Tarvitsen tyttöystävän: 10 helppo tapaa saada sellainen

Kirjoittanut EMMA STOCKTON

Vaikka sinkkuelämä on jännittävää, joskus haluat pitää hauskaa jonkun kanssa. Mahtavaa on, että teknologia on suuresti muuttanut sitä, miten ihmiset vuorovaikuttavat ja etsivät tulevia kumppaneitaan. Jos olet miettinyt, miten voit etsiä tyttöystävää, et ole yksin. Vaikka olemassa ei ole maagista tapaa saada tyttöystävää, on muutamia tapoja, jotka voivat auttaa prosessissa. Alla on 10 tapaa saada unelmiesi tyttö:

Ole sosiaalinen

Muiden kanssa vuorovaikuttaminen on paras paikka alkaa etsiä tyttöystävää. Ystäväsi, työkaverisi ja perheenjäsenesi voivat olla ihanteellinen tapa yhdistää sinut mahdolliseen kumppaniin. Puhu läheisille ihmisille ja kerro, että tarvitset tyttöystävän. Voit yllättyä siitä, miten monta ehdotusta saat.

Be Social

Liity deittisivustolle

Sinun ei ole pakko jatkuvasti etsiä naisia fyysisesti, kun voit tehdä niin verkossa. Tässä teknologiallisessa aikakaudessa on helppoa liittyä deittisivustolle ja etsiä potentiaalista kumppania. Sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä naisiin ympäri maailman.

Ole osa hyväntekeväisyysryhmää

Oikealle tai vasemmalle swaippaaminen ei ole jokaiselle. Sen sijaan, että näkisit tätä vaivaa, voisi olla parempi idea liittyä hyväntekeväisyysryhmään kaupungissasi. Sen lisäksi, että annat takaisin yhteiskunnalle, voit tavata uusia ihmisiä. Hyvännäköisen naisen tapaamisen todennäköisyys tällaisessa ryhmässä on korkea.

Yhteisöurheilu

Useimmat urheiluohjelmat parantavat terveyttäsi ja hyvinvointiasi sekä ovat loistava paikka tavata uusia ihmisiä. Osana tiimiä oleminen auttaa sinua tekemään eron yhteisössäsi tai jopa tapaamaan tulevan kumppanisi. Koska useat naiset ovat aktiivisia urheilijoita, saatat kävellä alttarille jo pian.

Sport

Liiketapahtumat

Verkostoitumista ei tule käyttää vain liike- tai yritystapaamisissa, koska se voi olla hyödyllistä myös henkilökohtaisessa elämässäsi. Jos näet tytön, pidä asiat kasuaaleina aloittaessasi vuorovaikutuksen. Varmista, että hän tietää, että olet kiinnostunut.

Käy museossa ja taidegallerioissa

Vaikka online-deittailu on muuttanut tapaa, joilla ihmiset tapaavat potentiaalisia elämänkumppaneita, älä epäröi tavata naisia vanhanaikaisella tavalla. Museot ja taidegalleriat ovat mukava paikka etsiessäsi tyttöystävää. Aloita aina taiteeseen liittyvä keskustelu pitääksesi heidät kiinnostuneina.

Museum

Kahvila

Pidätkö hengailusta kahvilassa? Oletko miettinyt, löydätkö koskaan matchiasi siellä? Helpoin tapa, jolla saat naiset kiinnostumaan sinusta kahvilassa, on ylläpitää katsekontaktia. Jos näin tapahtuu useamman kerran, se on merkkisi lähestyä.

Ruokakauppa

Myös ruokakaupat ovat hyviä paikkoja tavata uusia ihmisiä. Älä siis ole nenä kiinni puhelimessasi tehdessäsi ostoksia. Jos kohtaat tytön, josta pidät, ylläpidä katsekontaktia muutaman kerran. Voit myös hymyillä rentouttaaksesi heitä ennen lähestymistä.

Grocery Store

Rautakauppa

Useimmat naiset hämmentyvät käydessään rautakaupassa. On useita valittavia työkaluja ja he eivät välttämättä tiedä, mitä he tarvitsevat. Tämä on loistava mahdollisuus aloittaa keskustelu.

Puisto

Omistatko koiran tai kissan ja haluat viettää päivän ulkona karvaisen kaverisi kanssa? Puistossa käyminen helpottaa keskustelun aloittamista. Puhu naiselle, jonka näet kävelyttävän koiraansa. Saatat saada hänen yhteystietonsa.

Jos tarvitset tyttöystävät ja odotat innolla, mitä deittielämä voi tarjota, yllä olevat vinkit voivat auttaa. Se on täydellinen aloitus, jos sinulla ei ole hajuakaan, mistä aloittaisit hakusi. Kokeile yllä olevia vaiheita, etkä varmasti kadu!

Park