus

  • Psykologian kandidaatin tutkinto
  • Kliinisen psykologian maisterin tutkinto
  • Psykologian maisterin tutkinto Pepperdinen yliopistosta.

Erfaring

  • LPCC lisensoitu
  • Ammattiterapeutti (2012 – 2019)
  • Ammatillinen deittivalmentaja (2020 – nyt)

Ekspertise

  • Tutkimus ja arviointi
  • Testaus ja arviointi
  • Neuvonnan teoriat ja tekniikat

Emma Stockton on laillistettu terapeutti ja parisuhdeasiantuntija, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ihmisten auttamisesta rakkauden löytämisessä. Hän on Deittisovellus.com-sivuston kirjoittaja, joka on suosittu nettiresurssi niille, jotka etsivät opastusta nettideittailun ja -suhteiden maailmassa liikkumiseen. Erittäin taitavana ja myötätuntoisena terapeuttina Emma ymmärtää syvällisesti ihmissuhteiden monimutkaisuutta ja on omistautunut auttamaan asiakkaitaan löytämään onnen ja täyttymyksen suhteissaan. Hänellä on erityistä asiantuntemusta nettideittailusta, ja hän on auttanut tuhansia ihmisiä selviytymään nettideittailun usein haastavassa maailmassa. Emma tunnetaan myötätuntoisena ja kannustavana valmentajana, joka voi tarjota arvokasta näkemystä ja opastusta niille, jotka haluavat parantaa rakkauselämäänsä. Tietämyksensä ja asiantuntemuksensa avulla hän on auttanut lukemattomia ihmisiä löytämään etsimänsä onnen ja yhteyden.

Miten teemme rahaa

Deittisovellus.com on dating arvostelu sivusto, joka tuottaa tuloja kahdesta pääasiallisesta lähteestä: affiliate ja mainonta. Sisällytämme sivustollamme affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että ansaitsemme pienen provision, kun käyttäjät ostavat tuotteen tai palvelun näiden linkkien kautta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta suosituksiimme tai luokituksiimme millään tavalla. Käyttäjämme voivat olla varmoja, etteivät he koskaan maksa enempää käyttämällä näitä linkkejä, ja se on meille tapa tukea liiketoimintaamme. Meillä Tiamly.comissa on todellista kokemusta ja asiantuntemusta deittialalta. Tiimimme koostuu asiantuntijoista, jotka ovat kokeilleet ja testanneet erilaisia deittisovelluksia ja -sivustoja, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan käyttäjillemme ajantasaisimmat tiedot ja suositukset. Tavoitteenamme on auttaa käyttäjiä löytämään heidän tarpeisiinsa ja mieltymyksiinsä sopiva deittialusta, ja uskomme, että asiantuntemuksemme ja kokemuksemme tekevät meistä luotettavan ja arvovaltaisen tietolähteen.

Työskentele kanssamme

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Deittisovellusssä. Olemme kuitenkin aina avoimia yhteistyölle samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka jakavat intohimomme deittisovelluksia kohtaan. Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustelemme mielellämme mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista.

Löydä rakkautta muissa maissa


FAQ

Mikä on Deittisovellus.com?

Deittisovellus.com on suosittu treffisivusto.

Kuinka ottaa yhteyttä Tiamly.com-sivustoon?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]