OkCupid

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
OkCupid Logo
 • Paras ilmainen treffisovellus
 • Osallistava treffit
 • Persoonallisuustesti

Etsitkö deittisivustoa, joka ei tuhlaa aikaasi ja joka voi auttaa sinua löytämään kumppanin? Olen tehnyt tutkimusta puolestasi ja listannut joitain OkCupidin ominaisuuksia ja asiat, jotka tekevät siitä loistavan deittialustan.

Nopeita faktoja

 • OkCupidin julkaisivat Chris Coyne, Sam Yagan, Christi Rudder ja Max Krohn tammikuussa 2004.
 • Sivuston omistaa amerikkalainen Match Group, jonka pääkonttori on Dallasissa, Texasissa. Match Group omistaa ja operoi suurimman valikoiman merkittäviä online-deittipalveluita.
 • Voidakseen palvella asiakkaitaan paremmin OkCupid julkaisi persoonallisuustestitoiminnon.
 • Se on ilmainen deittisovellus ja -sivusto. Se tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten mainosten poistamisen, rajattomat tykkäykset ja kaikkien introjen avaamisen.
 • Paras introverteille tai ekstroverteille, erityisesti niille, jotka etsivät merkityksellisiä suhteita.

Käytettävyys

Hyödyllinen sovellus erityisesti millenniaalille, jotka ovat jo kokeilleet sovelluksia ja ovat valmiita avioliittoon ja perheen perustamiseen. Ihmiset innostuvat jonkun uuden kanssa seurustelemisesta, mutta tämä jännitys voi muuttua riesaksi, jos keskustelukumppanisi ei olekaan kyseinen henkilö. Mitä järkeä on seurustella jonkun kanssa, josta sinulla ei edes ole todellista tietoa? OkCupid ratkaisee tämän ongelman tehokkaasti tarjoamalla upeita toimintoja. Ihmiset ovat kyllästyneitä turhaan swaippailuun ja sietämään outoja ihmisiä, jotka häiritsevät heidän viestilaatikkoaan saadakseen huomiota.

Paremmat deittisivustot

RANK
TREFFISIVUSTO
OMINAISUUDET
VIERAILLA
1
TreffitOnline Logo
 • 18+
 • 180000+ jäsentä
 • Rekisteröidy ilmaiseksi
2
30Treffit Logo
 • 30+
 • Suosittu treffisivusto
 • Persoonallisuustesti
3
60Treffit Logo
 • 50+
 • Uusi deittisivusto
 • Aktiivinen yhteisö
OkCupid Suomi

Suuri käyttäjäkanta

Yhtenä vanhimmista deittisivustoista, OkCupidilla on valtava käyttäjäkanta, jolla on yli 50 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Se keskittyy sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja pitkäaikaisiin yhteyksiin. Sovelluksen houkuttelevin ominaisuus on, että se tarjoaa suhteellisen alhaisen hinnan, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja tehokkaan. OkCupid keskittyy monipuolisuuteen, monimuotoisuuteen ja kulttuuritrendien edistämiseen. Kaikilla näillä tekijöillä on valtava rooli sen globaalin imagon hallinnassa. Sovellus tukee myös kestäviä yhteyksiä tarjoamalla vapauden valita sukupuolesi.

Rekisteröinti ja tilin luominen

Kun rekisteröidyt sivustolle, vastaat tiettyihin kysymyksiin. Se kysyy persoonallisuuteesi perustuvia kysymyksiä ja päättelee, miten näet, hallitset asioita ja vastaat niihin. Sivusto tarjoaa koko kuvan käyttäjälle, jotta hän voi tehdä todellisen vertailun ennen kuin hän lähestyy jotakuta.

OkCupidin ilmaisella tilillä voit selvittää, kuinka moni pitää sinusta, kuinka moni on lähettänyt sinulle intronsa sekä lähettää ja vastaanottaa viestejä. Maksullisella tilillä voit lähettää rajattomasti tykkäyksiä, keventäjiä ja avata kaikki introt. Se tarjoaa myös kaksi maksullista jäsenyyttä eri ajoilla ja budjeteilla.

OkCupid on paras niille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Kuvaukset laaditaan pitkän ja yleisen kyselyn avulla. Siksi se kertoo paljon käyttäjän persoonasta; niin paljon, että jotkut ihmiset oppivat myös itsestään näistä kyselyistä. Matching-prosessi on erittäin tehokas. Sovellus kertoo, että mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä nopeammin löydät kumppanin. Vastaa siis niin moneen kuin mahdollista.

Online-deittisivustojen mestarina OkCupid tarjoaa käyttäjilleen sujuvan, jännittävän ja vaivattoman kokemuksen. OkCupid tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia myös näkövammaisille – heillä on myös mahdollisuus tutustua yksityiskohtaisiin kuvauksiin navigointijärjestelmän kautta.

Persoonallisuustesti

Parempien matchien takaamiseksi OkCupid julkaisi persoonallisuustestitoiminnon. Se on kokoelma erilaisia ​​persoonallisuuksia erilaisilla ​​nelikirjaimilla koodeilla, arkkityyppisillä hahmoilla ja yhteenvedolla.

Alennukset ja hinta

Maksullisia jäsenyyksiä varten OkCupid tarjoaa useita joustavia tilausvaihtoehtoja.

OkCupidilla on mahtavia tarjouksia käyttäjille, kuten 30 % tai joskus jopa 50 % alennus. Varsinkin uudenvuoden tai joulun aikana. Tarjouskoodeilla on voimassaolopäivä, joten hanki ne ennen kuin ne vanhenevat!

OkCupid tarjoaa käyttäjilleen myös turvallisia deittailuvinkkejä, biseksuaalien treffivinkkejä ja tarjouksia.

OkCupid Kokemuksia

Yleisiä valituksia

Mikään verkkosivusto ei ole täydellinen. Joillekin OkCupid ei myöskään vastannut heidän odotuksiaan, mikä aiheutti negatiivisia arvosteluja. Joidenkin mielestä navigointijärjestelmä oli huonosti suunniteltu. Toiseksi on lähes mahdotonta tutkia, kuinka ihmiset ratkaisevat kysymyksiä ja keksivät erilaisia ​​persoonallisuuksia.